Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 708
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='emilia2280']hehe, najlepsze te "jadaczkujáce" fotki Pucha. i z 1 zábkiem. a gdzie kooooooooooootttt? :diabloti:[/QUOTE]

Koooooot nie byl zachwycony moim sposobem czochrania go, popatrzyl sie na mnie bursztynowymi oczami z podelba i....powoli kroczac wyszedl z pokoju :)

Posted

Koooooot nie byl zachwycony moim sposobem czochrania go, popatrzyl sie na mnie bursztynowymi oczami z podelba i....powoli kroczac wyszedl z pokoju :smile:
Koty się głaska a nie czochra ;) a sesja chłopaków cudna :loveu::lol::evil_lol:

Posted

[quote name='haliza']Koty się głaska a nie czochra ;) a sesja chłopaków cudna :loveu::lol::evil_lol:[/QUOTE]

Do niedawna mialam piec kotow, teraz tylko trzy, myslalam ze wiem co koooooty lubia najbardziej - klopot z tym ze moje to same pospolite dachowce, a Puchowy kooooot to ma rodowod conamniej kilometrowy :evil_lol:
No skad moglam wiedziec ze w JEGO wypadku czochranie jest niewskazane... :oops:
Teraz to ja juz wiem :eviltong:

Posted

No, przecież arystokracja ma swoje prawa :razz::evil_lol: - wiem coś o tym :p:evil_lol:, nie da się traktować jak pospolite ruszenie :cool3::evil_lol::diabloti:

Posted

No skad moglam wiedziec ze w JEGO wypadku czochranie jest niewskazane... :oops:
Teraz to ja juz wiem :eviltong:
Wellington, taki nietakt :mad::evil_lol:!! Może nieodpowiednio się ubrałaś na audiencję u Jego Wyskości Ciciasa :)??

Posted

[quote name='ania z poznania']Wellington, taki nietakt :mad::evil_lol:!! Może nieodpowiednio się ubrałaś na audiencję u Jego Wyskości Ciciasa :)??

U mnie wszystko mozliwe :lol:
Ale mogl mnie przeciez ktos uprzedzic ze mam sie klaniac w pas i dopiero usiasc jak kooooot laskawie pozwoli....:oops:

Posted

[quote name='wellington']U mnie wszystko mozliwe :lol:
Ale mogl mnie przeciez ktos uprzedzic ze mam sie klaniac w pas i dopiero usiasc jak kooooot laskawie pozwoli....:oops:[/QUOTE]
Po prostu olał Cię :cool3::evil_lol: i sobie najzwyczajniej wyszedł :roll::evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='haliza']Po prostu olał Cię :cool3::evil_lol: i sobie najzwyczajniej wyszedł :roll::evil_lol::diabloti:[/QUOTE]

No typowy kot !
Dlatego trzeba stale o jego laski zabiegac, czesto bezskutecznie.
Strasznie sie czlowiek przy tym napracuje i na nic innego juz nie ma czasu przez to zabieganie ...:)

Posted

[quote name='wellington']U mnie wszystko mozliwe :lol:
Ale mogl mnie przeciez ktos uprzedzic ze mam sie klaniac w pas i dopiero usiasc jak kooooot laskawie pozwoli....:oops:

to Kotek Zuzia rasowy pers ale po wizycie u fryzjera hihihi

Posted

[quote name='Ela&Puch']to Kotek Zuzia rasowy pers ale po wizycie u fryzjera hihihi[/QUOTE]

To najpiékniejszy i najbardziej zuuuo wygládajácy koooooot jakiego widzialam :diabloti: Przeciez sam wyglád móglby zabic - wabi piéknem i ciach! I po ogládajácym :lol:

Posted

[quote name='emilia2280']Zuzia powinna sié nazywac Ciocia Samo Zuo :diabloti: Porozsylalam znajomym fotké wscieklego kota, coby mi nie podskakiwali, bo kota napuszczé :evil_lol:[/QUOTE]

Ale Zuzia przeciez jest uosobnienie lagodnosci !
Wyglad przeciez o niczym nie swiadczy :))))

Posted

[quote name='emilia2280']Zuzia powinna sié nazywac Ciocia Samo Zuo :diabloti: Porozsylalam znajomym fotké wscieklego kota, coby mi nie podskakiwali, bo kota napuszczé :evil_lol:[/QUOTE] Zuzia jest tu raczej ciekawska a nie zła :) ona nie umie się złościć :)

Posted

[quote name='Ela&Puch']to Kotek Zuzia rasowy pers ale po wizycie u fryzjera hihihi[/QUOTE]
Właśnie widzę, że wpadł w kosiarkę, chyba z czesaniem jakiś problem ;):evil_lol: