Tina.Sara Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 to "cześć karola" chyba do mnie było :P Ale ogólnie dzięki za pochwały :) Quote
Cerber Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Tina.Sara napisał(a):to "cześć karola" chyba do mnie było :P Ale ogólnie dzięki za pochwały :) Do Ciebie, bo przecież wlazłam na Twoja galerię, ale cytat był do Woli Quote
Tina.Sara Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 No ok, Luiza. Dawaj jeszcze nowsze foty Quote
Cerber Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Tina.Sara napisał(a):No ok, Luiza. Dawaj jeszcze nowsze foty No już dałam nowe i zaraz dołożę jeszcze :) bo wąłśnie kilka zrobiłam :) Quote
Ola&Kora Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 A może ty też wstawisz jakieś foteczki? ;) Bo już siem stęskniłam za suczami :eviltong: Quote
Ola&Kora Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Tina.Sara; napisał(a):Ola, spokojnie :D Ale bedą jakieś, prawda? Powiedz, że bedą, no powiedz, jakieś wstawisz? No nie ukrywaj tego przede mną, bedą jakieś, prawda? Ale bedą, no nie? Ale tak dla pewności, bedą OK? No bo wiesz, no bedą, no nie? Ale bedą?........ bedą prawda? Mam rację, że bedą? No tylko mi nie mów że nie bedą, bo bedą, czyż nie? Ale bedą???? :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Cerber Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Ola&Kora napisał(a):Ale bedą jakieś, prawda? Powiedz, że bedą, no powiedz, jakieś wstawisz? No nie ukrywaj tego przede mną, bedą jakieś, prawda? Ale bedą, no nie? Ale tak dla pewności, bedą OK? No bo wiesz, no bedą, no nie? Ale bedą?........ bedą prawda? Mam rację, że bedą? No tylko mi nie mów że nie bedą, bo bedą, czyż nie? Ale bedą???? :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Ola Ty weś zacznij brać jakieś leki psychotropowe, bo Ci to dogo na mózg pada :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 Ola&Kora napisał(a):Ale bedą jakieś, prawda? Powiedz, że bedą, no powiedz, jakieś wstawisz? No nie ukrywaj tego przede mną, bedą jakieś, prawda? Ale bedą, no nie? Ale tak dla pewności, bedą OK? No bo wiesz, no bedą, no nie? Ale bedą?........ bedą prawda? Mam rację, że bedą? No tylko mi nie mów że nie bedą, bo bedą, czyż nie? Ale bedą???? :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Ola, mało se języka nie połamałam jak to czytałam i po przeczytaniu mam mętlik w głowie:cool3: Będą, będą... A dać dzisiaj?? Czy może jutro??:mad: Quote
wiq Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 eleganckie pieskeczki:cool3: szkolicie sie? Quote
Tina.Sara Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 wiq napisał(a):eleganckie pieskeczki:cool3: szkolicie sie? Dzięki:cool3: Jak to sie szkolimy? Quote
Tina.Sara Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 dobra, jutro dam te foty, papa :D Quote
Alynkaaa Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 kurcze babeczki nie bylo mnie od wczoraj a juz dzis zeby zdazyc nadoebic straty w kliku galeriach chyba pol nocy spedze ogladajac i czytajac....ojjj wykonczycie wy mnie:eviltong: ale juz nadrobilam i siem zakochalam:) Sarka cuuuudenko <od kad sama mam ruda> Uwielbiam RUDASKI:) a to fotka Tiny az dech mi zaparla cuuudna:loveu: :loveu: :loveu: buziole w tego kinolka:)<nie wiem czy slyszalas ale ja tu na dogo jestem znana z uwielbienia do pich kinolkow na fotkach:)> dlatego buuuziaki w nochale :) Quote
Ola&Kora Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 A może jednak dzisiaj te foteczki... choćby dwie... prosze.... ;) Quote
Tina.Sara Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 Alynkaa, nie wiedziałam, ale dzięki za info ;) Zaraz pójde i dam Tinie buziaka w kinola, tylko że deszcz pada a ja chora^^ No ale :p Zaraz dam fotki Quote
Ola&Kora Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Tina.Sara napisał(a): Zaraz dam fotki Ekhem, zaraz to taka duża bakteria :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I to zaraz już chyba dawnooo minęło a fotek ni ma :mad: :eviltong: Quote
Tina.Sara Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 Ola, spokojnie :P Tylko musze je wgrać :P Quote
Tina.Sara Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 Daję fotki teraz, bo Ola już nie mogła wytrzymać. No więc jadziem:cool3: Dziewczynki :loveu: Aporcik z Pabemii :cool3: TINUCHA SARUCHA "Yyyy... A ty to kto?!" Tina i jej super uśmiech :cool3: Puchata wlazła w kwiatki:mad: Piknie :loveu: Nie wiem czy to nie mój ostatni post, bo o 17:10 lece do brata ciotecznego (mieszkamy w bliźniaku) na dodatkowy angielski który będziemy mieli z nauczycielką ze starej budy... BOŻE! ZAWAŁ SERCA NA MIEJSCU!! :angryy: :placz: :-( :shake: Quote
Alynkaaa Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 ojeeejojeeej ojeeeeeej:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: cuuuuudnasnyyy!!!!!nochalek i usmiech tyz!!!! no i Sarcia tyz cudasek sliczny ryjeczek :loveu: :loveu: :loveu: a pan /pani slimak po latarnia???:evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Och, jakie piękne :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Śliczny nochalek i ząbeczki :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Cerber Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Cześć Karola :) śliczna Tinka :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts