AlaNowak Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Czy znacie jakiegos psiego fryzjera w okolicach Bytomia, ktory specjalizuje sie w strzyzeniu krotkowlosych psow??? No i najlepiej nei drogiego. Pozdrawiam! Quote
weszynoska Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 krótkich?????? do tego potrzebna jest specjalizacja??? a o jakie krótkie Ci chodzi- konkretnie Quote
AlaNowak Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 chodzi mi o fryzjera, ktory cial kiedys krotkowlose psy, bo bylam ostatnio to tak w 2 miejscach przyciela siersc, ze lyse zostało i jest krzywo...:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: i moze nie , ze musi miec dyplom specjalnei na krotkowlose, al e zeby umial to robic... Quote
weszynoska Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 mnie to tak wychodzi i po ale nie jestem z okolic Bytomia Quote
Nitencja Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Chodzi o basenji?? czy o inne krotkie ?:lol: Quote
AlaNowak Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 tak, chcialabym obstrzyc mojego baska;) oczywiscie podpowiem jak co powinno byc, zalezy mi na profesjonalizmie, doswiadczeniu, zeby nei zylo jakichs "zgrzytow" i niedociagniec na siersciu psa:) Quote
Recommended Posts