Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:) a Puszek w pudełeczku ze szmatkami , to drzemka poobiednia w pudełku w którym przygotowałam rzeczy do wyrzucenia ale on wykorzystał w momencie do spania hihihi ale w nocy i tak nie odpuści spania w łóżku :)

• Replies 708
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ela&Puch napisał(a):
Robiłam porządek w ubraniach i te do wyrzucenia włożyłam do pudełka , a PUSZEK zaraz zrobił sobie tam poobiednią drzemkę , bo w nocy śpi na łóżku :))

Mamusiu, bo recykling jest teraz TOP! :lol:
Puch wie co dobre ;)

Posted

wellington napisał(a):
Ale miny nie ma za bardzo zadowolnej:cool3:

oj tam oj tam troszke łezka spadła z oczka ale to ze szczęścia Hi hi hi że w dupkę będzie cieplutko , Ps. a oczka ciągle płaczą pomimo przemywania :(

Posted

To ja w takim razie - spacerkowe Pusiątko wstawię :) :loveu:

w zimowej szacie :)

Tutaj w tle widać chyba ten sławetny krakowski smog :lol:
... no i Księciunio na pierwszym planie :loveu:

I coś tam wyniuchał Przystojniaku??

Posted

Puszek to wspaniały członek rodziny daje tyle radości i miłości człowiekowi jest wielkim pieszczochem i nie da się go nie rozpieszczać , już jedzonko z miseczki jest beeeeeeeeeeee najlepiej smakuje z ręki i karmimy Puszka :) nie wyobrażam sobie żeby go z nami nie było , to wyjątkowy psiak chociaż nie słyszy nic i nikogo na polku nie słucha ale w domu aniołek do przytulania pozdrawiamy

Posted

Ela&Puch napisał(a):
Puszek to wspaniały członek rodziny daje tyle radości i miłości człowiekowi jest wielkim pieszczochem i nie da się go nie rozpieszczać , już jedzonko z miseczki jest beeeeeeeeeeee najlepiej smakuje z ręki i karmimy Puszka :) nie wyobrażam sobie żeby go z nami nie było , to wyjątkowy psiak chociaż nie słyszy nic i nikogo na polku nie słucha ale w domu aniołek do przytulania pozdrawiamy

LUBIĘ TO!!! :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Nasz najukochańszy Puszek, jeden z najwspanialszych członków naszej rodziny, we wtorek miał operacje. Przebył ciężką i krótką walkę z chorobą. Od soboty walczyliśmy wszyscy o jego życie do samego końca. Dzisiaj nas opuścił o 20.. Nigdy go nie zapomnimy, zawsze pozostanie w naszych sercach. Ostatnie chwile pomogłyśmy mu spędzić w domu.Bardzo go kochamy i wiemy, że trafi w dobre miejsce, gdzie kiedyś się z nim tam spotkamy napewno.

Psia dusza większa jest od psa
Psia dusza się nie mieści w psie
I kiedy się uśmiechasz do niej
Ona się huśta na ogonie
A kiedy się pożegnać trzeba
I psu czas iść do psiego nieba
To niedaleko pies wyrusza
Przecież przy tobie jest psie niebo
Z tobą zostaje jego dusza.."

„Śpij piesku, śpij…
już odpocząć trzeba
Tam będziesz miał
swój kawałek nieba
Śnij, piesku śnij…
w snach jest zawsze pięknie
Ciepły dom, miejsca dość
na twe wierne serce
Przyjdzie czas spotkać się
potarmosić uszy
lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć
Lecz dziś sobie śnij
a czas łzy osuszy”

Ania i Ela.

Posted

Dziewczyny... tulam Was bardzo mocno!!!
Zrobiłyście wszystko co tylko można było.
Elu, Twoja miłość i opieka nad "dziećmi" godna jest Nobla!
Jesteś wspaniałą kobietą!

Maleńki Bamboszku, śpij mój Kochany spokojnie.
Zerknij tam czasem, z góry na ciotkę Aguchę i rzuć w nią jakimś kwiatkiem z tych łąk zielonych i pachnących.
Czuwaj nad swoimi Mamusiami... One tak bardzo Cię kochają!

Puszeczku, w końcu chwila wytchnienia po tych ostatnich dniach pełnych cierpienia.

Zapamiętam Cię jako gadatliwego okruszka, który pakował mi się na kolana i wystawiał brzuchalka do głasków.
Chłopaka z charakterem, nie znoszącego piłek i wprowadzającego porządek na osiedlu.
Wpatrzonego w człowieka najpiękniej jak tylko pies potrafi.

Nigdy o Tobie nie zapomnimy!

Rozwaliłam się na tysiąc kawałków... nie zdążyłam zrobić tej "wizyty po-adopcyjnej"... jakbym wiedziała... jakbym tylko wiedziała to bym na rzęsach przyszła :( :( :(

Posted

[quote name='Agucha']Dziewczyny... tulam Was bardzo mocno!!!
Zrobiłyście wszystko co tylko można było.
Elu, Twoja miłość i opieka nad "dziećmi" godna jest Nobla!
Jesteś wspaniałą kobietą!

Maleńki Bamboszku, śpij mój Kochany spokojnie.
Zerknij tam czasem, z góry na ciotkę Aguchę i rzuć w nią jakimś kwiatkiem z tych łąk zielonych i pachnących.
Czuwaj nad swoimi Mamusiami... One tak bardzo Cię kochają!

