Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiem, ale wsrod calej menazerii tylko Kava wyrazala swoje niezadowolenie sikajac gdzie popadlo !

Mysle ze powinnas, przynajmniej chwilowo, kontynuowac traktowanie Kavy jak dotad :)

Zapach psi w kuwecie.... no moze faktycznie...nie wiem.

• Replies 708
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zerduszko napisał(a):
Cięzko, dlatego ja kocham mojego kota ponad życie, bo ona wręcz nie znosi jak się nią zajmuję. Jak wstanę i wracam z pracy mówi mi dzieńdobry, czasem koło mnie się położy, a tak to nie dotykaj, nie podchodź.. kuweta i miska czekają :

Mam identyczny przypadek !
Moja ulubiona kotka ,kochana przezemnie nad zycie, olewa mnie calkowicie. Ja sie plaszcze przed nia a ona patrzy w innym kierunku...
Tez sie do mnie odzywa mialkaniem, ale na rece wziac -nigdy ! Poglaskac, dwa, trzy razy, potem juz ma dosc i albo zaczyna gryzc albo ucieka . Zawsze spi u mnie w lozku.
Przynajmniej tyle...:)

Posted

wellington napisał(a):
Moja ulubiona kotka ,kochana przezemnie nad zycie, olewa mnie calkowicie. Ja sie plaszcze przed nia a ona patrzy w innym kierunku...
Tez sie do mnie odzywa mialkaniem, ale na rece wziac -nigdy ! Poglaskac, dwa, trzy razy, potem juz ma dosc i albo zaczyna gryzc albo ucieka . Zawsze spi u mnie w lozku.

A najlepsze jest to, że moja wszystkie psy i koty tymczasowe wita serdecznie i kocha. Tylko ludzi trzyma na dystans. I oczywiście u mnie 0d maleńkości, 300g ważyła, karmiona ręcznie, a i tak nie jest proludzka. W łóżku też śpi, a owszem :]

Posted

wellington napisał(a):

No cóż - KRÓLOWA JEST JEDNA! :lol:
Ty jesteś tylko na jej usługi :lol:

zerduszko napisał(a):
A najlepsze jest to, że moja wszystkie psy i koty tymczasowe wita serdecznie i kocha. Tylko ludzi trzyma na dystans. I oczywiście u mnie 0d maleńkości, 300g ważyła, karmiona ręcznie, a i tak nie jest proludzka. W łóżku też śpi, a owszem :]

No to artystka z tej Jagody :)

Rozważając wszystko - wolę moją Kavę. Szczególnie wieczorami nie daje mi o sobie zapomnieć i się przytula :lol:

Posted

zerduszko napisał(a):
A jak on się mści? Zostaw go sobie :D

Kładzie na środku pokoju i wylizuje dzwoneczki... w wyniku czego mlaska okrutnie... i DOSKONALE wie, że przyprawia mnie to o palpitacje...

:lol:

Posted

zerduszko napisał(a):
Dzwoneczki to są... to co myślę? :lol:

Hmmm, idąc moim tokiem rozumowania, śmiem stwierdzić, że tak :lol:

A tu już kocie zapędy Puchosława :)
[video=youtube;Zlq23-b5jho]http://www.youtube.com/watch?v=Zlq23-b5jho[/video]

Posted

Agucha napisał(a):
Hmmm, idąc moim tokiem rozumowania, śmiem stwierdzić, że tak :lol:

A tu już kocie zapędy Puchosława :)
]

Nauczyl sie od Kavy, jasne !
Ale spostrzegawczy ten Puch, nie do wiary !

Posted

wellington napisał(a):
Nauczyl sie od Kavy, jasne !
Ale spostrzegawczy ten Puch, nie do wiary !

Szybko, szybko łapie Skubaniec :lol:
emilia2280 napisał(a):
aaaaaaaaahaha. Puch robi miny swietne. i ten 1 záb dodaje mu "ostrosci" w lisim spojrzeniu (jak nie jest akurat Dauniátkiem ;p)

Mnie osobiście się to zdjęcie najbardziej podoba :lol:

Posted

Agucha, zbieraj, to co z niego wyczeszesz i już będziesz miała na kolejny bazarek :evil_lol:Widziałam, ile z niego wcześniej wyczesałaś, już poduszka by pewnie była :lol: i to całkiem spora, albo kołdra dla dziecka :diabloti:Wiesz, fanki, od swojego idola, zawsze coś mają, a fanek Puszka jest spora gromadka.

Posted

Syla napisał(a):
Agucha, zbieraj, to co z niego wyczeszesz i już będziesz miała na kolejny bazarek :evil_lol:Widziałam, ile z niego wcześniej wyczesałaś, już poduszka by pewnie była :lol: i to całkiem spora, albo kołdra dla dziecka :diabloti:

A może to i dobry patent na biznes! :lol:

Posted

Dołoże sie z futrem wyczesanym z mojej wilczej szpiculi...;)

Nie jestem na bieżąco; czemu 'kocie zapędy" na filmiku ? Puchol raczej ma problemy ze ślepkami. Pociera łapką a potem z niej zlizuje to "coś" z oka. Ale może sie mylę ?
Jeden z moich psiakow aż sobie ranki koło oka zrobił z takiego tarcia.