Dobermania Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Halo? Gdzie jesteście? Kiedy wizytacja? Quote
gallegro Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Jeśli nie było wczoraj, to pewnie na razie nie będzie :razz: Nie martw się... jeśli tak bardzo chcesz, to jakaś Ciotka przebrana za listonosza, może wpaść na kontrolę ;). Quote
Dobermania Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Ale wczoraj być nie miało, tylko dzisiaj właśnie;) Pytam, bo chcę z nimi iść na spacer. Przebrana za listonosza:D:D:D Quote
gallegro Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Jedno wiem na pewno - P. Jadwiga wczoraj była w Warszawie. Mozliwe, że i dzisiaj będzie... tego nie wiem. Quote
Olga132 Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 A jak tam nasze małe cudeńko się sprawuje? I jak twój psiak sie czuje? Lepiej już? Quote
Ania W Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 Już jestem po kilku dniowej nieobecności. Też czekam na wieści od małej :-) Quote
gamoń Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Aniu -przesłalam zainteresowanej Twój opis i zdjecia Corgi. Beata Quote
Mośka Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Dobermaniooo! Dzisiaj zdjecie szwow, pamietasz? Jak Corgunia ??? Quote
enia Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Możemy wiedzieć jak miewa sie sunia? czy juz ma szwy zdjęte, jakie jest jej ogólne samopoczucie ? Quote
beka Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 czekamy na iformacje o zdrowiu Corgusi, a może w międzyczasie założycielaka zmieni tytuł wątku? Quote
Olga132 Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Halo - Dobermanio :helo: tu jesteśmy....czekamy na jakies info o małej! Quote
Ania W Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 Właśnie dostałam smsa , że sunia jest już po wizycie u weta i zdjęciu szwów...Zaraz spróbuję zminić nazwę wątku ...jak tylko dojdę jak to zrobić ale to może potrwać...:-) Quote
Ania W Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 Udało się! Teraz czekamy aż wymarzona rodzina zgłosi się po tę cudowną dziewczynę :-) Quote
gamoń Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Aniu a czy ta Pani sie odezwała.?Dzisiaj wtorek. Quote
Ania W Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 Ja dzowniłam i wiem że się umawiała z Dobermania ale nie pisałam na forum bo nie chciałam zapeszyć ;-) Quote
Ania W Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 UWAGA ! UWAGA! PRZYGOTOWUJE UMOWE ADPCYJNA DLA CORGI ! Dzisiaj sunieczka pomyślnie przeszła casting na towarzysza nowej rodziny....Z tego co mówiła Dobermania to będzie jej tam bardzo dobrze :loveu: W imieniu suni baaardzo dziękuję tym, którzy dali jej szansę. Dobermanii za ciepły kąt i opiekę, i wszystkim , którzy nie szczędzili grosza aby uratować jej zdrowie a może nawet życie... Ale się ucieszyłam! Nawet nie wiem jak to opisać :p :laola: To moja pierwsza udana adopcja...tzn nie dokonałam tego sama i jestem tego świadoma a jednak ogromnie się cieszę ! Quote
Ania W Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 Mam nadzieję, że zgodzicie się, że fundusze , które zostaną z jej leczenia przesuniemy na innego chorego psiaka z Węgrowa. Tam jest jest jeszcze chory Krecik i sunieczka, która ma problemy z oczami...Potrzeby sa naprawdę duże ... Quote
enia Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 O raju ale wieści!:multi: :multi: :multi: Quote
Dobermania Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Nie ma za co:oops: Ja będę pomagać psom tak długo, jak długo będzie tylku sk#%$ysynów, którzy je krzywdzą i przez których lądują one w lecznicach i schroniskach:2gunfire: :lmaa: :-x :snipersm: :evil::lmaa::2gunfire: :snipersm: Quote
Ania W Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 oj .ostra jesteś ! Ale dobrze , że po naszej stronie :-) Quote
Dobermania Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Kurczę, TAKIEGO DŁUGIEGO POSTA NAPISAŁAM I MI ZEŻARŁO:mad: Ech. wypisałam wszystkie nowinki i przeprosiłam, że mnie tu nie było, ale ciężko mi się zawsze przekopać przez całe "Psy w potrzebie" a dodatkowo przez trzy dni wariował mi modem:/ Wklejam zdjęcia: Corgi ukochała ręcznik do wycierania psich łap a Lachs pilnuje wejścia do pokoju:eviltong: Przyszły do kuchni, ale błysnęłam im fleszem gwoli udokumentowania tego zdarzenie, to się obraziły i poszły:eviltong: Co mnie wąchasz??? (Ta czarna plama w tyle to Lachs:loveu::lol:) Quote
Dobermania Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 [quote name='Ania W']oj .ostra jesteś ! Ale dobrze , że po naszej stronie :-) Jakie tam "oj";) Twardym trza być. A tych wszystkich śmieci, którzy katują, głodzą i porzucają psy, zsyłałabym do kamieniołomów a zwłoki przerabiała na karmę! Zwierzęcy oprawcy do piachu!:mad: Naczytałam się o Ozzym, Bolku, charcicy i dożycy przywiązanych do drzewa na szosie i wielu, wielu innych:placz: To się buntuję. To jest "ostrość"? Ja myślę, że to zdrowy odruch. Oko za oko! :lol: CORGISZON dalej zwiedza: Męczy mnie ta sława: Wyjaśnienie: ona nie musi spać na tych szmatach, ale woli te od wycierania łapek niż posłanie, które jej przygotowałam...:eviltong: Quote
Recommended Posts