Ola&Kora Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Tina.Sara; napisał(a):Jutro, kochana Olu :D Dzisiaj już niedługo spadam. Oj, poddajesz ciężkim próbom moją cierpliwość :evil_lol: Chcesz, bym w kompleksy wpadła :eviltong: :eviltong: :eviltong: Wiesz, że ja wrażliwa i bez fotek schizów dostaję, a leki na uspokojenie się mi kończą... :D:D:D Quote
Ola&Kora Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 wiq; napisał(a):ola, wez sie melisy napij;) Łoj, melissa to mi się z miesiąc temu skończyła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Na szczęście jest jeszcze troszkę nervosolu Quote
wiq Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 nie smiem proponowac mocniejszch ziolek..:evil_lol::evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 wiq; napisał(a):nie smiem proponowac mocniejszch ziolek..:evil_lol::evil_lol: Nie wahaj się, mam dobry żołądek :eviltong: Quote
Ola&Kora Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 wiq; napisał(a):a pluca...?:evil_lol::evil_lol: A co? Czyżby to był lek do wciągania nosem? Jak tabaka? :D:D:D:D Quote
Cerber Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Heh nie gadajta o lekcach bo jeszcze dzieci podsłuchaj i ze chcą spróbować :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Karola dawaj fotki, ale to już! Nie obijaj się... Quote
wiq Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 my tu tylko o ziololecznictwie...:evil_lol::evil_lol: Quote
Alynkaaa Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 jakie znawczynei ziololecznictaw z was:cool3: :evil_lol: a zdiatka by sie przydaly nie powiem,...: Quote
Cerber Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Cześć, Karola opuszczasz sie, właś na dogo i wstawiaj fotki... Quote
Ola&Kora Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Kalrolina, leki mi się skończyły... :eviltong: :eviltong: :eviltong: Popadnę w skrajną depresję, jeżeli w najbliższym czasie nie zobaczę nowych foteczek...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Cerber Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Ola&Kora napisał(a):Kalrolina, leki mi się skończyły... :eviltong: :eviltong: :eviltong: Popadnę w skrajną depresję, jeżeli w najbliższym czasie nie zobaczę nowych foteczek...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: popieram, ja chyba tak jak Ola... Quote
Tina.Sara Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 Matko święta, przepraszam totalnie zapomniałam o fotkach :shake: JUŻ DAJE, tylko co ja mam wam dać jeśli nie mam nowych :D Chwila, musze pogrzebać w total cmd..:cool3: Ooo.. pomyślałam że przy okazji dam troszkę fotek z ogniska :cool3: Było za domem mojej babci, czyli przed moim :cool3: Quote
wiq Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:pomagamy w ogrodzie a kwiatki tez przesadzaja? wiem, ze szykuja dziur na oczka wodne;) Quote
Cerber Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 śliczne... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
KaRa_ Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Na pileczkie takie wpatrzone czy co?:lol: :lol: :lol: Quote
Tina.Sara Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Na pileczkie takie wpatrzone czy co?:lol: :lol: :lol: Dokładnie :cool3: Quote
KaRa_ Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Tina.Sara napisał(a):Dokładnie :cool3: Ha wiedziałam:evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 KaRa_TC napisał(a):Ha wiedziałam:evil_lol: czy ty masz jakieś moce? :cool3: Quote
KaRa_ Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Tina.Sara napisał(a):czy ty masz jakieś moce? :cool3: 6 zmysł:evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 KaRa_TC napisał(a):6 zmysł:evil_lol: Pies Cie ugryzł czy co?:cool3: Bo to psy powinny mieć 6 zmysł:mad: :cool3: Quote
KaRa_ Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Tina.Sara napisał(a):Pies Cie ugryzł czy co?:cool3: Bo to psy powinny mieć 6 zmysł:mad: :cool3: I to nie raz ugryzł:lol: Quote
Recommended Posts