Osiolek Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Mośka napisał(a):Aniu- to zestawienie zdjec robi wrazenie - bylo/jest :-o (i tak mozesz wstawic na watek wegrowski, zeby kierowniczka miala lepsze porownanie :diabloti: ) Corgusia-anioleczku nasz, grzej doopke na kanapie :lol: Moska, alez z Ciebie zlosliwiec ;-) Quote
Dobermania Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 CORGISZON :loveu: CORGISZON :loveu: CORGISZON :loveu: CORGISZON :loveu: CORGISZON :loveu: Ale brzusio, widzę, jeszcze łysiuuutki :cool3: Futerko powoli rośnie a zima za pasem! Ze spacerami, fakt, dziwnie, ale ona po prostu ma takie tempo. Po jakimś czasie się rozkręca, u mnie też na początku niechętnie spacerowała. Zatęskniłam za jej spokojem :-( :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Mośka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Aniu, czy mi sie wydawało czy mialy byc wklejone wiesci z nowego domku:mad: Quote
Ania W Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Ponieważ napięcie sięgnęło już chyba zenitu - donoszę! Corgi ma się świetnie! Co najważniejsze jest zdrowa. Miała robione prześwietlenie i nigdzie nie stwierdzono przerzutów co bardzo cieszy. Jest spokojna, otoczona ogromną miłością. Może jest trochę niezależna ale jej nowi opiekunowie w pełni to akceptują ;-) Na spacerach nawet próbuje się bawić z innymi psami chociaz nie można o niej powiedzieć, że rozrywkowa z niej dziewczyna :-) Quote
Folen Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Tyle czasu już minęło, czy wiadomo co u Corgi? Quote
Dobermania Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Halo, ja też chcę wiedzieć, co u MOJEJ (:loveu:) Milusińskiej! Quote
Recommended Posts