Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 437
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Karmę zostawił właściciel , a teraz dobra wiadomość , szukamy kogoś do wizyty przed adopcyjnej dla Alty , dom w Bydgoszczy , w bloku , ale państwo są bardzo aktywni , spacer 2 godzinny rano przed pracą nie jest dla nich niczym dziwnym , decyzję podejmowali dwa tygodnie , wydają się być ok .

Posted

Byliśmy u wet , ciąży i innych paskudztw brak :) Jedynie jest zapalenie spojówek , ale dostaliśmy receptę na antybiotyk (w kropelkach ) jutro rano wykupię i będę podawać .

Koszt wizyty - 0 zł :):)

Posted

necianeta89 napisał(a):
miło ze strony weterynarza, że nie skasował za wizyte :)

A jaką piękną , pachnącą niespodziankę Alta zostawiła panu doktorowi ( zasrała całą lecznicę :D:D )

A weterynarz , chyba najlepszy jakiego znam , ma tyle serca do tych wszystkich bezdomniaków .

Posted

[quote name='Anja2201']Nie mogę znaleźć nikogo z Bydgoszczy na wizytę , może kogoś kojarzycie ??[/QUOTE]Zapukaj do paulinken lub Iljovy one są z Bydgoszczy

Posted

Anja2201 napisał(a):
Ludzie chyba zrezygnowali , nie odzywają się w ogóle .
Chciałem napisać że szkoda. Ale to jednak dobrze bo PO Adopcji jakby zrezygnowali to by dopiero był pasztet.Mam nadzieję że nic się nie stało i że chyba tylko brak odwagi cywilnej żeby odpisać że zrezygnowali.

Posted

Ciapek się pochorował , wyskoczyło mu jakieś paskudztwo na uszkach i szyjce , w poniedziałek będzie wet , ale nie mam mu jak zapłacić , nie mówiąc już o kupnie leków . Karmy już też nie ma , robię bazarek , ale każda pomoc mile widziana .