emilia2280 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 hehe, najlepsze te "jadaczkujáce" fotki Pucha. i z 1 zábkiem. a gdzie kooooooooooootttt? :diabloti: Quote
wellington Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='emilia2280']hehe, najlepsze te "jadaczkujáce" fotki Pucha. i z 1 zábkiem. a gdzie kooooooooooootttt? :diabloti:[/QUOTE] Koooooot nie byl zachwycony moim sposobem czochrania go, popatrzyl sie na mnie bursztynowymi oczami z podelba i....powoli kroczac wyszedl z pokoju :) Quote
haliza Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Koooooot nie byl zachwycony moim sposobem czochrania go, popatrzyl sie na mnie bursztynowymi oczami z podelba i....powoli kroczac wyszedl z pokoju :smile:Koty się głaska a nie czochra ;) a sesja chłopaków cudna :loveu::lol::evil_lol: Quote
wellington Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='haliza']Koty się głaska a nie czochra ;) a sesja chłopaków cudna :loveu::lol::evil_lol:[/QUOTE] Do niedawna mialam piec kotow, teraz tylko trzy, myslalam ze wiem co koooooty lubia najbardziej - klopot z tym ze moje to same pospolite dachowce, a Puchowy kooooot to ma rodowod conamniej kilometrowy :evil_lol: No skad moglam wiedziec ze w JEGO wypadku czochranie jest niewskazane... :oops: Teraz to ja juz wiem :eviltong: Quote
haliza Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 No, przecież arystokracja ma swoje prawa :razz::evil_lol: - wiem coś o tym :p:evil_lol:, nie da się traktować jak pospolite ruszenie :cool3::evil_lol::diabloti: Quote
ania z poznania Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 No skad moglam wiedziec ze w JEGO wypadku czochranie jest niewskazane... :oops: Teraz to ja juz wiem :eviltong:Wellington, taki nietakt :mad::evil_lol:!! Może nieodpowiednio się ubrałaś na audiencję u Jego Wyskości Ciciasa :)?? Quote
wellington Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='ania z poznania']Wellington, taki nietakt :mad::evil_lol:!! Może nieodpowiednio się ubrałaś na audiencję u Jego Wyskości Ciciasa :)?? U mnie wszystko mozliwe :lol: Ale mogl mnie przeciez ktos uprzedzic ze mam sie klaniac w pas i dopiero usiasc jak kooooot laskawie pozwoli....:oops: Quote
ania z poznania Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 No wiesz, myśleliśmy, że wiesz takie podstawowe sprawy, etykieta, itp., a Ty tak tu wyskakujesz z czochraniem :diabloti::evil_lol: Quote
haliza Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='wellington']U mnie wszystko mozliwe :lol: Ale mogl mnie przeciez ktos uprzedzic ze mam sie klaniac w pas i dopiero usiasc jak kooooot laskawie pozwoli....:oops:[/QUOTE] Po prostu olał Cię :cool3::evil_lol: i sobie najzwyczajniej wyszedł :roll::evil_lol::diabloti: Quote
wellington Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='haliza']Po prostu olał Cię :cool3::evil_lol: i sobie najzwyczajniej wyszedł :roll::evil_lol::diabloti:[/QUOTE] No typowy kot ! Dlatego trzeba stale o jego laski zabiegac, czesto bezskutecznie. Strasznie sie czlowiek przy tym napracuje i na nic innego juz nie ma czasu przez to zabieganie ...:) Quote
ania z poznania Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 http://img3.imageshack.us/img3/8203/sdc10414r.jpg To ON???? Zemdlałam z wrażenia!!!!! Jaka to rasa??? Quote
wellington Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Ela&Puch wyslala pare fotek ale wkleje je jutro bo net sie wlecze niemilosiernie w tej chwili :mad: No i beda jeszcze fotki z wspolnych spacerkow z Blekim :loveu: Quote
wellington Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Tak, tak , to ON ! Rasa - chyba Pers . Nie znam sie. Piekny, prawda ? Quote
ania z poznania Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 piękny to mało powiedziane.... :) To jest kot do OGLĄDANIA, a nie do czochrania :diabloti::evil_lol: Quote
Ela&Puch Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='wellington']U mnie wszystko mozliwe :lol: Ale mogl mnie przeciez ktos uprzedzic ze mam sie klaniac w pas i dopiero usiasc jak kooooot laskawie pozwoli....:oops: to Kotek Zuzia rasowy pers ale po wizycie u fryzjera hihihi Quote
Ela&Puch Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='wellington']cd. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Tu pan Puch opowiada gościowi Wellington jak mu się mieszka w nowym domku a Blekuś słucha czy mówi prawde . Quote
ania z poznania Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Elu, Zuzia jest przepiękna! W mojej ulubionej wersji, tricolor! A jak wygląda przed fryzjerem? Quote
emilia2280 Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='Ela&Puch']to Kotek Zuzia rasowy pers ale po wizycie u fryzjera hihihi[/QUOTE] To najpiékniejszy i najbardziej zuuuo wygládajácy koooooot jakiego widzialam :diabloti: Przeciez sam wyglád móglby zabic - wabi piéknem i ciach! I po ogládajácym :lol: Quote
Ela&Puch Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Wellington bardzoooooooooooooo dziękuje za wstawienie zdjęć. Puszek Blekuś i Zuzia mówią dobranoc:) :) :) Quote
emilia2280 Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Zuzia powinna sié nazywac Ciocia Samo Zuo :diabloti: Porozsylalam znajomym fotké wscieklego kota, coby mi nie podskakiwali, bo kota napuszczé :evil_lol: Quote
wellington Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='emilia2280']Zuzia powinna sié nazywac Ciocia Samo Zuo :diabloti: Porozsylalam znajomym fotké wscieklego kota, coby mi nie podskakiwali, bo kota napuszczé :evil_lol:[/QUOTE] Ale Zuzia przeciez jest uosobnienie lagodnosci ! Wyglad przeciez o niczym nie swiadczy :)))) Quote
Ela&Puch Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='emilia2280']Zuzia powinna sié nazywac Ciocia Samo Zuo :diabloti: Porozsylalam znajomym fotké wscieklego kota, coby mi nie podskakiwali, bo kota napuszczé :evil_lol:[/QUOTE] Zuzia jest tu raczej ciekawska a nie zła :) ona nie umie się złościć :) Quote
haliza Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='Ela&Puch']to Kotek Zuzia rasowy pers ale po wizycie u fryzjera hihihi[/QUOTE] Właśnie widzę, że wpadł w kosiarkę, chyba z czesaniem jakiś problem ;):evil_lol: Quote
Recommended Posts