Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 291
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

uuuuuuuuuuu deszczowa! Jak ty to robisz, że one tak zasypiają? Mój pies w ogóle nie sypia, chyba że robi to wtedy, gdy nie ma mnie w domu :cool1: Właśnie myślę, czy da się piwnicę adaptować na sypialnię :roll:

Posted

deszczowa napisał(a):
noszę na rączkach :evil_lol:

I co? I to wystarczy?! :crazyeye: Ja noszę Tosię codziennie i jeszcze bujam, i nic :roll: Kołysanki, lawendowy płyn do płukania kocyka i wciąż nic :roll:
Może to te szelki? Te szelki to piżama, czy strój całodobowy? :evil_lol:

Posted

zurdo napisał(a):
I co? I to wystarczy?! :crazyeye:
Może to te szelki? Te szelki to piżama, czy strój całodobowy? :evil_lol:

szelki były, bo to było w ciągu dnia - taka drzemka po obiadku:p

a jak mnie tak naciskasz, to powiem Ci, że jeszcze kołysankę śpiewałam :razz:

ale musisz wiedzieć, że kołysanka, żeby była skuteczna, musi być wymyślona na poczekaniu i opiewać piękno i miłość do bujanego psa :diabloti:

wtedy może zaśnie i Twoja księżniczka:evil_lol: (swoją drogą jak Ty ją bujasz?? :crazyeye:)

Posted

deszczowa napisał(a):
(swoją drogą jak Ty ją bujasz?? :crazyeye:)

No właśnie tak:
deszczowa napisał(a):
musi (...) opiewać piękno i miłość do bujanego psa :diabloti:

Bujam ją, że jest najpiękniejsza, a jak nie pomaga, to dorzucam jeszcze „och, och! najmądrzejsza też, oczywiście!”. Tak ją bujam :eviltong:
A szelki... piżama czy nie i tak z Barusia i Miki niezłe modele :loveu:

Posted

ha, ha, ha, to jest wytrzeszczacz niezniszczalny, nie wiedzieliście czy cooooo?:evil_lol:

W nagrodę umieszczam go jak razem śpimy:loveu:

dziękuję wszystkim za wspólną zabawę i zapraszam na kolejne
Mikunia :cool3:

Posted

Kochani,

to już rok jak świadomi swoich praw i obowiązków podjęliśmy decyzję, że z domu tymczasowego dla Mikusi stajemy się domkiem ostatecznym :loveu:

Z tej okazji chciałabym w imieniu Mikuni podziękować wszystkim, którzy jej kibicowali i którzy wiernie przez ten rok zaglądali do niej i cieszyli jej Mikusiowatym szczęściem :multi::Rose::iloveyou:

Mamy jednak podwójne, a nawet potrójne święto w tym miesiącu - albowiem jest to prawdopodobny miesiąc urodzin Barusia (kończy 4 latka, u mnie jest od 3 latek) oraz prawdopodobny miesiąc urodzin Mikuni (kończy 7 latek) [tak im w dowodach wpisano, więc pewnie tak być musi:evil_lol:]

Z tej okazji pieski dostały po prezentach, wielbiono je przez cały weekend oraz wyprowadzono na długi popas. Skutki poniżej::evil_lol:

(przepraszam, że się wcięłam w kadr:oops: ;))

:eviltong:

Posted

Ojojoj, to wszystkiego najlepsiego! Jeszcze stu siedemnastu takich potrójnych rocznic (jeśli za skromnie, to poprawiam - dwustu siedemnastu) :lol: Baruś, Mika - Wasze zdrowie, łobuzy :popcorn::BIG:
Jak ja lubię oglądać latającą Mikę :loveu::loveu::loveu: Lataj nam Mikulka jeszcze bardzooooo długo :multi:

Posted

[quote name='deszczowa']Mamy jednak podwójne, a nawet potrójne święto w tym miesiącu - albowiem jest to prawdopodobny miesiąc urodzin Barusia (kończy 4 latka, u mnie jest od 3 latek) oraz prawdopodobny miesiąc urodzin Mikuni (kończy 7 latek) [tak im w dowodach wpisano, więc pewnie tak być musi:evil_lol:]

poczwórne :cool3: dziś jest Międzynarodowy Dzień Kudelka :loveu:

• 3 months later...
Posted

a Mika się obraziła na nas, bo laptop się popsuł i takie fajne zdjęcia chcaiła tu pokazać, a na razie nici z tego :roll::oops:

no więc pokazała nam co o tym myśli :mad:
nawet manatki już spakowała ostrzegawczo :placz: