wellington Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Jestem juz umowiona z moim wetem na jutro rano zeby Pucha ciachnac . Elu, moge ok. 8.30 po niego przyjechac ? I prosze juz dzis zadnego karmienia !!! Zadne suche, ani zamoczone , w ogole nic ! Glodowka :diabloti: Quote
Agucha Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 [quote name='wellington']Jestem juz umowiona z moim wetem na jutro rano zeby Pucha ciachnac . Elu, moge ok. 8.30 po niego przyjechac ? I prosze juz dzis zadnego karmienia !!! Zadne suche, ani zamoczone , w ogole nic ! Glodowka :diabloti: Myślę, że chyba się troszkę spieszysz... Puchosław ma jeszcze czas. Nawet doba nie minęła od czasu jak jest u Eli. Teraz jest cały w stresie, nowym miejscem, kolegą, rozstaniem... W ogóle mam potworne nerwy. Miałam własnie telefon od Eli, że oglądał go wet w związku z tą biegunką... Puszek schudł. Waży 2200( dobrze mówię Elu?)... Nie wiem co się dzieje, czy gdzieś tu moja wina, czy to co innego. Jestem zła na siebie, że byłam za mało czujna :placz: Nie można go teraz ciachać, dopóki nie będzie znana przyczyna takiego stanu i dopóki się nie poprawi. Trzymaj się maluchu. Czekam jak na szpilkach na wyniki badań! ---------------------------------------------------------------------------- Quote
zerduszko Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Agucha nie zadręczaj się. Ostatnio na innym forum wyczytałam o staruszku, który jest chudy i tam zapytano czy jest karmiony karmą dla seniorów? Jednak karmy dla staruszków są typu light i jak staruszek jest szczuplutki, to nie powinien ich jeść. Quote
Agucha Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 Blekuś - gryzoń :diabloti: :loveu::loveu::loveu: Quote
Agucha Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 :lol: :lol: :lol: :loveu::loveu::loveu: Quote
Agucha Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 Wczoraj minęło równo 2 miesiące jak Puszek miał robioną biochemię... Ela była z nim dziś u 2 wetów... Puszek prawdopodobnie ma szmery w serduszku! :placz::placz::placz: Trzeba będzie powtórzyć biochemię i koniecznie zrobić EKG. Nie umiem sobie znaleźć miejsca.... Quote
Agucha Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 zerduszko napisał(a):Wszystko będzie dobrze! Musi. Teraz, jak już ma swoją bezpieczną przystań - nie ma innej możliwości! Quote
Ela&Puch Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Agucha damy rade , nie dam mu zrobić krzywdy wiedz o tym !!!!!!!!!!! zjadł teraz małą porcję ryżu i mięska plus lek na biegunkę wet mówił że może dlatego że za dużo zjadł wczoraj i stres a Blekuś ryż i mięsko :). Badania zrobimy , a jedzonko już tylko gotowane to waga się poprawi , maluchy sa grzeczne , pozdrawiają wszystkich . kastracja poczeka a może obejdzie się bez jak przestaną po sobie skakac maja czas zobaczymy. co do serca pan wet powiedział że cos słyszy ale nie jest kardiologiem więc pomału teraz krew, waga Puszka to 2.200 małoooooooooooooooooooo Blekuś 2.700 a mniejszy .Nadgonimyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Quote
Agucha Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 Ela&Puch napisał(a):Agucha damy rade , nie dam mu zrobić krzywdy wiedz o tym !!!!!!!!!!! zjadł teraz małą porcję ryżu i mięska plus lek na biegunkę wet mówił że może dlatego że za dużo zjadł wczoraj i stres a Blekuś ryż i mięsko :). Badania zrobimy , a jedzonko już tylko gotowane to waga się poprawi , maluchy sa grzeczne , pozdrawiają wszystkich . kastracja poczeka a może obejdzie się bez jak przestaną po sobie skakac maja czas zobaczymy. co do serca pan wet powiedział że cos słyszy ale nie jest kardiologiem więc pomału teraz krew, waga Puszka to 2.200 małoooooooooooooooooooo Blekuś 2.700 a mniejszy .Nadgonimyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Jesteś Kochana! Wierzę w was i to, że super się Puchosławem zaopiekujesz... oraz w Twoje zdolności kulinarne :evil_lol: Blekuś to pulpecik! Czekam na adresik mailowy, chyba że chcesz na swój to co obiecałam? W razie "Wu" - pisz, dzwoń - pomogę jeżeli będe w stanie! Quote
