Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Corgi została moją ulubienicą od pierwszej wizyty w schronisku w Węgrowie...
Wygląda prawie ;-) jak welsh corgi cardigan i kto wie , może w jej żyłach płynie krew przodków z Walii. W każdym razie imię się przyjęło i tak już zostało.
Corgi jest bardzo spokojna i towarzyska. Dobrze żyje z koleżankami z kojac ale zawsze podchodzi do siatki gdy widzi człowieka.
Nie jest już młodą suką, można powiedzieć , że to pani w kwiecie wieku. Niestety czeka ją poważna operacja i dlatego bardzo Was proszę o pomoc dla niej. Koszt całego zabiegu, łacznie ze sterylizacją to 500 zł. Może to nie jest bardzo dużo, ale w tej chwili jest to kwota nieosiągalna dla schroniska...Mamy niewiele czasu więc będziemy wdzięczni za każdą złotówkę...(prosimy wpłacać na AFN z dopiskiem Corgi - operacja )
Po operacji Corgi nie powinna wrócić już do schroniska...Powinna znaleźć swój własny, kochający dom.
POMóżCIE NAM JEJ POMóC !

• Replies 255
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zabiegniesty jest dość poważny.Szczególy przesłałam ci na pw .
Corgi byłaby świetnym towarzyszem dla spokojnej, umiarkowanie aktywnej osoby, w która wpatrywałaby się jak w obrazek...

Posted

Corusia prosi o pomoc w oplaceniu operacji, ma olbrzymiego guza na brzusiu wielkości jablka , trzeba zoperować listwe mleczną i wysterylizować.
Kochani pomózcie nam......

Posted

A wyobraźcie sobie jak pięknie wyglądałaby na spacerze ze swoim państwem w parku ...
Bardzo prosimy o pomoc w jej leczeniu. Guzek rośnie szybko i nie możemy odwlekać opracji a bez funduszy będziemy musieli...:-(

Posted

Zaraz zapytam na moich wątkach, czy kupujący zgodzą się chociaż w części dochód ze sprzedaży zakładek/breloków/szkicu przeznaczyć na operację Corgusi :) W końcu miało być na psiaki węgrowskie, więc będzie. Może to nie buda i jedzenie, ale niezbędna do życia operacja!!

Posted

Dzięki Imanca :-)
Ja wylicytowałam ( chyba ;-), bo nie nadążam ze śledzeniem wszystkich wątków ) jakiś bryloczek za 10 zł ( chyba :-) ). To może umówimy się , że ja od razu wpłacę to na Corgi ?
Poza tym mam te obrazki z psami w domu... Wczoraj zapomniałam zrobić im zdjęcia ale poprawie się:-)

Posted

Zgadza się - wylicytowałaś breloczek z autkiem, więc od razu niech idzie na Corgi. A ja mogę go dziś dostarczyć do Twojej szkoły, jeśli się dowiem jak tam dojechać :) Albo gdzieś w Wwie w inne miejsce :)

Posted

A możemy się np. na jutro umówić ? To ja do szkoły zbarałabym te obrazki i przekazałabym ci skoro ogarniasz całą licytację na Węgrów:-)
Na pewno będę miała jeszcze inne ale na początek myślę , że można wstawiać np po dwa, trzy :-)