FredziaFredzia Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Anja2201, jakieś wieści o psiurach? Jakieś pytania były? Quote
Tymonka Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 Był jeden meil i jeden telefon o Altę , ale nic ciekawego psiaki nadal stoją na łańcuchach :( Ja tak myślę , z bazarku wyszło coś koło 100 zł , może część przeznaczyć na wizytę weta i jeśli nie ma ciąży to na razie się wstrzymać ze sterylką , (zresztą i tak nie ma jej gdzie zabrać po zabiegu ) , a za resztę zrobić wyróżnione ogłoszenia ? Allegro gumtree ? Quote
ookami Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Hej Wam ;-) Przepraszam, że tak nie związane z tematem ale zapraszam serdecznie na wątek Nesika http://www.dogomania.pl/threads/2063...-i-dom!!/page5 chcemy go wyrwać z schronu bo to wspaniały psiak a bardzo źle znosi pobyt w małej klatce, dostaje "kręćka". Potrzebny mu DT i więcej przestrzeni. Jeśli możecie pomóc lub przesłać to dalej będę wdzięczna :smile: Quote
PACZEK Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 :multi:Do góry psinki:multi: Wiem że nie na temat ale może Anja2201 lub "okoliczni" doradzą jakiegoś sprawdzonego weta pomiędzy Piotrkowem a Radomskiem.Takiego co USG, badanie krwi i tp robi od rąki i bez ceregieli za normalne pieniądze. Quote
Tymonka Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 Niestety ja znam tylko wetów z Tomaszowa. Quote
Beat2010 Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Przepraszam, ale staruszeczka zaprasza na bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/209644-Kruche-ciastka-w-kształcie-psów-jamnik-ON-sznaucer-labcio-dla-Elji-do-23.06.2011 Quote
gandalf Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Kurcze raczej ruchy w sprawie adopcji raczej słabe :shake: Anja ja wiem że i tak już robisz dużo dla tych psiaków ale czy można by białasa wykąpac i wyszczotkowac podesłała bym szampon do białego psa wyglądała by pewnie lepiej i wtedy zrobic fotki może wtedy coś się ruszy :lol: Quote
Tymonka Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 Do wet chce podjechać w piątek z Altą na USG , sprawdzimy co tam w środku siedzi . Z kąpaniem będzie problem bo tam u psów nie ma jak , a do siebie jej nie mogę przyprowadzić teraz. Quote
Tymonka Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 Co myślicie o wykupieniu ogłoszeń tutaj : http://www.dogomania.pl/threads/208438-ALLEGRO-50-og%C5%82oszen-10-z%C5%82-za-pakiet!-Na-sterylkow%C4%85-skarbonk%C4%99!-do-25.06! jeśli dopłacimy 12 zł (na wyróżnione allegro ) to wyjdzie 44 zł za oba psiaki Quote
Tymonka Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 Anja2201 napisał(a):Co myślicie o wykupieniu ogłoszeń tutaj : http://www.dogomania.pl/threads/208438-ALLEGRO-50-og%C5%82oszen-10-z%C5%82-za-pakiet!-Na-sterylkow%C4%85-skarbonk%C4%99!-do-25.06! jeśli dopłacimy 12 zł (na wyróżnione allegro ) to wyjdzie 44 zł za oba psiaki Nikt nie protestuje więc kupiłam dwa pakieciki :) Quote
ewatonieja Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 taka piękna ta Alta i nikłe zainteresowanie adopcją :( a dziewczyny od husky i szpiców wiedzą o niej? Ciapek to ma przefikane, kto mu da dom? on taki ogromny Quote
Tymonka Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 Ciapek dzisiaj pokazał na co go stać , zacznę od początku : Ciapuś pięknie(jak na psa łańcuchowego ) chodzi na smyczy , na komendy reaguje błyskawicznie i ogólnie jest nastawiony na człowieka , więc pomyślałam , co mi tam puszczę go po podwórku luźno , na szczęście pomyślałam , żeby dopiąć smycz i z nią go puścić bo Ciapucha jak tylko poczuł , że po drugiej stronie smyczy nikogo nie ma to prosto pod płot i hop , oczywiście moje wołania , a później rozpaczliwy krzyk miał gdzieś na szczęście udało mi się go złapać , dostał bure i skończyliśmy spacer :/ W piątek planuję Altę zabrać na USG przy okazji dać głupiego jasia i doprowadzić futro do ładu . Quote
FredziaFredzia Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Anja2201 napisał(a):Ciapek dzisiaj pokazał na co go stać , zacznę od początku : Ciapuś pięknie(jak na psa łańcuchowego ) chodzi na smyczy , na komendy reaguje błyskawicznie i ogólnie jest nastawiony na człowieka , więc pomyślałam , co mi tam puszczę go po podwórku luźno , na szczęście pomyślałam , żeby dopiąć smycz i z nią go puścić bo Ciapucha jak tylko poczuł , że po drugiej stronie smyczy nikogo nie ma to prosto pod płot i hop , oczywiście moje wołania , a później rozpaczliwy krzyk miał gdzieś na szczęście udało mi się go złapać , dostał bure i skończyliśmy spacer :/ W piątek planuję Altę zabrać na USG przy okazji dać głupiego jasia i doprowadzić futro do ładu . O Matko, dobrze że złapałaś - taki cwany jest! A to pisz jak po USG - no i na pewno łatwiej będzie na jaśku skoro ona nie za bardzo jest za czesaniem. Quote
Dada M Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Zapisuję. U mnie od ponad 2 miesięcy siedzi sunia w typie szpica wilczego, też nikt nie dzwoni w jej sprawie. Myślę, że jest już tak dużo psich ogłoszeń, że ciężko jest się przebić z pojedynczymi, trzeba by było robić pakiety z 2 razy w tygodniu :-/ Dobrze, że chociaż adopcje ze schronisk (przynajmniej z warszawskiego) jeszcze jako tako idą. Quote
Tymonka Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 Dada ale ona jest prawie rasowa , piszę prawie bo nie ma rodowodu , na allegro jest jedynym samoyed na allegro do adopcji , ludzie owszem pytają , ale na tym się kończy :( Wykupiłam im ogłoszenia i wyróżnione allegro , mam nadzieję , że to podziała . Quote
Tymonka Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 ma : http://samoyed.iq24.pl/default.asp?grupa=102066&temat=109070&nr_str=1#704169 Quote
ocelot Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 O Altę to ja się nie martwie, wcześniej czy później ten dom znajdzie. Trzeba stanąć na głowie, żeby wielkoludowi dom znaleźć. Quote
Tymonka Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 Przepraszam najmocniej , mam nadzieję , że się nie pogniewacie : Zapraszam na oryginalny bazarek : [SIZE="4"]Zabij komara Quote
Tymonka Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 Niestety mój wet w piątek urlopował , jadę w poniedziałek :) Quote
necianeta89 Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Piękne psiaki, a dziewczę normalnie cudo! Quote
Recommended Posts