wellington Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Elu, czy sasiedzi juz widzieli Cie - i podziwiali - z dwoma (namietnymi...) moteczkami ? Quote
Agucha Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 wellington napisał(a):Elu, czy sasiedzi juz widzieli Cie - i podziwiali - z dwoma (namietnymi...) moteczkami ? Zaręczam, że na pewno słyszeli :lol: Quote
Ela&Puch Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 wszyscy napewno słyszeli jak to mówi Agucha bo nie dało się ich nie słyszeć . a jeszcze mało kto widział , dziś pieszczoty cały czas ma od mojej Ani i jest szczęśliwy i Ania też jest nim zachwycona będzie z nią spał a Bleki ze mna juz podział został ustalony .kupka już lepsza bo i mniej jedzenia i o dziwo cisza w domu jeszcze kot tylko się boi Pucha ale to minie :) Quote
Agucha Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 Ela&Puch napisał(a):wszyscy napewno słyszeli jak to mówi Agucha bo nie dało się ich nie słyszeć . a jeszcze mało kto widział , dziś pieszczoty cały czas ma od mojej Ani i jest szczęśliwy i Ania też jest nim zachwycona będzie z nią spał a Bleki ze mna juz podział został ustalony .kupka już lepsza bo i mniej jedzenia i o dziwo cisza w domu jeszcze kot tylko się boi Pucha ale to minie :) A jaki kot by się do takiego wrzaskuna nie uprzedzil? :lol: Biedna Zuzia, obrazila się i obrala sobie za centrum dowodzenia bezpieczną miejscówkę na łóżku w drugim pokoju :) Żałuję, że nie zrobilam jej zdjęcia, bo jest niesamowita i te jej oczyyyyy :) Quote
Ela&Puch Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 jeszcze \zuzia napewno bedzie na zdjeciach to dodam:) Quote
Tofipom Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Zaglądam, a tu proszę :) takie wspaniałe wieści:multi::sweetCyb::multi::bigcool: "coś mi się tu wydaje " :cool3: , że lepiej nie mógł trafić Czochery dla szpicolków:) i ściski dla nowych opiekunów:calus: Quote
Agucha Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 Ela&Puch napisał(a):jeszcze \zuzia napewno bedzie na zdjeciach to dodam:) Trzymam za słowo! :) Jak tam kupalki - unormowały się? Tofipom napisał(a):Zaglądam, a tu proszę :) takie wspaniałe wieści:multi::sweetCyb::multi::bigcool: "coś mi się tu wydaje " :cool3: , że lepiej nie mógł trafić Czochery dla szpicolków:) i ściski dla nowych opiekunów:calus: No i nadszedł moment, kiedy możesz W KOŃCU zdjąć Puchosława ze swojej stronki ;) :) Quote
Ela&Puch Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Witam u nas coraz lepiej Agucha co Puchosław ma z lizaniem tych łapek , bo mnie to martwi:( A kupka już lepsza już śniadanko się gotuje i dostana :) Quote
haliza Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Ale cudowne wieści :loveu:, wszystko będzie dobrze :loveu::loveu:, Zuza też to ogarnie;) - a łapki czasami są lizane bo są ale niech Agucha się wypowie( moja Amanda ciapie się na okrągło, myślę, że niektóre typy tak mają ;)) Quote
Agucha Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 Ela&Puch napisał(a):Witam u nas coraz lepiej Agucha co Puchosław ma z lizaniem tych łapek , bo mnie to martwi:( A kupka już lepsza już śniadanko się gotuje i dostana :) Już wszystko jasne! Ela oczywiście odwiedziła weta (CUDNA KOBIETA! :lol: )- i okazało się, że Puchowi wbił się między opuszki kłos z parszywej trawy, której wszędzie pełno. Już ma to usunięte i łapkę zdezynfekowaną :) Quote
Agucha Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 haliza napisał(a):No i super, problemu nie ma :razz::lol: Rodzinka Puchowa jest ŚWIETNA! :) :) :) Ps. Halinko, a ja nadal nie wiem w co zapakować Ci tą kuwetę! Do żadnego pudła nie pasuje:placz::placz::placz: Quote
Recommended Posts