Justyna_wolontariat Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Lejdi bedzie jutro sterylizowana wiec przez jakieś 2 tyg mamy czas by zooragnizowac jej transport, dobrze by nie jechała po sterylce tylko przynajmniej z 8 do 10 dni poczekała i doszła do siebie. Zaraz wkleje jej nowe fotki, jaka ona jest kochana i jaka grzeczna :lol: Quote
Justyna_wolontariat Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 A to zdjecia Lejduni zrobione dziś. Ona sie tak tuli do wszystkich Quote
Lorien:) Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Mam nadzieje, że znajdzie sie transport dla Lejdi...chetnie bym pomogla jedna transportu raczej nie jestem w stanie pomoc organizowac:placz: trzymam kciuki! Quote
Justyna_wolontariat Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 Lejdi nie była stwerylizowana, wet jest na l4 bedzie najprawdopodobniej sterylizowana wtorek srode. 20 listopada jedn az dzieczyn jedzie z W-wy do gdynie mogłaby zabrać Lejdi tylko trzeba by ja dowieźć do W-wy. Quote
Justyna_wolontariat Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 I nic trzeba szukać transportu do Gdyni, czy ktoś mógłby pomóz???????????????????? Proszęeeee:roll: Quote
karusiap Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 a co z ta warszawa?zawsez latwiej dowiesc tam niz do Gdyni...kurcze jakos z przesiadkami..cokolwiek...taka szansa Quote
Pianka Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 z tego co wiem to transport do warszawy już przepadł;) Quote
karusiap Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 kurde nie dobrze taka szansa...ale przeciez jest tyle dogomaniakow..gdyby sie zebrac i po kawalku jakos zawiesc... Quote
haska_12 Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Co z Lady? Nici z transportu ... ? Nici z wymarzonego domku :(? Quote
karusiap Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 czy ktos probowal skombinowac jakis dojazd z mapy dogo..jakby kazdy po kawalku..ludzie sa z calej Polski a to szansa..czy domek nadal czeka??czy nie wyjechalby po sunie jakiegos odcinka?? Quote
Pianka Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 No to działajcie. Posklejajcie jakoś ludzi z mapy dogo:cool3: Quote
Justyna_wolontariat Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 Dalej nic...........:placz: A lejdunia juz po sterylca i czeka w malym boksie na swój domek. Chyba wyjdzie na to ze jak sie nic nie znajdzie to spróbuje wziąść urlop w pracy w co wątpie szczerze ze go dostanę:cool3: i sama zawiozę sunie do Gdyni..... Prosze pomóżcie coś zoorganizowac:roll: Quote
karusiap Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Justyna a probowalas ludzi a mapy ajkos posklejac? Quote
elles Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Mam koleżanke, jeżdzi z Katowic do Gdańska, ja czesto do Wrocławia... ale pociągiem...:shake: Może moj TZ samochodem z Wrocławia, jeśli bedzie niedługo jechać, sie zgodzi... 550 km mielibyśmy z głowy... ale to jeszcze nic pewnego :roll: Szukam... Quote
Recommended Posts