Tymonka Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 Kociak wywalony z auta w lesie , błagam o pomoc !moje psy go zjedzą !!!! http://www.dogomania.pl/threads/215642-Kociak-wywalony-z-auta-w-lesie-b%C5%82agam-o-pomoc-!moj******-go-zjedz%C4%85-!!!!?p=17756016#post17756016 Quote
KatiKorej Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Zapraszam na bazarek dla Magisia, który wyleczył się z nużycy oraz karmę dla Kamy i Groszka po 2 poważnych operacjach łapki http://www.dogomania.pl/threads/215711-Maskotki-karma-dla-kota-decoupage-wisz%C4%85ca-p%C3%B3%C5%82ka-poradniki-pies-uroda.-Do-15.10 Quote
sylwija Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='hebanowa']Sprawdzajcie dobrze domki ,miałam samojeda i to psiak niesamowicie rodzinny,żaden tam niezależny czy gdzieś do kojca. Zawsze czeka aż wszyscy domownicy zejdą się do domu i wtedy jest juz spokojny i zadowolony,niesamowicie jednak lubi spacery więc dla aktywnych też;). Samojed to skarb....moja mama rozczula się nad każdym samojedem spotkanym przypadkowo , na wspomnienie naszej najukochańszej Samojedki:-(.[/QUOTE] dlatego właśnie MalamutyAdopcje sprawdzą domek. Mają doświadczenie, jeśli chodzi o wymagające psiaki:) Nigdy wcześniej nie miałam do czynienia z samojedem, ale Noomi mnie podbiła. Jest strasznie kochana. Bardzo potrzebuje czułości, bliskości człowieka, ale tez właśnie ruchu, zabawy. Jest absolutnie cudowna :) Początek był ciężki, a teraz nie wyobrażam sobie, że będę musiała się z nią rozstać. Quote
Tymonka Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 [quote name='sylwija']dlatego właśnie MalamutyAdopcje sprawdzą domek. Mają doświadczenie, jeśli chodzi o wymagające psiaki:) Nigdy wcześniej nie miałam do czynienia z samojedem, ale Noomi mnie podbiła. Jest strasznie kochana. Bardzo potrzebuje czułości, bliskości człowieka, ale tez właśnie ruchu, zabawy. Jest absolutnie cudowna :) Początek był ciężki, a teraz nie wyobrażam sobie, że będę musiała się z nią rozstać.[/QUOTE] Sylwija , a gdzie panienka będzie miała lepiej niż u Ciebie :cool3: Quote
KatiKorej Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Likwidacja wielkiej pseudo http://www.dogomania.pl/threads/2158...%C4%85t-POMOCY! - wyżeł - suka, ok. 3 lata, na oko w dość dobrym stanie - owczarek niemiecki długowłosy - pies, ok. 10 lat, w fatalnym stanie, sierść brudna, z dredami, wychudzony - owczarek niemiecki długowłosy - suka, ok. 4 lata, stan fatalny, bardzo wychudzona, sierść straszna - chart - suka, ok. 2 lata, osowiała, wychudzona, duży guz na brzuchu, przerośnięte pazury - bokser - pies, ok. 2 lata, bardzo wychudzony, żywy szkielet - jamnik (sierść ciemna/czarna) - suka, ok. 8 lat, na oko w dostatecznym stanie - spaniel - suka, ok. 10 lat, guz na podbrzuszu - pointer - suka, ok. 1 roku, żywy szkielet - sznaucer olbrzymi - suka, ok. 2 lata - owczarek niemiecki - suka, ok. 5 lat - pekińczyk - suka, ok. 3 lata - jamnik czarny - suka, ok. 8 lat - jamnik brązowy - suka, ok. 3 lata - husky - suka, ok. 2 lata - w dość dobrym stanie - jamnik czarny - ok. 1,5 roku, żywy szkielet - jamnik szorstkowłosy - ok. 2 lata - jamnik beżowy - ok. 2 lata - spaniel - ciemnobrązowa suka, ok. 10 lat, osowiała - dwa małe kundelki biegające luzem, ok. 2 lata - koty - 4 Quote
sylwija Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='Anja2201']Sylwija , a gdzie panienka będzie miała lepiej niż u Ciebie :cool3:[/QUOTE] tam, gdzie nie będzie jednym z 10 psów, a jedynym ;) w sobotę była wizyta przed-adopcyjna dla Noomi. Wypadła bardzo dobrze i.. Noomi się pakuje, a nam ciężko..bardzo.. Noomi zamieszka z p. Anią na warszawskim Mokotowie :) Jak macie jakieś pytania, to proszę :) Quote
Tymonka Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 Wiem , jak to jest :) Cieszę się bardzo , że Noomi ma nowy domek i bardzo bardzo dziękuję za wspaniałą opiekę dla niej :) Oczywiście pieniążki za wet i resztę uzbieram (bazarki ) i oddam najszybciej jak to możliwe . Quote
