Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

u nas tez tak jest tyle ze strasznie smiesznie wyglada gdy np.Cerrego zagryza pies o wiele wiele mniejszy :lol:

Poza tym Cerigen nosi za skore na karku Kajtka po calym domu a ten jest w niebowziety :lol:

A Sylwester........Kolejny rok....I zapowiada sie nie lepszy niz ten :-?

• Replies 146
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

charciara

No to :drinking: pod tego sylwestra :)

Czyli cgarcie zabawy są takie same :lol: U mnie to Rotti w skoku tapczan przesuwa. Zastanawiam się kiedy nie będę mogła wejśc do domu, to z drugiej strony drzwi będzie barykada ;)

Cary

Nosi kajtka w pyskuuuu :o :o :o :lol: :lol: :lol:

Koniecznie zrób zdjęcie :)

Posted

Rotti nie rob takiej miny 8)

Kajtek wazy 14kiloskow i ma duzo futra wiec wymarzony obiekt do noszenia :lol:

Sam przylazi i sobie tego zyczy :lol:

Kiedys fote faktycznie bedzie trzeba zrobic :hmmmm:

Posted

a ja nie mowie ze kwestionujesz ja sie tylko smieje z Twojej miny :lol:

apropo tego ze maly chce.....Maly to niezwykle zywotne stworzenie ktore przy Cerrym odmlodnialo o dobre 12 lat :)

On zawsze byl gotowy na wszelkie urozmaicenia a ten rodzaj ......sportu bardzo mu sie podoba :lol:

Posted

Kurna, zamiast siedzieć w fotelu i się byczyć, ciągle jeszcze przy garach stoję.

Nie wiem jakim cudem skisło mi żarcie, co je miałam dla piesów ugotowane i musiałam cały gar wywalić.

Co do charcich zabaw - ja zawsze się boję, że nie zauważę granicy między zabawą, a jakimś ścięciem.

Posted

charciara

A to pech. Ale nie martw się, od nowego roku sie odmieni. Mnie by też szlag trafił jakbym miała tyle fajnego jedonka wywalić :evil:

A co do granicy, to faktycznie. Ty przy tej ilości możesz nie zauważyć. Przy 2 psach jest łatwiej.

I zostaw już te gary. Przyjdź do nas.

A na PPPPoniu zbórka sylwestrowa dogomaniaków :)

Posted

charciara

Rozumiem, że tam nie zaglądałaś :) To fajne miejsce spotkań i wygadywania wielu róznych bzdur. To tak w skrócie :) Zapraszamy. Co prawda najweselej tam jest, jak na dogomanii jest więcej ludzi, ale i teraz fajni się znajdą.

Posted

Zameldowałam się na PPPPoniu.

Strasznie tam piją !!!

Ja Ziutków uczyłam, żeby nie bały się burzy, zawsze siadamy wszyscy przy otwartych drzwiach i podziwiamy błyskawice.

Pewnie od tego nie boją się sylwestrowych wystrzałów.

Posted

Widziałam, że się zameldowałaś :) A piją, bo to taki rozpity wirtualnie topic. Prezesem jest Ruffi :) i wielu fajnych ludzi tam przychodzi. Dzisiaj trochę pustki.

Rotti też nie boi się burzy, a ja ją uwielbiam. Też z zachwytem oglądam błyskawice, ale niestety jak przychodzi sylwester...

Mieszkam na malutkiej uliczce i strzały są spotęgowane, bo nie maja się gdzie roznosić. Rok temu byłam u przyjaciół w Wawie, tam na osiedlu tak dawali, że smutek. Biedny Rottas uciekał do najdalszego pokoju i pakował się pod biurko :(

Kupiłam syropek dla dzieci i niedługo go napoję.

Posted

Cary

Jak to jak ? W dogomanii :)

Tylko mi się potem tak wszystko zawiesiło, że musiałam się wyłączyć :( A może i lepiej, bo bym jeszcze więcej bzdur nawypisywała :lol:

Chłopcy przeżyli. Z resztą w tym roku jakoś cicho było na mojej ulicy. I dobrze :)