Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tina.Sara; napisał(a):
Jutro, kochana Olu :D Dzisiaj już niedługo spadam.

Oj, poddajesz ciężkim próbom moją cierpliwość :evil_lol: Chcesz, bym w kompleksy wpadła :eviltong: :eviltong: :eviltong: Wiesz, że ja wrażliwa i bez fotek schizów dostaję, a leki na uspokojenie się mi kończą... :D:D:D

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Heh nie gadajta o lekcach bo jeszcze dzieci podsłuchaj i ze chcą spróbować :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:
Karola dawaj fotki, ale to już! Nie obijaj się...

Posted

Kalrolina, leki mi się skończyły... :eviltong: :eviltong: :eviltong: Popadnę w skrajną depresję, jeżeli w najbliższym czasie nie zobaczę nowych foteczek...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Kalrolina, leki mi się skończyły... :eviltong: :eviltong: :eviltong: Popadnę w skrajną depresję, jeżeli w najbliższym czasie nie zobaczę nowych foteczek...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

popieram, ja chyba tak jak Ola...

Posted

Matko święta, przepraszam totalnie zapomniałam o fotkach :shake: JUŻ DAJE, tylko co ja mam wam dać jeśli nie mam nowych :D Chwila, musze pogrzebać w total cmd..:cool3: Ooo.. pomyślałam że przy okazji dam troszkę fotek z ogniska :cool3: Było za domem mojej babci, czyli przed moim :cool3: