Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

''

1. Termin
Zlot odbędzie w terminie 1-8 lipca 2011 roku.
2. Miejsce
„U Rudolfa”
http://www.urudolfa.pl/

Ośrodek położony jest między Pogórzem Karpackim a Kotlina Sandomierską, w malowniczym pejzażu lasów, nad zalewem rzeki Tuszymka w miejscowości Kamionka na Podkarpaciu. W odległości 10 km od Sędziszowa Małopolskiego.

3. Cena
Koszt zlotu będzie prawdopodobnie wynosił 150 zł.
Domki będą rezerwowane na początku maja, wtedy też będzie ustalana zaliczka, więc proszę o w miarę szybkie decyzje, co do uczestnictwa w zlocie. (moja mama dziś dzwoniła, sezon zaczyna się od maja, ale Pani powiedziała, że ludzie zaczynają dopiero do nich dzwonić w czerwcu, więc w maju wszystkie są jeszcze wolne co do rezerwacji na wakacje)

Zaliczka: 67 zł .

W przelewu tytule najlepiej wpisać: "podkarpacki zlot + swój nick z forum".

5. Osoby towarzyszące
Jest możliwość zabierania ze sobą osób towarzyszących, oczywiście one też mogą brać psy.

6. Informacje dodatkowe
Jeśli macie ochotę, możemy rozważać możliwość zamówienia koszulek zlotowych, załatwienia szkoleniowca.

7. Dla osób, które zabierają psy:
-każdy odpowiada za swojego psa w razie wyrządzonych szkód ponosi dodatkowe koszty
-w razie potrzeby każdy powinien mieć dla psa kaganiec i klatkę
-pies powinien mieć przy sobie adresówkę
-opiekun psa bierze ze sobą książeczkę zdrowia psa
-na zlot nie zabieramy psów agresywnych, nad którymi nie jesteśmy wstanie zapanować
-na zlot nie mogą jechać chore psy (*przy, których istnieje ryzyko zarażenia daną chorobą innych, zdrowych psów) lub suki w okresie cieczki (na wszelki wypadek polecam zabrać ze sobą spraye neutralizujące zapach)
-każdy bierze jedzenie dla swojego psa ( XD )
-na wszelki wypadek bierzemy dodatkową smycz+obrożę
- nie zapomnijmy zabrać psa ( XD ) ''

Pisać kto chętny ;)

Posted

próbowałam zarejestrować się na forum jakiś czas temu, dziś znów weszłam ale na pocztę dalej nie przyszedł mi klucz aktywacyjny :C dziś znów kliknęłam na opcję żeby wysłano i nic, a w sumie poczytałabym więcej o tym zlocie

Posted

tak tak , już właśnie kilka razy , wyskakuje mi komunikat
http://img191.imageshack.us/img191/5579/63408053.png
z tym, że ten skrajny wypadek trwa już długo, rejestrowałam się ileś miesięcy temu, potem zaznaczyłam żeby wysłano klucz nie doszedł, wczoraj też próbowałam i nic ;c
a bardzo chętnie dowiedziałabym się szczegółów (z tym że jeśli by nawet coś wypaliło musiałabym 7 lipca wracać)
może masz jakiś kontakt z administratorem? może on będzie mógł jakoś ręcznie potwierdzić rejestrację mój nick tam to też berneska

Posted

na komputerze stacjonarym zalogowałam się na gmail, i też nie weszło, a wcześniejszy miałam na wp
teraz z laptopa się zarejestrowałam 3 raz na wp znów i weszło :) zaczynam lekturę wszystkich działów :D

• 1 month later...
  • 2 weeks later...