Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tina.Sara napisał(a):
to "cześć karola" chyba do mnie było :P Ale ogólnie dzięki za pochwały :)

Do Ciebie, bo przecież wlazłam na Twoja galerię, ale cytat był do Woli

Posted

Tina.Sara; napisał(a):
Ola, spokojnie :D

Ale bedą jakieś, prawda? Powiedz, że bedą, no powiedz, jakieś wstawisz? No nie ukrywaj tego przede mną, bedą jakieś, prawda? Ale bedą, no nie? Ale tak dla pewności, bedą OK? No bo wiesz, no bedą, no nie?

Ale bedą?........ bedą prawda? Mam rację, że bedą? No tylko mi nie mów że nie bedą, bo bedą, czyż nie? Ale bedą????

:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Ale bedą jakieś, prawda? Powiedz, że bedą, no powiedz, jakieś wstawisz? No nie ukrywaj tego przede mną, bedą jakieś, prawda? Ale bedą, no nie? Ale tak dla pewności, bedą OK? No bo wiesz, no bedą, no nie?

Ale bedą?........ bedą prawda? Mam rację, że bedą? No tylko mi nie mów że nie bedą, bo bedą, czyż nie? Ale bedą????

:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Ola Ty weś zacznij brać jakieś leki psychotropowe, bo Ci to dogo na mózg pada :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Ola&Kora napisał(a):

Ola, mało se języka nie połamałam jak to czytałam i po przeczytaniu mam mętlik w głowie:cool3: Będą, będą... A dać dzisiaj?? Czy może jutro??:mad:

Posted

kurcze babeczki nie bylo mnie od wczoraj a juz dzis zeby zdazyc nadoebic straty w kliku galeriach chyba pol nocy spedze ogladajac i czytajac....ojjj wykonczycie wy mnie:eviltong:
ale juz nadrobilam i siem zakochalam:) Sarka cuuuudenko <od kad sama mam ruda> Uwielbiam RUDASKI:)

a to fotka Tiny

az dech mi zaparla cuuudna:loveu: :loveu: :loveu: buziole w tego kinolka:)<nie wiem czy slyszalas ale ja tu na dogo jestem znana z uwielbienia do pich kinolkow na fotkach:)>
dlatego buuuziaki w nochale :)

Posted

Daję fotki teraz, bo Ola już nie mogła wytrzymać. No więc jadziem:cool3:

Dziewczynki :loveu:

Aporcik z Pabemii :cool3:

TINUCHA

SARUCHA
"Yyyy... A ty to kto?!"

Tina i jej super uśmiech :cool3:

Puchata wlazła w kwiatki:mad:

Piknie :loveu: Nie wiem czy to nie mój ostatni post, bo o 17:10 lece do brata ciotecznego (mieszkamy w bliźniaku) na dodatkowy angielski który będziemy mieli z nauczycielką ze starej budy... BOŻE! ZAWAŁ SERCA NA MIEJSCU!! :angryy: :placz: :-( :shake:

Posted

ojeeejojeeej ojeeeeeej:loveu: :loveu: :loveu:
:loveu: :loveu:
cuuuuudnasnyyy!!!!!nochalek i usmiech tyz!!!!

no i Sarcia tyz cudasek

sliczny ryjeczek :loveu: :loveu: :loveu:

a pan /pani slimak po latarnia???:evil_lol: