Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam z psiakami na polu i w nocy jest ok ale jeszcze po domu nie bardzo daja rade chodzić obok , powiedzcie że to minie bo ręce opadaja tylko sex sex sex HIHIHI boje się o ich serducha , woda o zapachy nie pomagaja
.MiLego dnia

• Replies 708
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ela&Puch napisał(a):
Witam z psiakami na polu i w nocy jest ok ale jeszcze po domu nie bardzo daja rade chodzić obok , powiedzcie że to minie bo ręce opadaja tylko sex sex sex HIHIHI boje się o ich serducha , woda o zapachy nie pomagaja
.MiLego dnia

O materdejo! Jurne dziadki :lol: :lol: :lol:
Chciałaś chłopów w domu to masz :diabloti::diabloti::diabloti:

Za chwilę wyjeżdżam... przez 2 tygodnie będę odcięta od netu :placz::placz::placz:

Posted

[quote name='ania z poznania']Agucha, dlaczego zdemoralizowałaś Puszka :mad::evil_lol::diabloti:??
Oj tam, zdaje Ci się :lol:

Czy ktoś z Was ma może tel do Funi, albo zna osobę z okolic Żywca/Milówki do przeprowadzenia wizyty przed-adopcyjnej?

Posted

[quote name='Drzagodha']BUDRYSEK jest chyba z Żywca
Jeszcze chwilowo jestem.
Dowiedzcie się proszę. Bardzo bym chciała, żeby Wera w końcu gdzieś zakotwiczyła...

Tu jej wątek:
http://www.dogomania.pl/threads/205137-Umieram-na-oczach-ca%C5%82ej-wsi-!Potrzebne-deklaracje-nawet-po-5-z%C5%82-!!!

[quote name='Agucha']Szukamy DT/DS dla suni ONki - Wery z tego wątku:
http://www.dogomania.pl/threads/205137-Umieram-na-oczach-ca%C5%82ej-wsi-!Potrzebne-deklaracje-nawet-po-5-z%C5%82-!!!

Sunia ma nużycę i musi być dobrze zdiagnozowana (bo do tej pory nie była) i rzetelnie prowadzona, żeby w końcu wydobrzała :shake:
Potrzebuje DT/DS gdzie ktoś się nią zajmie jak należy...
Pieniądze na hotelik i leczenie idą w kosmos... ale efektów żadnych nie ma :(

Kto nas poratuje??? :placz:

Wera 26 czerwca:

Pierwsza połowa lipca:

Wera 24 lipiec :(

Posted

Ela&Puch napisał(a):
.MiLego dnia

A probowalas octu zamiast Soir de Paris :) ?

Posted

ocet byłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłl i hm na chwile ok wet mówi żeby dać im jeszcze czas bo im przejdzie .Agucha udanego wyjazdu :)

Posted

Agucha to nie jest śmieszne:( :( czy tak każdy chłop ma pomieszane w głowie ????? hihihi. Puszek jest superrrrrrrrrrrrr kupka już ok. już zaczyna wybrzydzać w jedzonku , kurka może być ale ciepła , oj w tyłeczku już się przewraca :P ale jest mały problem Blekuś się go boi co robić

Posted

Sa grzeczne nie skaczą po sobie , ale widze ze Blekuś troche się wycofał wszędzie pierwszy Puch :) puch już je wolniej jedzonko dłużej jest w miseczce je na raty , może i lepiej bo nie będzie kłopotów żołądkowych . Puch ogólnie jest bardzo grzeczny i potulny bardzo chce pieszczot , ale martwie się Blekusiem bo w domu unika Pucha

Posted

Niestety jak piesek był jedynakiem, to ciężko mu się pogodzić z konkurencją. Ale to kwestia czasu. Moje suki staram się nie rozpuszczać, ale robić z nimi tylko takie nasze rzeczy, tylko we dwie.

Posted

staram się jednocześnie głaskać, razem na spacerek gdzie po 10 min. Blekuś już na moich rękach ogląda świat z góry bo go już łapki bolą a Puch biega na smyczy obok,w domu staram się zeby Blekuś nie był zazdrosny jemu poświęcam więcej czasu , teraz już śpią obok siebie na łóżku bo na polu gorąco i nie chcą isc :)) a Puch chyba jest głuchy reaguje tylko jak widzi lub czuje:(

Posted

Ps. Halinko, a ja nadal nie wiem w co zapakować Ci tą kuwetę! Do żadnego pudła nie pasuje:placz::placz::placz:

Agucha nie martw się może kiedyś zawitasz w moje strony, albo będzie jakiś transport do Warszawy a jak nie to komuś podarujesz co będzie w potrzebie :smile::smile::smile:;)

Posted

Witam u nas coraz lepiej chłopaki są super, za tydzień szczepienie na wściekliznę oba !!!! poza tym dalej pracujemy nad wagą Puszka bo 22oo to mało za tydzień zobaczymy czy coś się ruszyło :) mam pytanie noszę się z zamiarem kupna Puchowi legowiska bo śpi na kocykach ale może byłoby mu lepiej w legowisku , więc zanim kupie zapytam was czy ktoś nie ma na pozbyciu takiego spanka :))

Posted

Ela&Puch napisał(a):
Witam u nas coraz lepiej chłopaki są super, za tydzień szczepienie na wściekliznę oba !!!! poza tym dalej pracujemy nad wagą Puszka bo 22oo to mało za tydzień zobaczymy czy coś się ruszyło :) mam pytanie noszę się z zamiarem kupna Puchowi legowiska bo śpi na kocykach ale może byłoby mu lepiej w legowisku , więc zanim kupie zapytam was czy ktoś nie ma na pozbyciu takiego spanka :))

Żadnej gwarancji nie ma, że mu się spodoba :D:D:D ale zawsze można spróbować :p - u mnie jeden śpi w korytku;) a drugi na łóżeczku :cool3::loveu:

Posted

haliza napisał(a):
Żadnej gwarancji nie ma, że mu się spodoba :D:D:D ale zawsze można spróbować :p - u mnie jeden śpi w korytku;) a drugi na łóżeczku :cool3::loveu:
Wiem ale mi żal Pucha bo Blekuś śpi na łóżku a Puszek na 2 kocykach koło łóżka chociaż w dzień troszke śpi na łóżku

Posted

Witam my po wieczornym spacerku , muszę powiedzieć że Puszek zawładnął sercami wszystkich moich znajomych , postaram się zrobić jutro zdjęcia i dodać mojej kochanej trójeczki :)

Posted

Bylam wczoraj w odwiedzinach u Pucha - pierwszy raz go moglam zobaczyc w naturze.
Nie sposob go opisac - jego trzeba zobaczyc i przezyc :)
To jest malutki kruchutki koliberek w bogatej kudlatej szacie - no, cuuudo :loveu:
Jest przekochany, przytula sie , futro ma cudne ale pod spodem rzeczywiscie kazda kosteczke czuc ....
Narazie pare fotek :
Puch i Bleki