sabusia Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Ktora z tych karm najbardziej polecacie? u nas zoologu sprzedaja po 10 zl za kg Arion(kazdy smak) Josera(kazdy smak) Purina dog chow(kazdy smak) ktora jest waszym zdaniem najlepsza? mysle ze arion bo za 10 kg worek 120 zl a co sadzicie? Quote
Onaa Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Tylko z tych trzech co napisałaś czy w ogóle pytasz o godną polecenia karmę suchą ? Quote
sabusia Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 tylko z tych trzech- bo osobiscie uwazam ze najlepsza jest acana i rc :)) ale na dien dzisiejszy nie stac mnie na droga karme, a brita nie lubia weci polecaja arion bo podobno bez konserwantow czy cos, dog chow slyszalam ze na rowni z chappi ale dokladnie nie wiem Quote
Onaa Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Rozumiem, ja znowu jestem za Eukanubą. Tych trzech niestety nie znam. Quote
annber Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 no z tych 3 to raczej arion , choc zalezy jaka jest wersja josery Quote
Czeslaw Zablocki Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Ja nadal jestem za Techni-Cal. A z wymienionych najwyżej oceniam Josera. Quote
Natalia&Cody Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 według mnie najlepsza z tych trzech jest Arion, ale osobiście wole Orijen, Taste Of The Wild i White Wolf. ;] Taste Of The Wild jeszcze nie dawałam mojemu psu, ale po piesku mojej koleżanki i składzie karmy mogę stwierdzić, że jest to godna polecenia karma. :) Quote
mam psa Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 ale te co wymieniasz sa dwukrotnie droższe od oczekiwań sabusi :( Quote
Recommended Posts