sylwija Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Noomi vel Alta od dzisiaj w nowym domku. Mam nadzieję, że będzie grzeczna ;) Domek już był wyposażony na przyjęcie Noomi - miseczki, posłanie, smycz, zabaweczki, no i najważniejsze - Pani bezsprzecznie zakochana :) a jak się Ciapkowi układa, czy jest już zdrowy, i jak ten domek, co był zainteresowany adopcją? Quote
sylwija Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 może ktoś ma pomysł, jak pomóc Baloo - http://www.dogomania.pl/threads/216069-Baloo-PILNIE-potrzebuje-DT-DS-ci%C4%99%C5%BCka-sytuacja?p=17803486#post17803486 - nieciekawie to wygląda :( Quote
Tymonka Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 Ciapuś też już w nowym domu , ludzie zakochani w Ciapuchu :) Quote
Maruda666 Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Cały czas po cichutku podczytuję i staaaaaasznie się cieszę, że Ciapki mają już swoje miejsca z ciepłymi kanapami :multi::multi::multi: !!!!!! Quote
Tymonka Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 Sylwija dobrze policzyłam , że wisimy Ci 342 zł ? Co ze sterylką , była refundowana czy nie ? Quote
KatiKorej Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 [quote name='Anja2201']Ciapuś też już w nowym domu , ludzie zakochani w Ciapuchu :)[/QUOTE] I co nic nie mówiłaś? Się oboje z Bartkiem cieszymy, że Noomi i Ciapuś mają nowe super domki. Quote
sylwija Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 [quote name='Anja2201']Sylwija dobrze policzyłam , że wisimy Ci 342 zł ? Co ze sterylką , była refundowana czy nie ? jakoś tak :( za sterylkę dostałam zwrot - wielkie dzięki dla waderci :) zdaje się, że tytuł można zmienić ;) oba psiaki już w domkach się aklimatyzują. Trzymam mocno kciuki, żeby to był koniec ich kłopotów i żeby i Noomi, i Ciapek byli szczęśliwi a to Noomi z nowego domku: Quote
ocelot Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Ja pierdykam, ale księżniczka...:) A wieści od Ciapuchy będą? Quote
FredziaFredzia Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Łał, super że znalazły już nowy dom! W końcu! :) Quote
gandalf Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Nie ma to jak szczęśliwe zakończenie :laola: Dziewczyny wielkie gratulacje za doprowadzenie sprawy do końca Jesteście wspaniałe :Rose: Quote
Tymonka Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 Zapraszam na bazarek na spłatę długu Noomi Zostań autorem bestseleru dogo , pomóż nam napisać książkę : http://www.dogomania.pl/threads/216220-Zosta%C5%84-autorem-Dogo-Bajki-czyli-bajkowy-bazar-na-sp%C5%82at%C4%99-d%C5%82ugu-Alty-.-Do-30.10-!?p=17821372#post17821372 Quote
sylwija Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Noomi - piękna i kochana :) oczywiście szelki o obróżkę przekazałam nowej pani Noomi :) Quote
sylwija Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 o Noomi same dobre wiadomości, układa się świetnie Noomi grzecznie czeka, jak Pani wychodzi do pracy, podbiła całą rodzinę i przyjaciół Wczoraj już przepisałam chipa na p.Anię, bo na pewno Noomi nie odda Quote
sylwija Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Noomi już zadomowiona, a ja chciałam tylko powiedzieć, że jedyne wsparcie finansowe, mimo obietnic, które otrzymałam - to zwrot za sterylkę.. Quote
Tymonka Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 Sylwija zbieram cały czas , mamy już koło 150 zł , robię bazarki , mam nadzieję , że niedługo będę mogła spłacić cały dług u Ciebie . Quote
sylwija Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Ania, ja wiem.. tylko robię porządki w swoich finansach marnych, kiepsko wyglądam :( Quote
Tymonka Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 a może chcesz , żeby Ci przelać na razie to co jest , a resztę jak dozbieram ? Quote
sylwija Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 przelej, poproszę zawsze od mniejszej kwoty będą mi leciały odsetki :) co bym poczęła bez konta debetowego ;) Quote
Recommended Posts