Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 255
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeśli nie było wczoraj, to pewnie na razie nie będzie :razz:
Nie martw się... jeśli tak bardzo chcesz, to jakaś Ciotka przebrana za listonosza, może wpaść na kontrolę ;).

Posted

Właśnie dostałam smsa , że sunia jest już po wizycie u weta i zdjęciu szwów...Zaraz spróbuję zminić nazwę wątku ...jak tylko dojdę jak to zrobić ale to może potrwać...:-)

Posted

UWAGA ! UWAGA!
PRZYGOTOWUJE UMOWE ADPCYJNA DLA CORGI !
Dzisiaj sunieczka pomyślnie przeszła casting na towarzysza nowej rodziny....Z tego co mówiła Dobermania to będzie jej tam bardzo dobrze :loveu:
W imieniu suni baaardzo dziękuję tym, którzy dali jej szansę. Dobermanii za ciepły kąt i opiekę, i wszystkim , którzy nie szczędzili grosza aby uratować jej zdrowie a może nawet życie...
Ale się ucieszyłam! Nawet nie wiem jak to opisać :p
:laola:

To moja pierwsza udana adopcja...tzn nie dokonałam tego sama i jestem tego świadoma a jednak ogromnie się cieszę !

Posted

Mam nadzieję, że zgodzicie się, że fundusze , które zostaną z jej leczenia przesuniemy na innego chorego psiaka z Węgrowa. Tam jest jest jeszcze chory Krecik i sunieczka, która ma problemy z oczami...Potrzeby sa naprawdę duże ...

Posted

Nie ma za co:oops: Ja będę pomagać psom tak długo, jak długo będzie tylku sk#%$ysynów, którzy je krzywdzą i przez których lądują one w lecznicach i schroniskach:2gunfire: :lmaa: :-x :snipersm: :evil::lmaa::2gunfire: :snipersm:

Posted

Kurczę, TAKIEGO DŁUGIEGO POSTA NAPISAŁAM I MI ZEŻARŁO:mad:
Ech. wypisałam wszystkie nowinki i przeprosiłam, że mnie tu nie było, ale ciężko mi się zawsze przekopać przez całe "Psy w potrzebie" a dodatkowo przez trzy dni wariował mi modem:/

Wklejam zdjęcia:

Corgi ukochała ręcznik do wycierania psich łap a Lachs pilnuje wejścia do pokoju:eviltong:

Przyszły do kuchni, ale błysnęłam im fleszem gwoli udokumentowania tego zdarzenie, to się obraziły i poszły:eviltong:

Co mnie wąchasz??? (Ta czarna plama w tyle to Lachs:loveu::lol:)

Posted

[quote name='Ania W']oj .ostra jesteś ! Ale dobrze , że po naszej stronie :-)
Jakie tam "oj";) Twardym trza być. A tych wszystkich śmieci, którzy katują, głodzą i porzucają psy, zsyłałabym do kamieniołomów a zwłoki przerabiała na karmę! Zwierzęcy oprawcy do piachu!:mad:
Naczytałam się o Ozzym, Bolku, charcicy i dożycy przywiązanych do drzewa na szosie i wielu, wielu innych:placz: To się buntuję. To jest "ostrość"? Ja myślę, że to zdrowy odruch. Oko za oko!

:lol:

CORGISZON dalej zwiedza:

Męczy mnie ta sława:

Wyjaśnienie: ona nie musi spać na tych szmatach, ale woli te od wycierania łapek niż posłanie, które jej przygotowałam...:eviltong: