Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 437
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wadercia - dziękuję :)
ja ostatnio sterylizowałam haszczankę - 300 pln (cena zabiegu, zastrzyków potem, zdjęcia szwów czyli całościowo), nie wiem, czy da radę taniej, ale zapytam

Posted

Super że coś się ruszyło :lol: widzę że wzrosło zainteresowanie Altą :lol: tylko żeby jeszcze Ciapek w dobre ręce trafił
Ale najważniejsze że już nie są na łańcuchu :multi:
Dziewczyny dobra robota :loveu:

Posted

Ja rowniez ciesze sie ze ruszylo. Napewno Ani jest lzej an serduszku. Jesli chodzi o Alte, mamy darmowa sterylke - to super informacja. Teraz tylko trzeba sie jak najwiecej o niej dowiedziec zrobic cudowne zdjecia i tekst a ja juz sie oglaszaniem jej zajme. Choc pewnie przy suni beda potrzebne dodatkowe zabiegi pielegnacyjne na sliczna siersc :)

Co do Cipaka tutaj wiem nieco mnie, procz tego ze tez jedzie na BDT (?). Z pewnoscia doprowadzanie go do porzadku i poznanie jego charakteru + dobre zdjecia moga przyniesc domek. Podobnie jak w przypadku Alty deklaruje ogloszonka psiaka.

No i odemnie bedzie 200 zł na dobry poczatek dla psiakow. Stówka naAlte i stówka na Ciapka. Choc to smiesznie niska kwota... Za dwa dni ruszam z bazarkiem wiec mysle gora za dwa tygodnie przeleje pieniazki.

edit:
Alta i Ciapek beda mialy wspolny watek prawda? Bo chcialabym zamowic im banerek :)

Posted

[quote name='wadercia']

No i odemnie bedzie 200 zł na dobry poczatek dla psiakow. Stówka naAlte i stówka na Ciapka. Choc to smiesznie niska kwota... Za dwa dni ruszam z bazarkiem wiec mysle gora za dwa tygodnie przeleje pieniazki.
Jeszcze raz usłyszę ,że to mało to ....:mad::mad:

edit:
Alta i Ciapek beda mialy wspolny watek prawda? Bo chcialabym zamowic im banerek :)

Tak wspólny , a banerek gdzieś jest na wątku , bardzo fajny :)

Posted

Przeklejam z samoyedowego forum:
"Mam chętne dwie osoby jednak potrzebuję dokładne info, gdzie sunia sie obecnie znajduje (miasto), jakie sa koszty zwrotne za nia? Czy w kazdej chwili mozna ją zabrać? to pytania ktore padaja od osob zainteresowanych."

Posted

Anja2201 napisał(a):
Nie wiem czy mam jeszcze coś do powiedzenia , ale kto by Alty nie chciał to musi przejść wszystkie procedury adopcyjne .

pierwszej części zdania nie rozumiem, z drugą się zgadzam

co z Ciapkiem? spakowany już?

Posted

Chodziło mi o to ,że to Ty jako jedyna zaproponowałaś Alcie DT , to Ty się nakombinowałaś ,żeby jej pomóc i to Ty masz tu zdanie decydujące :)

Ciapuś spakowany , a mnie nerwy zjadają jak to będzie , 300 km w jedną stronę , Ciapuch dostanie uspokajacza , ale wiadomo ,może być różnie . Wyjeżdżamy o 6 , 6:30 . Ja pewnie dopiero w nocy usiądę zdać relację .