Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
o Witamy :) jak tam dzionek minął ?:) ja prubóje coś stworzyć w Photoshopie ale mi nie idzie... :(

Hej hej:cool3: A minął już ten dzionek?:eviltong: Wyjdzie Ci (prędzej czy później, też tak miałam:cool3:) a jak tam Tinka?

Ola&Kora napisał(a):
Cześć Karola :p

Co u ciebie? :cool3:

Cześć Ola :p

U mnie jak to u mnie, a u ciebie? :cool3:

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='KaRa_TC']
Śliczna z niej za młodu panienka była, teraz oczywiście również jest:loveu:

Gadaliśmy se ostatnio z rodzinką że mogłaby zostać taka jaka była za młodu:cool3: Taka jak na fotce bo później była cała pomarańczowa:placz:a potem sie zrobiła taka jak teraz jest :p

Posted

Tina.Sara napisał(a):
Hej hej:cool3: A minął już ten dzionek?:eviltong: Wyjdzie Ci (prędzej czy później, też tak miałam:cool3:) a jak tam Tinka?

No ja myśle ze coś wyjdzie ale nie wychodziło wiec to wyłączyłam :eviltong: a u Tinki wszystko suuuuper :) 2 nowe foteczki wstawiłam :)

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
No ja myśle ze coś wyjdzie ale nie wychodziło wiec to wyłączyłam :eviltong: a u Tinki wszystko suuuuper :) 2 nowe foteczki wstawiłam :)

A więcej nie było?? :eviltong: Dobra ide te foty robić:loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pDzień doberek
Hej :cool3:

[quote name='chihuahua']
Ja mam zamowienie poprosze 20 zdjec Tiny i 20 Sary , na dzis .Ile place??:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Będzie nawet więcej ;) Nic nie płacisz :P Ale nie teraz, teraz ide na dwór z Anką..

Posted

Tina.Sara napisał(a):
ile osób jeszcze to powie? :evil_lol: zaraz ide fotki robić na dwór :cool3: jakieś zamówienia?? :D:D:D:D
jeszcze ja: jaka ona piękniusia :loveu::loveu::loveu:
;)

Witajcie po przerwie :)

Posted

cześć dziewuchy :cool3: ja tylko na chwilke ale później pewnie wróce. fotek mam ponad 100 ale chyba wszystkich nie wstawie, NO NIE? :eviltong: Aparat mi sie psuje - ta tuba wigina mi sie i nie działa. Tata mi wczoraj ją wyprostował, ale jak narazie próbuje włączyć żeby robić foty na pilota ;) Papa :*