Ania W Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Corgi została moją ulubienicą od pierwszej wizyty w schronisku w Węgrowie... Wygląda prawie ;-) jak welsh corgi cardigan i kto wie , może w jej żyłach płynie krew przodków z Walii. W każdym razie imię się przyjęło i tak już zostało. Corgi jest bardzo spokojna i towarzyska. Dobrze żyje z koleżankami z kojac ale zawsze podchodzi do siatki gdy widzi człowieka. Nie jest już młodą suką, można powiedzieć , że to pani w kwiecie wieku. Niestety czeka ją poważna operacja i dlatego bardzo Was proszę o pomoc dla niej. Koszt całego zabiegu, łacznie ze sterylizacją to 500 zł. Może to nie jest bardzo dużo, ale w tej chwili jest to kwota nieosiągalna dla schroniska...Mamy niewiele czasu więc będziemy wdzięczni za każdą złotówkę...(prosimy wpłacać na AFN z dopiskiem Corgi - operacja ) Po operacji Corgi nie powinna wrócić już do schroniska...Powinna znaleźć swój własny, kochający dom. POMóżCIE NAM JEJ POMóC ! Quote
Aga_Mazury Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 śliczna sunia....a co jej jest biduli? Quote
Ania W Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 zabiegniesty jest dość poważny.Szczególy przesłałam ci na pw . Corgi byłaby świetnym towarzyszem dla spokojnej, umiarkowanie aktywnej osoby, w która wpatrywałaby się jak w obrazek... Quote
enia Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Corusia prosi o pomoc w oplaceniu operacji, ma olbrzymiego guza na brzusiu wielkości jablka , trzeba zoperować listwe mleczną i wysterylizować. Kochani pomózcie nam...... Quote
Aga_Mazury Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 podnoszę....i o pieniążki w imieniu Corgusi proszę :modla: Corgi marzy o domku Quote
Ania W Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Corgi byłaby fantastycznym przyjacielem ale najpierw trzeba powalczyć o jej zdrowie. Prosimy o pomoc ! Quote
Ania W Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 A wyobraźcie sobie jak pięknie wyglądałaby na spacerze ze swoim państwem w parku ... Bardzo prosimy o pomoc w jej leczeniu. Guzek rośnie szybko i nie możemy odwlekać opracji a bez funduszy będziemy musieli...:-( Quote
enia Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Jest bardzo grzeczna i bezkonfliktowa, super jeździ samochodem . Quote
Imanca Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Zaraz zapytam na moich wątkach, czy kupujący zgodzą się chociaż w części dochód ze sprzedaży zakładek/breloków/szkicu przeznaczyć na operację Corgusi :) W końcu miało być na psiaki węgrowskie, więc będzie. Może to nie buda i jedzenie, ale niezbędna do życia operacja!! Quote
Ania W Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 Dzięki Imanca :-) Ja wylicytowałam ( chyba ;-), bo nie nadążam ze śledzeniem wszystkich wątków ) jakiś bryloczek za 10 zł ( chyba :-) ). To może umówimy się , że ja od razu wpłacę to na Corgi ? Poza tym mam te obrazki z psami w domu... Wczoraj zapomniałam zrobić im zdjęcia ale poprawie się:-) Quote
Imanca Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Zgadza się - wylicytowałaś breloczek z autkiem, więc od razu niech idzie na Corgi. A ja mogę go dziś dostarczyć do Twojej szkoły, jeśli się dowiem jak tam dojechać :) Albo gdzieś w Wwie w inne miejsce :) Quote
Ania W Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 A możemy się np. na jutro umówić ? To ja do szkoły zbarałabym te obrazki i przekazałabym ci skoro ogarniasz całą licytację na Węgrów:-) Na pewno będę miała jeszcze inne ale na początek myślę , że można wstawiać np po dwa, trzy :-) Quote
enia Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Aniu może dopisz w tytule ,że zbieramy pilnie na operację. Quote
Aga_Mazury Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 wpadłąm zobaczyć co u śliczności....i podnieśc maleńką........ Quote
Ania W Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 Mała na górę...Może chociaż , ktoś wziąłby sunię na tymczas...Nie wierzę , że nie znajdzie swojego domku :-) Quote
Ania W Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 Aha! Breloczek jest przecudnej urody :-) Faktycznie na żywo wygląda fantastycznie :-) Polecam wszystkim! Imanca dziękuję! Quote
Folen Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Corgi hop ;) Aniu mam banerek, zaraz się uczymy go wstawiać ;) Quote
Olga132 Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 no to czekamy na kolejny post Ani już z banerkiem w tle Quote
Ania W Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 Mała czeka na domek chociażby tymczasowy... Quote
Recommended Posts