Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No dobra, jak chcecie to macie:cool3: Mam łącznie 22 fotki, ale podziele je na 2 posty :eviltong: Ta poprzeczka nie jest za dobra, ale nie miałam z czego zrobić:cool1: Zobaczycie jaka jest różnica między skokami Sary, a "skokami" Tiny;) Ah, i niektóre fotki są bez poprzeczek. Jadziem:multi:

TINOZAUR!!!

Reszte jeśli ładnie ktoś poprosi:cool3: Ale raczej nie dzisiaj:evil_lol:

Posted

hehehehe trzeba sobie jakoś upraszczać życie co nie :D:D:D:D:D Sarka skacze bardzo wysoko w przeciwieństwie do Tiny. Tina idzie na łatwizne :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: co z resztą widać po tym zdjęciu :)

Posted

Luiza bo to swiadczy o sprycie i inteligeci Tiny:)

tinozaurus jest suuuper:):loveu: :loveu: :evil_lol:

Sarix reaktywacja:)

a gdzie zgubila tylne nozki??????:cool3: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Cześć :)

Ja nadal nie mogę sie nadziwić, ze Sarka tak wysoko skacze :) nie pisałam tego wcześniej ale taka jest prawda, nie wiedziałam , zeby kiedykolwiek pies tak wysoko skakał, chociaz nie widziałam kiedyś owczarkla niemieckiego, który przeskakiwał przez dosyć wysoki płot, no ale, zeby w locie zrobić taką świetną fotkę. Ekstra jest :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Hehe, dzięki wam :) Luiza Sara raz przeskoczyła płot więc wiesz :D Ale ogólnie to przeze mnie było bo ją uczyłam skakać, ale jak moja babcia jej lańsko sprawiła czego jej nie wybacze to już nie przeskakuje. A jak raz za Tiną przelazła to odrazu obkrążyła ogrodzenie i wróciła do domu, a za Tiną musiałam biegać i oczywiście później chora byłam. No..Ma sie talent do robienia fotek jak Sara skacze :P Musze jej zrobić wyższą poprzeczke, ale i tak zeskoczy. Jak była mała to spadła z samej góry do garażu, a to ze 2 metry są i nawet nie pisneła!

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Znajdź 10 róznic :eviltong:

Ehhhh Ola ja nie wiem Ty chyba dałaś 2 idenytyczne fotki, bo ja niw eidzę żadnych różnic :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Alynkaaa napisał(a):
ja widze jedna ta sarenka na gorze nie ma nozek:shake:
ale pozatym jak dwie krople wody!!!!:):evil_lol: :evil_lol:

Ola pomysl suuuper:)

Ciiiiiiicho miało się nie wydać :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

Pewnie;)Dziewczyny by nazwoziły medali:evil_lol:
A co do 10 różnic to ja musze zainwestować w okularki chyba bo jak dla mnie to to samo:evil_lol:

Posted

Wola napisał(a):
Pewnie;)Dziewczyny by nazwoziły medali:evil_lol:
A co do 10 różnic to ja musze zainwestować w okularki chyba bo jak dla mnie to to samo:evil_lol:

hehehe chcesz to Ci pożyczę bo sama noszę, a nawet przez okulary nie znalazłam 10 szczegółów :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: