wiq Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 piekne piesy:loveu: jak angielski?:evil_lol: piszac o szkoleniu mialam na mysli jakies psie sporty. wiec jak, robicie cos?:) Quote
Alynkaaa Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Figi ulubionym sporetem jest "glaskanie psa na czas":):evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 LUDZIE JA ŻYJE! Jakoś mi poszedł ten angielski z tą babą :P Wiq taaak, ucze je skakania przez poprzeczki, może dać fotki?? Wola, Alynkaa, Cerber, Ola dziękuję :* Quote
Ola&Kora Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Tina.Sara; napisał(a):ucze je skakania przez poprzeczki, może dać fotki?? Dziewczyno, jeszcze się pytasz?! DAWAJ!!!! :multi: :multi: :multi: Quote
Tina.Sara Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 Ola&Kora napisał(a):Dziewczyno, jeszcze się pytasz?! DAWAJ!!!! :multi: :multi: :multi: Dobra, tylko zmniejsze i wgram:cool3: Quote
Tina.Sara Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 No dobra, jak chcecie to macie:cool3: Mam łącznie 22 fotki, ale podziele je na 2 posty :eviltong: Ta poprzeczka nie jest za dobra, ale nie miałam z czego zrobić:cool1: Zobaczycie jaka jest różnica między skokami Sary, a "skokami" Tiny;) Ah, i niektóre fotki są bez poprzeczek. Jadziem:multi: TINOZAUR!!! Reszte jeśli ładnie ktoś poprosi:cool3: Ale raczej nie dzisiaj:evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Piękny skok!!! :multi: Tina, jesteś THE BEST!!!!!!!! Rozwaliłaś mnie na maxa!!! Jeszcze bardziej cię lubię :loveu: Quote
Cerber Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 hehehehe trzeba sobie jakoś upraszczać życie co nie :D:D:D:D:D Sarka skacze bardzo wysoko w przeciwieństwie do Tiny. Tina idzie na łatwizne :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: co z resztą widać po tym zdjęciu :) Quote
Alynkaaa Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Luiza bo to swiadczy o sprycie i inteligeci Tiny:) tinozaurus jest suuuper:):loveu: :loveu: :evil_lol: Sarix reaktywacja:) a gdzie zgubila tylne nozki??????:cool3: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Cerber Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Cześć :) Ja nadal nie mogę sie nadziwić, ze Sarka tak wysoko skacze :) nie pisałam tego wcześniej ale taka jest prawda, nie wiedziałam , zeby kiedykolwiek pies tak wysoko skakał, chociaz nie widziałam kiedyś owczarkla niemieckiego, który przeskakiwał przez dosyć wysoki płot, no ale, zeby w locie zrobić taką świetną fotkę. Ekstra jest :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Behemot Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Niesamowite :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
wiq Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 nooo, to rozumiem:D im wyzej, im wiecej, tym lepiej:D moje tez bardzo lubia skakac, Mona wybitnie:) piekne sa te psiska:loveu: Quote
Tina.Sara Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 Hehe, dzięki wam :) Luiza Sara raz przeskoczyła płot więc wiesz :D Ale ogólnie to przeze mnie było bo ją uczyłam skakać, ale jak moja babcia jej lańsko sprawiła czego jej nie wybacze to już nie przeskakuje. A jak raz za Tiną przelazła to odrazu obkrążyła ogrodzenie i wróciła do domu, a za Tiną musiałam biegać i oczywiście później chora byłam. No..Ma sie talent do robienia fotek jak Sara skacze :P Musze jej zrobić wyższą poprzeczke, ale i tak zeskoczy. Jak była mała to spadła z samej góry do garażu, a to ze 2 metry są i nawet nie pisneła! Quote
Marta_Ares Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 super zdjecie!!! A tak wogole to pierwszy raz jestem u Ciebie wiec wypadaloby sie przywitac, a wiec HEJ :lol: masz sliczne psiaki Quote
Wola Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Śliczne zdjęcia.Jakie skoki.Na olimpiadę z psiakami trzeba jechać;) puchar gwarantowany:evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 Marta (tak?) witamy :) Dzięki za miłe słówka. Wola tak myślisz? Quote
Cerber Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Ola&Kora napisał(a):Znajdź 10 róznic :eviltong: Ehhhh Ola ja nie wiem Ty chyba dałaś 2 idenytyczne fotki, bo ja niw eidzę żadnych różnic :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alynkaaa Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 ja widze jedna ta sarenka na gorze nie ma nozek:shake: ale pozatym jak dwie krople wody!!!!:):evil_lol: :evil_lol: Ola pomysl suuuper:) Quote
Tina.Sara Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 Ola&Kora napisał(a):Znajdź 10 róznic :eviltong: Ola super :P No różnica jest 1 - Sarze nie widać tylnych kończyn :P Quote
Cerber Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Alynkaaa napisał(a):ja widze jedna ta sarenka na gorze nie ma nozek:shake: ale pozatym jak dwie krople wody!!!!:):evil_lol: :evil_lol: Ola pomysl suuuper:) Ciiiiiiicho miało się nie wydać :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Wola Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Pewnie;)Dziewczyny by nazwoziły medali:evil_lol: A co do 10 różnic to ja musze zainwestować w okularki chyba bo jak dla mnie to to samo:evil_lol: Quote
Cerber Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Wola napisał(a):Pewnie;)Dziewczyny by nazwoziły medali:evil_lol: A co do 10 różnic to ja musze zainwestować w okularki chyba bo jak dla mnie to to samo:evil_lol: hehehe chcesz to Ci pożyczę bo sama noszę, a nawet przez okulary nie znalazłam 10 szczegółów :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Wola Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 To się składamy na mocniejsze:evil_lol: denka od butelek są super a do tego lupka i moze sie czegoś dopatrzymy;) Quote
Recommended Posts