Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To Lady około 9 letnia suczka owczarek niemiecki. Sunia juz od sierpnia czeka w schronisku. Została przwyieziona z interwencji, ponad tydzień błakała sie po osiedlu, najprawdopodobniej ktoś ja wyrzucił, Lady najprawdopodobniej była suką tylko i wyłacznie do rodzenia szczeniaków wiadać po niej, ze wychowała nie jeden miot.

To kochana sunieczka ma specyficzny charakter, mozna powiedzieć, że to "pies z charakterkiem" jest przemiła toleruje inne psy, pomimo tego że ma około 9 lat to tak sie nie zachowuje. W sierpniu wygladała znacznie gorzej była zabiedzona, sierść w okropnym stanie teraz doszła do siebie jej futerko dostało slicznego pomarańczorego koloru. Sunia była leczona miała problem z załątwianiem, może i tez z tego powodu ktoś ją wywalił........ Teraz jest już normalnie po serii antybiotyków Sunia czuje sie lepiej.

W schronisku taka staruszka nie ma najmniejszych szans na adopcję, ja ama nie potrafię obok niej przejsć obojętnie patrzy na mnie takim litościwym wzrokiem proszac o pomoc, Lejdunia potrzebuje na stare lata ciepłego kąta miseczki z jedzeniem no i ludzkiej miłości,.

Lejdunia zasługuje na dom, słuzyła człowiekowi tyle lat a on potraktował ją jak zbędna rzecz :-( Ta sunia moze dac jeszcze wiele radosci na długie lata temu kto zdecyduje sie ja przygarnąć pomomo tego iż ma około 9 lat.

Sami popatrzcie jak ona patrzy..........

Proszę jak ktoś moze i ma konto na allegro o wystawienie tej suczki.

Podaję jeszcz kontkat domnie:
meil Justynka019@interia.pl
nr tel 510 268 586
gg 3970480

• Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczki, popatrzcie moze na mapę dogo, ktoś napewno wstawi ją na Allegro!
Może Supergoga, Anielica, AśkaK, Ronja...im się ta sztuka udaje :roll:

Posted

Ta pani z Gdańska prawie sie zgodziła zabrać Lejdunie boi sie tylko o ten transport. Lejdi miałaby tam super warunki mieszkałaby z innymi psami tej pani i końmi bo ma duża stajnię.

Czekam do jutra na odpowiedzi i wtedy bedziemy wiedziec czy szukac transportu.

Oby sie udało

Posted

No więc tak domek dla Lejduni jest tylko aż nad morzem:placz: to tak daleko dziewczyna jest zdecydowana zabrac sunię jeżeli sie nic innego dla niej bliżej nie znajdzie.

Proszę pomóżcie zoorganizowac jakiś transpotr do Gdyni dla Lejdi to jedyna szansa dla suni, nie można pozwolić by po raz kolejny zmarnowć jej szanse na dom.