bognik Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Ale ładne te Wasze kartki ;) Ja mam taką (jeszcze na maila dostaniecie): Quote
Dzidtka_Gl Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Wesołych Świąt dla wszystkich miłośników lhasa :loveu: Quote
Sundara Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Wszystkim "lhasaapsiakom" życzę pogodnych, radosnych i rodzinnych Świąt Wielkanocnych. Quote
Dzidtka_Gl Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 Tradycyjnie jak co roku sypią się życzenia wokół, większość życzy świąt obfitych i prezentów znakomitych, a ja życzę, moi mili, byście święta te spędzili tak jak każdy sobie marzy. Może cicho bez hałasu idąc na spacer gdzieś do lasu, może w gronie swoich bliskich jedząc karpia z jednej miski, może gdzieś tam w ciepłym kraju czując się jak Adam w raju, może lepiąc gdzieś bałwana, jeśli śniegu napada.... Quote
Nasza Sfora Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Niech te Święta tak wspaniałe będą całe jakby z bajek, Niechaj gwiazdka z nieba leci, niech Mikołaj tuli dzieci, Biały puch niech z góry spada niechaj piesek w nocy gada, Niech choinka pachnie pięknie no i radość będzie wszędzie! :Dog_run: Quote
magnum sal Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 zdrowych wesołych świat Bozego Narodzenia życzy robert i jego Lasaki Quote
Dzidtka_Gl Posted February 14, 2009 Author Posted February 14, 2009 [FONT=Book Antiqua] słodkich, całuśnych, radosnych i romantycznych :loveu: "Walentynek" :loveu:[/FONT] [FONT=Book Antiqua][/FONT] Quote
Dzidtka_Gl Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 nie dawno co były Śięta Bożego Narodzenia... później miłe zapożyczone Walentynki a teraz już wiosna i Wielkanoc , NAJLEPSZEGO Quote
Recommended Posts