Kinia1984 Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 i jeszcze film:) [video=youtube;gWXt4gnGsxw]http://www.youtube.com/watch?v=gWXt4gnGsxw[/video] Quote
Kinia1984 Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 Kerian ludzie na fb pytają czy wznowimy allegro....:) mogłabyś....?? oczywiście pobierz prowizję bo to dużo kasy i nie chcę Cię obciążać...Napisałam że można wpłacać na konto fundacji ale widocznie wolą dostawać zdjęcia Malinki:D Quote
Kinia1984 Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 Rozliczenie Malinki: fv za okulistę, internistę (szczepienie wirusy+wścieklizna) i obroża kiltix fv za usg gałki ocznej paragon za krople Z konta fundacji odejmuję 265 zł (wizyty w klinice- usg 100 zł i 165 zł okulista, internista szczepienia i obroża) Z mojego konta 58,78 za krople i 50 zł za paliwo. Quote
bric-a-brac Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Lubię jak psiury tak łapki krzyżują :evil_lol: Quote
fochu Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 sleepingbyday napisał(a):aha, jeszcze banerek... PROŚBA O LEPSZY..... nie wiem czy aktualna prośba ale proszę ;) Quote
Kinia1984 Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 piękne banerki :* dzięki:) ona tak prawie zawsze łapki krzyżuje, jak prawdziwa dama:) Quote
fochu Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Kinia1984 napisał(a):piękne banerki :* dzięki:) ona tak prawie zawsze łapki krzyżuje, jak prawdziwa dama:) prawdziwa dama z uśmiechem na pysiu :) Quote
Fiera Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Śliczne banerki, naprawdę super :) Malinka miała dziś biegunkę, podkradła wczoraj wieczorem Azy karmę ( Chapi ) i to chyba skutek. Jeśli jutro dalej będzie miała problem z brzuszkiem, to pojadę do apteki po lekarstwo i będzie dietka. Mam jednak nadzieję, że już będzie dobrze. Quote
fochu Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Fiera napisał(a):Śliczne banerki, naprawdę super :) Malinka miała dziś biegunkę, podkradła wczoraj wieczorem Azy karmę ( Chapi ) i to chyba skutek. Jeśli jutro dalej będzie miała problem z brzuszkiem, to pojadę do apteki po lekarstwo i będzie dietka. Mam jednak nadzieję, że już będzie dobrze. oby przez noc uspokoiły się sensacje żołądkowe Malinki ! Quote
Kinia1984 Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 złodziejce zaszkodziło:) Fiera jeśli możesz to zmierz malinkę w klacie, bo jakaś Pani na FB chce jej kupić szelki:) Quote
sleepingbyday Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 jestem. kinia, dzięki, ze pojechałaś! cieszę się, ze wykluczylismy nowotwór, trzeba było to zrobić. słuchajcie, dałoby się nagrać filmik np na podwórku czy gdzieś na spacerze, jak malinka lata za zabawka albo za człowiekiem? wrzucić link na youtube w ogłoszeniu, na początku filmiku wrzucić napis, że malinka szuka domu, z telefonem kontaktiwym. a na końcu filmiku tekst typu: "zgadłbyś człowieku, że nie widzę?" moglabym spróbowac taki filmik skleić, coc tylko raz robiłam i pewnie mi się zejdzie trochę czasu. ale musze mieć materiał. fochu, dzieki za banerki! edit: nowa strona adopcyjna, wrzuciłam tam malinke. a teraz spadam, bo ledwo zyję http://psieadopcje.pl/dodaj-ogoszenie/198-warszawa/123-malinka-jak-malowanie.html Quote
Fiera Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Malinkowy brzuszek już lepiej, koopa nadal marna, ale baki ustąpiły więc wszystko wraca do normy ;) Zmierzę Malinkę jutro w klacie i dam znać, bo dziś już "dziewczyny " śpią. Quote
Kinia1984 Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 SBD nie wiem czy Fiera ma mozliwosc nagrywania filmów, chyba że telefonem , jesli chodzi o jakiś lepszy to musialby ktos do maliny podjechac..... Quote
Fiera Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Mój aparat poległ definitywnie, ratuję się czasem takim "emerytem" ale o nagrywaniu filmów tym złomkiem nie ma mowy;) Quote
santino Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Dziewczyny, cudowne jest co dla niej robicie. Zdjęcia piękne, aż się płakać chce ze wzruszenia! kawał dobrej roboty odwaliłyście, jeszcze tylko dom... Quote
Kinia1984 Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 kto robi jakieś ładne szablony na allegro, tekst i zdjęcia są, oczywiście zapłacimy za aukcję:) Quote
Kinia1984 Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 Kinia1984 napisał(a): Fiera jeśli możesz to zmierz malinkę w klacie, bo jakaś Pani na FB chce jej kupić szelki:) Powtórzę;) Quote
sleepingbyday Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 może kiedys w końcu dam radę pojechac z wami do malinki. wtedy nakręcę telefonem, inaczej nie dam rady. jak stoimy z ogłoszeniami? allegro? czy jest na wątku ktoś, kto może to zrobić, bo szczerze mówiąc nie orientuję się, kto takie rzeczy umie i ma konto :-( Quote
sleepingbyday Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 może kiedys w końcu dam radę pojechac z wami do malinki. wtedy nakręcę telefonem, inaczej nie dam rady. jak stoimy z ogłoszeniami? allegro? czy jest na wątku ktoś, kto może to zrobić, bo szczerze mówiąc nie orientuję się, kto takie rzeczy umie i ma konto :-( Quote
AGA35 Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 wybacz malinko ... Gorąca prośba o pomoc .Jeden z naszych szczeniaków ma parwo !!Pilnie potrzebna surowica.Jeżeli ktoś może poratowć Mikiego będziemy bardzo wdzięczne !! Quote
Fiera Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Przepraszam, że nie ma mnie ostatnio na dogo, ale mam duuuuuuuuuużo pracy i nie starcza już sił i czasu. Malinkę zmierzę dziś "w klacie" i jak mi net nie padnie, to wieczorem napiszę. Malinka już się ładnie zaokrągliła, muszę ją mocno pilnować, żeby nie podjadała koleżankom, bo zrobi się szersza niż dłuższa;) Quote
Recommended Posts