Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 708
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wellington napisał(a):
Bardzo macie tam w Rybniku elastyczne okreslenia dot. dnia/godziny :p

Jeszcze nie wiem dokładnie. To zależy od paru czynników nie zależnych ode mnie :lol:
W razie czego - będę dzwonić do p. Eli.
Widełki "czasu dostawy" zostały już określone ;)

Posted

Agucha napisał(a):
Oj tam, oj tam ;)
No właśnie co chcecie Agucha chce jeszcze nacieszyć się Puszkiem:loveu: bo trudno psiny nie pokochać.
A Agucha miała przywilej usługiwać Puchosławowi i wie jaka to radość.

Posted

Ola164 napisał(a):
Oj tam, oj tam - jako najlepsze rozwiązanie problemów :diabloti:

Otóż to!
Po cóż się niepotrzebnie rozwodzić :lol:

PACZEK napisał(a):
No właśnie co chcecie Agucha chce jeszcze nacieszyć się Puszkiem:loveu: bo trudno psiny nie pokochać.
A Agucha miała przywilej usługiwać Puchosławowi i wie jaka to radość.

Agucha teraz stara się odseparować od Puchosława... ale On jej na złość - okazuje jej miłość podwójnie...

Posted

Ela&Puch napisał(a):
Witam witam czy pan Puszek już gotowy na przyjazd do nas????? bo my już nie możemy się doczekać :)

Jeszcze nie :oops::oops::oops:

Posted

[quote name='wellington']Komitet pozegnalny zwołany ?
Płaczki dra juz szaty i rwa włosy z głowy ?
Upijają się... :lol:
Imprezę pożegnalną poczyniają ;)

Posted

[quote name='Ela&Puch']Aguś wiem że ciężko go oddać :(ale będę go kochać całym sercem jak Blekusia i zuzie nie martw się o nic.
Pani Elu, szczerze w to wierzę inaczej bym się nawet nie wybierała do Was ;)

Takie tam smutki i smuteczki... trzeba się z nimi uporać. W końcu duża już jestem :)
Puch smacznie śpi i niczego nie podejrzewa...

... a ja mam jeszcze inny, gorszy dylemat:
http://www.dogomania.pl/threads/212069-Pilnie-DT-mo%C5%BCe-by%C4%87-p%C5%82atny-dla-suni-ON-Wery-!

Może ktoś jest w stanie coś dopomóc?

Posted

wiem ciężko znaleźć odpowiedni dom .mogę popytać w Krakowie pracuje z ludźmi może .........Blekuś tez śpi byliśmy na wyjeździe u mojego taty a wcześniej u super wet . zrobiliśmy manicure i pedicure i kropelki na pchły i kleszcze żeby godnie przyjąć nowego domownika :).badanie krwi zrobimy już z puszkiem :))

Posted

Ela&Puch napisał(a):
wiem ciężko znaleźć odpowiedni dom .mogę popytać w Krakowie pracuje z ludźmi może .........Blekuś tez śpi byliśmy na wyjeździe u mojego taty a wcześniej u super wet . zrobiliśmy manicure i pedicure i kropelki na pchły i kleszcze.badanie krwi zrobimy już z puszkiem :))

Cieszę się, że Puszek będzie miał taką dobrą opiekę! :Rose:

Historia Werci mocno nieciekawa :(
Od początku niuńce się nie układa... od kwietnia jest w hotelu w Chełmie, ale tam jej należycie nie leczą i zamiast poprawy jest pogorszenie...
Wercia fajnista, ale szczęścia nie ma...
Muszę jej coś znaleźć.

Posted

Agucha napisał(a):
Oooo, a jakie foteczki? :cool3:
Myślę że wellington Cię mobilizuje:lol: i chodzi o foty Pucha "w nowym domu":evil_lol: hi,hi,hi.
A Ty w stresie ...... no sama wiesz.

Posted

Ela&Puch napisał(a):
To ja prosiłam o włożenie zdjęcia Blekusia jak siedzi i czeka na Puszka :)) bo sama jeszcze nie potrafię :( ale jutro dodamy wspólne zdjęcia
Blekusia z przyjemnością obejrzymy i foty z imprezy pożegnalnej Puchosława też.Już po 23.00 to mogą być "odważne".

Posted

Ola164 napisał(a):
Dziś Puszek w końcu trafi do nowego domu :loveu:
Ależ jestem szczęśliwa, a Agucha i Pani Ela to nawet nie umiem sobie wyobrazić :loveu:

Tak, pomału to do mnie dociera :)

Oczywiście nie obeszło się bez niespodzianek... skończył mi się tusz w drukarce i nie mam jak wydrukować Umowy...
Na szczęście p. Ela przyszła z ratunkiem! :lol:

Jesteśmy prawie spakowani. Teraz tylko czekamy aż TZ się wyśpi po nocce :)
Planowany wyjazd ok. 12.
W Rybniku i Krakowie leje... tragedia .

Posted

Aga, nie odbiera, więc pewnie już wyjechali....Powodzenia Puszku i sprawuj się w swoim domku dobrze.Agucha poryczy i potęskni, a potem jej przejdzie.Zresztą będą relacje i zdjęcia od Eli, więc jakoś się pozbiera...Powodzenia maluszku kudłaty :lol: