Justyna_wolontariat Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 To Lady około 9 letnia suczka owczarek niemiecki. Sunia juz od sierpnia czeka w schronisku. Została przwyieziona z interwencji, ponad tydzień błakała sie po osiedlu, najprawdopodobniej ktoś ja wyrzucił, Lady najprawdopodobniej była suką tylko i wyłacznie do rodzenia szczeniaków wiadać po niej, ze wychowała nie jeden miot. To kochana sunieczka ma specyficzny charakter, mozna powiedzieć, że to "pies z charakterkiem" jest przemiła toleruje inne psy, pomimo tego że ma około 9 lat to tak sie nie zachowuje. W sierpniu wygladała znacznie gorzej była zabiedzona, sierść w okropnym stanie teraz doszła do siebie jej futerko dostało slicznego pomarańczorego koloru. Sunia była leczona miała problem z załątwianiem, może i tez z tego powodu ktoś ją wywalił........ Teraz jest już normalnie po serii antybiotyków Sunia czuje sie lepiej. W schronisku taka staruszka nie ma najmniejszych szans na adopcję, ja ama nie potrafię obok niej przejsć obojętnie patrzy na mnie takim litościwym wzrokiem proszac o pomoc, Lejdunia potrzebuje na stare lata ciepłego kąta miseczki z jedzeniem no i ludzkiej miłości,. Lejdunia zasługuje na dom, słuzyła człowiekowi tyle lat a on potraktował ją jak zbędna rzecz :-( Ta sunia moze dac jeszcze wiele radosci na długie lata temu kto zdecyduje sie ja przygarnąć pomomo tego iż ma około 9 lat. Sami popatrzcie jak ona patrzy.......... Proszę jak ktoś moze i ma konto na allegro o wystawienie tej suczki. Podaję jeszcz kontkat domnie: meil Justynka019@interia.pl nr tel 510 268 586 gg 3970480 Quote
Justyna_wolontariat Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 W bgóre malutka moze tam cię ktoś zobaczy:cool3: Quote
Justyna_wolontariat Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 I nadal nic? jeszcze raz poproszę o allegro????? Quote
Justyna_wolontariat Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 Jeszcze raz podnoszę bidulkę moze ktos ja wypatrzy?:cool3: Quote
*Gajowa* Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Taka piekna sunia w sile wieku nie moze zostać w schronisku ! Quote
Justyna_wolontariat Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 No lejdusia jest śliczna i taka madra. załozyłam jej też wątek na forum owczarków, ale niestety konta na allegro nie mam:-( Quote
BasiaD Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 pOdnoszę Sunię, niech się ktoś zlituje ? A może któraś z cioteczek wystawi ja na alegro?? To taka sympatyczna sunia! Quote
malagos Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Cioteczki, popatrzcie moze na mapę dogo, ktoś napewno wstawi ją na Allegro! Może Supergoga, Anielica, AśkaK, Ronja...im się ta sztuka udaje :roll: Quote
Lorien:) Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Załatwione! ;) Wrzuciłam wątek Lady na allegro : http://allegro.pl/show_item.php?item=136729059 :Dog_run::Dog_run: Quote
zaba14 Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 podnosze na gorę !! :loveu: musi znalezc się ktoś kto sunie zabierze! Quote
Pianka Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Justyna czy mi się wydaje, czy to ta Lady co miała we wrzesniu jechać do domu??? Zrezygnowali z niej??:angryy: :angryy: :angryy: Quote
Justyna_wolontariat Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 Tak to ta sama Lady,:-( sunia wtedy troche chorowała jak pisałam wczesniej miała problemy jelitowe ale po antybiotykach które skutecznie zadziałały operacja okazła sie zbedna. I tak ten domek przepadł ta pani wzieła chyba jakiegos innego bidulka. Quote
Lorien:) Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 podnoszę Lejdunię!! :Dog_run::Dog_run::Dog_run: Quote
Justyna_wolontariat Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 Podnosze jeszcze sunieczkę na dobranoc Quote
Justyna_wolontariat Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 I noc, zero zainteresowania Lejdusią....:cool3: :-( Quote
Justyna_wolontariat Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 dostała jedno zapytanie w sprawie suni ale państwo mieszkaja aż nad morzem:-( :-( jak narazie wysyłam informacje w sprawie Lejdi zobaczymy co z tego wyjdzie Quote
Justyna_wolontariat Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 Ta pani z Gdańska prawie sie zgodziła zabrać Lejdunie boi sie tylko o ten transport. Lejdi miałaby tam super warunki mieszkałaby z innymi psami tej pani i końmi bo ma duża stajnię. Czekam do jutra na odpowiedzi i wtedy bedziemy wiedziec czy szukac transportu. Oby sie udało Quote
zaba14 Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Ojej psy i konie? :loveu: tylko kto do nad morze sie wybiera i wezmie dużegoo psa... hm? :cool3: Quote
Justyna_wolontariat Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 No więc tak domek dla Lejduni jest tylko aż nad morzem:placz: to tak daleko dziewczyna jest zdecydowana zabrac sunię jeżeli sie nic innego dla niej bliżej nie znajdzie. Proszę pomóżcie zoorganizowac jakiś transpotr do Gdyni dla Lejdi to jedyna szansa dla suni, nie można pozwolić by po raz kolejny zmarnowć jej szanse na dom. Quote
*Gajowa* Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Koniecznie napiszcie do Irmy moze bedzie mogła pomóc Lejdi. Quote
Recommended Posts