Jump to content
Dogomania

Niewidoma Malina ma guza nerki- potrzebna na cito kosztowna operacja!!!!

Recommended Posts

Posted

Kerian ludzie na fb pytają czy wznowimy allegro....:) mogłabyś....?? oczywiście pobierz prowizję bo to dużo kasy i nie chcę Cię obciążać...Napisałam że można wpłacać na konto fundacji ale widocznie wolą dostawać zdjęcia Malinki:D

Posted

Rozliczenie Malinki:
fv za okulistę, internistę (szczepienie wirusy+wścieklizna) i obroża kiltix

fv za usg gałki ocznej

paragon za krople

Z konta fundacji odejmuję 265 zł (wizyty w klinice- usg 100 zł i 165 zł okulista, internista szczepienia i obroża)
Z mojego konta 58,78 za krople i 50 zł za paliwo.

Posted

Kinia1984 napisał(a):
piękne banerki :* dzięki:)
ona tak prawie zawsze łapki krzyżuje, jak prawdziwa dama:)

prawdziwa dama z uśmiechem na pysiu :)

Posted

Śliczne banerki, naprawdę super :)
Malinka miała dziś biegunkę, podkradła wczoraj wieczorem Azy karmę ( Chapi ) i to chyba skutek. Jeśli jutro dalej będzie miała problem z brzuszkiem, to pojadę do apteki po lekarstwo i będzie dietka. Mam jednak nadzieję, że już będzie dobrze.

Posted

Fiera napisał(a):
Śliczne banerki, naprawdę super :)
Malinka miała dziś biegunkę, podkradła wczoraj wieczorem Azy karmę ( Chapi ) i to chyba skutek. Jeśli jutro dalej będzie miała problem z brzuszkiem, to pojadę do apteki po lekarstwo i będzie dietka. Mam jednak nadzieję, że już będzie dobrze.

oby przez noc uspokoiły się sensacje żołądkowe Malinki !

Posted

jestem.
kinia, dzięki, ze pojechałaś! cieszę się, ze wykluczylismy nowotwór, trzeba było to zrobić.

słuchajcie, dałoby się nagrać filmik np na podwórku czy gdzieś na spacerze, jak malinka lata za zabawka albo za człowiekiem? wrzucić link na youtube w ogłoszeniu, na początku filmiku wrzucić napis, że malinka szuka domu, z telefonem kontaktiwym. a na końcu filmiku tekst typu: "zgadłbyś człowieku, że nie widzę?"
moglabym spróbowac taki filmik skleić, coc tylko raz robiłam i pewnie mi się zejdzie trochę czasu. ale musze mieć materiał.

fochu, dzieki za banerki!

edit: nowa strona adopcyjna, wrzuciłam tam malinke. a teraz spadam, bo ledwo zyję

http://psieadopcje.pl/dodaj-ogoszenie/198-warszawa/123-malinka-jak-malowanie.html

Posted

Malinkowy brzuszek już lepiej, koopa nadal marna, ale baki ustąpiły więc wszystko wraca do normy ;)
Zmierzę Malinkę jutro w klacie i dam znać, bo dziś już "dziewczyny " śpią.

Posted

może kiedys w końcu dam radę pojechac z wami do malinki. wtedy nakręcę telefonem, inaczej nie dam rady.

jak stoimy z ogłoszeniami? allegro? czy jest na wątku ktoś, kto może to zrobić, bo szczerze mówiąc nie orientuję się, kto takie rzeczy umie i ma konto :-(

Posted

może kiedys w końcu dam radę pojechac z wami do malinki. wtedy nakręcę telefonem, inaczej nie dam rady.

jak stoimy z ogłoszeniami? allegro? czy jest na wątku ktoś, kto może to zrobić, bo szczerze mówiąc nie orientuję się, kto takie rzeczy umie i ma konto :-(

Posted

wybacz malinko ...

Gorąca prośba o pomoc .Jeden z naszych szczeniaków ma parwo !!Pilnie potrzebna surowica.Jeżeli ktoś może poratowć Mikiego będziemy bardzo wdzięczne !!

Posted

Przepraszam, że nie ma mnie ostatnio na dogo, ale mam duuuuuuuuuużo pracy i nie starcza już sił i czasu. Malinkę zmierzę dziś "w klacie" i jak mi net nie padnie, to wieczorem napiszę. Malinka już się ładnie zaokrągliła, muszę ją mocno pilnować, żeby nie podjadała koleżankom, bo zrobi się szersza niż dłuższa;)