Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 255
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

na koncie Crogi jest już 190 zł ..ale brakuje jeszcze co najmniej drugie tyle...Czas nagli bo nie możemy czekać na przerzuty....To byłyby dla niej wyrok!
Bardzo proszę o tymczas. Sunia musi mieć dobre warunki ,żeby przeczekac jakiś czas między operacja a sterylką .
Dziękuję dotychczasowym darczyńcom :-)

Posted

Wlasnie byla u mnie znajoma i jak dowiedziala sie o Wegrowie to zostawiła 20pln. Sama zadecydowalam,ze Corgi jest pilna wiec...robie przelewik.
No to mamy 21o,-pln ;)

Posted

... w przyszłym tygodniu, pod koniec, będzie 100, 00 - ale jak potrzeba to ja mogę je załozyć, jakby operacja już miała być robiona, to dajcie znać ...czyli mamy 310 !!! To od Ani-Soni za szaliki...

Posted

Aniu_W, puściłam właśnie przelewik na 100 pln (powinno jutro dojść). Troszkę pogubiłam się w wyliczeniach ile brakuje na operację psinki, mam nadzieję, że to brakująca różnica. Trzymam kciuki!

Posted

Agusia_ napisał(a):
Aniu_W, puściłam właśnie przelewik na 100 pln (powinno jutro dojść). Troszkę pogubiłam się w wyliczeniach ile brakuje na operację psinki, mam nadzieję, że to brakująca różnica. Trzymam kciuki!

Agusia jesteś wielka :loveu: Już zostało coraz mniej ...
Tylko ja tak strasznie nie chcę żeby ona tam wracała:shake:

Posted

Przykro mi, że nie mogę pomóc inaczej (to znaczy wziąć suni do siebie) :( Niestety tryb pracy i TZ nie pozwalają na psinę :placz: No i mamy przygarnięte dwa freciszony, które kiepsko reagują na inne zwierzęta, więc odpada :-(

Trzymam kciuki za malutką!

Posted

Ja też gdybym tylko codziennie 12 godzin nie spędzała poza domem to bym ja wzięła...W każdym razie w dalszym ciągu szukamy i ...czekamy . Ale cudna jest prawda ? :-)

Posted

Dziękuję wszystkim za wpłaty !
MAMY UZBIERANE 405 zł:multi:
Teraz tylko (albo aż :shake:) tymczas i można się wziąć za sunię ....Ale będzie piękna ! Już się nie mogę doczekać !