Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agucha napisał(a):
Oooo, ile u Pucha nowych cioteczek się zleciało :lol:

Bo wszyscy cieszą się szczęściem Puszka.Tyle tutaj złego, że takie chwile radują.

• Replies 708
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='PACZEK']Wow!!!!!!!Czyżby Król Puchosław zmieniał swoją rezydencję na gród Kraka?To znowu tam będzie stolica!

No, niejednemu sie marzy....:roll:
Ale to se ne vrati !
Inna rzecz z pochowkiem na Wawelu - tu przy odpowiednich koneksjach,czytaj $$$, kazdy moze dojsc do porozumienia z kierownikiem :diabloti:

Pani Elu - powtórzycie badania u siebie czy mam z Puchosławem jutro jechać do weta?
Agucha, zrobimy w Krakowie badania jesli beda potrzebne. Nie stresuj siebie ani Krola , tymbardziej ze sensacje krolewskiego jelita juz minely ;)

Posted

wellington napisał(a):
No, niejednemu sie marzy....:roll:
Ale to se ne vrati !
Inna rzecz z pochowkiem na Wawelu - tu przy odpowiednich koneksjach,czytaj $$$, kazdy moze dojsc do porozumienia z kierownikiem :diabloti:ż-quoteś
Ja to się już naśmiewałam, że jak Puch dalej będzie mi srajdolił w buty to go za karę postawię na warcie... za free!

[quote name='wellington']Agucha, zrobimy w Krakowie badania jesli beda potrzebne. Nie stresuj siebie ani Krola , tymbardziej ze sensacje krolewskiego jelita juz minely ;)

Trochę się stresuję... może coś przeoczyłam?
To pierwszy taki "dinozaur" w moim domu!

Posted

oczywiście że zrobie mu badania i mój blekuś też pójdzie :) będą razem chodzić się diagnozować żeby jeszcze długo mogły cieszyć nasze serca :) tylko co ze sterylką kiedy ? Blekuś ma 15 lat i też jest po przejściach 8 lat w garażu i udało się że jest z nami już 7 lat chociaż już widać że coraz starszy . Agucha nie martw się bedzie mu dobrze to ja się martwie o swoje włosy hihihi bo Bleki śpi mi na głowie bo już słabo widzi i słyszy a chce być blisko pani więc mu pozwalam poszaleć a jak jeszcze Puszek tak będzie chciał to ja zostanę łysa hahahaha a ich czuprynki Będą piękne jak zawsze . pozdrawiam

Posted

Będą się uzupełniali, wywalają jęzorki w odwrotne strony

:evil_lol::evil_lol:

Cudowny finał !
Ogromnie sie cieszę !!! Bardzo, bardzo !

Agucha płacz, ale ze szczęścia !

Posted

Bleki śpi mi na głowie bo już słabo widzi i słyszy a chce być blisko pani więc mu pozwalam poszaleć a jak jeszcze Puszek tak będzie chciał to ja zostanę łysa hahahaha a ich czuprynki Będą piękne jak zawsze . pozdrawiam
Elu, możesz spać spokojnie, zrzucimy się w razie czego na jakąś gustowną peruczkę :evil_lol::lol:

Posted

No proszę jaki ten świat mały :) psa bierze moja rodzona siostra :) :) :D my jesteśmy obciążone genetycznie miłością do zwierząt :) :) były konie,owce,króliki,kury,kaczki,chomiki,kanarki,polne myszy :) psy , koty. Małemu na 10000000% będzie jak w raju :) tylko,żeby Bleki nie był zazdrosny bo tego to ja nie zniosę :) a kot to mała księżna-cholera :)

Posted

emilia2280 napisał(a):

Tylko kot piékny w tym towarzystwie i nikt mu korony nie odbierze :diabloti:

No i po co znowu ta ikonka :roll:
Przeciez wszyscy wiedza ze szalejesz za kotami tylko sie wstydzisz przyznac i udajesz psolubna :eviltong:

Posted

No to ja się już nie martwię :)

Puchosław coś czuje w moczu, bo non stop za mną łazikuje... nawet na spacerach obija mi się o nogi...
Chyba za bardzo to przeżywam i przelazło na niego ;/

MA BYĆ DOBRZE I BĘDZIE DOBRZE!

Posted

Puchosław był dziś znów na wieczornej, leśnej schadzce z Mariuszkiem :lol:
Chłopak nie odpuszcza!
Smali cholewy równo!

A propos - widzieliście jego Wybrańca??:cool3:

Prawda, że UROCZY?

Posted

zerduszko napisał(a):
Ta, jak nie miałam jeszcze Maria, to nie miałam okazji Pucha poznać. A teraz co rusz się spotykamy :)

Ot, taki "przypadek" :eviltong:... a może przeznaczenie??
A my ich rozdzielamy...:shake:

Posted

Ela&Puch napisał(a):
oj ale miłość na odległość nie przetrwa próby czasu , pomożemy mu to przetrwać . pozdrawiamy Blekuś czeka na Puszka

Kto wie - może przerzuci nadmiar swych uczuć na Blekusia i szybko pogodzi się ze stratą Mariuszka? :lol:

Posted

Agucha napisał(a):
Kto wie - może przerzuci nadmiar swych uczuć na Blekusia i szybko pogodzi się ze stratą Mariuszka? :lol:
Lepiej żeby traktował go jak brata :P

Posted

[quote name='Agucha']Puchosław był dziś znów na wieczornej, leśnej schadzce z Mariuszkiem :lol:
Chłopak nie odpuszcza!
Smali cholewy równo!

A propos - widzieliście jego Wybrańca??:cool3:

Prawda, że UROCZY?

aaaaaaaaaaaaahaha. jakie toto scerbate ;p ladny scerbol to i nie dziwota ze Puch zapalal milosciá do kolegi :>

[quote name='wellington']No i po co znowu ta ikonka :roll:
Przeciez wszyscy wiedza ze szalejesz za kotami tylko sie wstydzisz przyznac i udajesz psolubna :eviltong:

nigdy w zyciu. poza JEDNYM kotem (nota bene Grubasem, the rock of giblartar etc - kot w ksztalcie stozka, trójkát chodzácy i powlóczácy brzuszyskiem po ziemi ;p), Twoim osobistym, ja kotów niet ;p

Posted

emilia2280 napisał(a):

nigdy w zyciu. poza JEDNYM kotem (nota bene Grubasem, the rock of giblartar etc - kot w ksztalcie stozka, trójkát chodzácy i powlóczácy brzuszyskiem po ziemi ;p), Twoim osobistym, ja kotów niet ;p

Kot by sie usmial :)

Agucha, kiedy planujesz dostawe Pucha do Krakowa ?

Posted

wellington napisał(a):

Agucha, kiedy planujesz dostawe Pucha do Krakowa ?

Toc od początku mówiłam, że sobota z naciskiem na niedzielę :lol: ;)
Pani Ela też potwierdzała.

Posted

Agucha napisał(a):
Toc od początku mówiłam, że sobota z naciskiem na niedzielę :lol: ;)
Pani Ela też potwierdzała.

Bardzo macie tam w Rybniku elastyczne okreslenia dot. dnia/godziny :p