Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 437
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i ja tez jestem , zrobic im wydarzenie na fb?
mysle, ze sunia ma duze szanse na adopcje, bo w typie rasy, gorzej z chlopcem , choc tez piekny, a on nie jest z jakims owczarkiem mieszany..?

Posted

z owczarkiem chyba nie , on mi wygląda na przerośniętego rotka , to syn suni , nie mam pojęcia jak ona takiego giganta urodziła i jaki musiał być ojciec .

Posted

Czy możecie sprawdzić, czy samoyedka posiada tatuaż w uchu (lewym) bądź pachwinie?
Jak można takiego psa, a zresztą jakiegokolwiek trzymać na łańcuchu- nigdy tego nie pojmę...

Posted

Podnoszę do góry. ;) Boże! To jest straszne... :(:-(:-(:shake::(:(:( Jak tak można?! Jak bym nie miała dwóch psinek to bym się zastanowiła :razz: bo Paulinka ( mychaaaaa ) mnie zaraziła tą rasą. :evil_lol: Ale no ja mieszkam w bloku i dwie duże sunie to dużo a co dopiero trzy. :-o Daj gdzie się da ogłoszenie! Tu najlepiej by było gdyby szybko im znaleźć dobre domek/ki. W szkole nauczyciel od informatyki się mnie czepia że mam dwa psy w domu. :lol: Przecież to męczarnia dla tak wielkich psów! :razz: Jak chce się mieć psa to dom z ogrodem.. :lol:

Posted

FredziaFredzia napisał(a):
No co jest, coraz więcej samoyedów na łańcuchu albo porzucanych!

Dokładnie! To jakaś plaga! Ostatnio nie ma tygodnia, by nie podawano info o porzuconych samkach :shake:

Posted

Psiaki są bardzo fajne , przyjazne , sunia na mnie nakrzyczała jak poszłam się najpierw z Ciapkiem przywitać :D Włąściciel zostawił mi książeczki , więc mam daty urodzenia .
Ciapek - 01.2006 , Ala rok 2004 . Jutro panuję Alę wyczesać i może krótki spacer .

Dzisiejsze fotki :

Uploaded with ImageShack.us

Posted

jest gigantyczny , ja to bym stawiała na jakiegoś mastiffa , bo onek czy rotek to przy nim małe są , jednocześnie jest taka ciapa co by się pobawiła i poskakała na mnie :D

Posted

Miałam samojedkę od szczeniaczka 11 lat i to był prawdziwy "plasterek na serce".
Samojedy sa niezwykle rodzinnymi psami i cudownie lubią sobie pogadać z człowiekiem ale strasznie sie meczą w mieszkaniu i w lecie to już w ogole.
Całe lato w łazience praktycznie ,więc to trzeba wziąc pod uwagę
W zimie to jednak dla aktywnych,,,,bo taki pies wprawdzie się przyzwyczai do malej ilości ruchu ale szkoda nie korzystać z zimy mając tak cudownego psiaka ,szkoda nie korzystać z jego zadowolenia i uśmiechnietej mordki jak widzi pierwsze płatki śniegu.
Przynajmnej u mojego samojeda to była euforia razem z nadejściem zimy.
Ja ona musi się męczyć w takiej nasłonecznionej budzie:shake:

Posted

Anja2201 napisał(a):
tak , psy możemy zabierać w każdej chwili , one właściwie już są moje , a czy razem ? Było by cudownie , ale nie jest to konieczne
Anja już "właściwie Twoje" ładnie powiedziane:lol::lol::lol::evil_lol:.
A Cioteczki już domów dla nich szukać chciały:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.
No dobra wiem jeszcze ktoś pomyśli że to prawda:eviltong: i będziesz chciała ze mną przedyskutować :mad: sprawę!