Puszeczku, w końcu chwila wytchnienia po tych ostatnich dniach pełnych cierpienia.

Zapamiętam Cię jako gadatliwego okruszka, który pakował mi się na kolana i wystawiał brzuchalka do głasków.
Chłopaka z charakterem, nie znoszącego piłek i wprowadzającego porządek na osiedlu.
Wpatrzonego w człowieka najpiękniej jak tylko pies potrafi.

Nigdy o Tobie nie zapomnimy!

Rozwaliłam się na tysiąc kawałków... nie zdążyłam zrobić tej "wizyty po-adopcyjnej"... jakbym wiedziała... jakbym tylko wiedziała to bym na rzęsach przyszła :( :( :(
:( :( :( Aguś dzięki ja naprawde zrobilam wszystko co w mojej mocy :(

Posted

[quote name='AnkaG1992']Nasz najukochańszy Puszek, jeden z najwspanialszych członków naszej rodziny, we wtorek miał operacje. Przebył ciężką i krótką walkę z chorobą. Od soboty walczyliśmy wszyscy o jego życie do samego końca. Dzisiaj nas opuścił o 20.. Nigdy go nie zapomnimy, zawsze pozostanie w naszych sercach. Ostatnie chwile pomogłyśmy mu spędzić w domu.Bardzo go kochamy i wiemy, że trafi w dobre miejsce, gdzie kiedyś się z nim tam spotkamy napewno.

Psia dusza większa jest od psa
Psia dusza się nie mieści w psie
I kiedy się uśmiechasz do niej
Ona się huśta na ogonie
A kiedy się pożegnać trzeba
I psu czas iść do psiego nieba
To niedaleko pies wyrusza
Przecież przy tobie jest psie niebo
Z tobą zostaje jego dusza.."

„Śpij piesku, śpij…
już odpocząć trzeba
Tam będziesz miał
swój kawałek nieba
Śnij, piesku śnij…
w snach jest zawsze pięknie
Ciepły dom, miejsca dość
na twe wierne serce
Przyjdzie czas spotkać się
potarmosić uszy
lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć
Lecz dziś sobie śnij
a czas łzy osuszy”

Bardzo proszę o wyrozumiałość i nie dodawanie więcej komentarzy. Ania i Ela.

KOCHANY SYNECZKU TAK BARDZOOOO TESKNIE ZA TOBĄ ale wiem że musze pozwolic Ci odejść do raju bo tylko tam jest Twoje miejsce , oddaje Ci cała moja miłość tak bardzooooo Cie kochammmmm , już zycie nie bedzie takie jak z tobą kochammmmmmmmmmmmmmm cie bardzo bardzo.Zostaniesz w moim sercu taki radosny i kochany chociaż nigdy nie zapomne walki o Twoje życie ale byłam z Tobą do końca wiem ze odszedłeś spokojny chociaż tak bardzo cierpiałeś byłeś jak zawsze grzeczny i cichutki byłeś Wielki w tym całym bólu i walce o każda minute życia niech wszyscy Cie pamiętaja zdrowego a te pare dni zostanie miedzy nami ,
BADZ SZCZESLIWY W SWIECIE BEZ BÓLU

Posted

pomóżcie nie daje rady bez Puszeczka nie chce mi sie nic pustkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tak bardzo TESKNIE ZA MALEŃSTWEM GDZIE JESTES KOCHANY GDZIE czy już dotarłeś na drugą strone tęczy

Posted

[quote name='Ela&Puch']pomóżcie nie daje rady bez Puszeczka nie chce mi sie nic pustkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tak bardzo TESKNIE ZA MALEŃSTWEM GDZIE JESTES KOCHANY GDZIE czy już dotarłeś na drugą strone tęczy[/QUOTE]
Kochana, ja cały czas jestem myślami przy Was!
Chciałabym, ale nie wiem jak Ci mogę pomóc :(

Mogę Ci zaproponować kolejną bidę na wypełnienie luki w domu, bo w serduchu się raczej nie da. Puszek zawsze w nim miał i będzie miał miejsce!

Posted

Aguś ja chce mojego koliberka mojego promyczka tak bardzo tesknie , nie chce zycia bez jego radosci , bez jego milosci , bez P U S Z E C Z K A dlaczego go nie ma ????wszyscy bardzo tesknimy , ja go nadal czuje w domu , i wyje !!!!! gdzie popełniłam bląd gdzie ?? tak sie starałam, PUSZEK ZAWSZE BEDZIE W MOIM SERCU ZAWSZE ZAWSZE

Posted

[quote name='Ela&Puch']Aguś ja chce mojego koliberka mojego promyczka tak bardzo tesknie , nie chce zycia bez jego radosci , bez jego milosci , bez P U S Z E C Z K A dlaczego go nie ma ????wszyscy bardzo tesknimy , ja go nadal czuje w domu , i wyje !!!!! gdzie popełniłam bląd gdzie ?? tak sie starałam, PUSZEK ZAWSZE BEDZIE W MOIM SERCU ZAWSZE ZAWSZE[/QUOTE]
Bo On z wami jest i nadal wypełnia kąty.
Czuwa nad Tobą... i chce, żebyś żyła dalej... i byla szczęsliwa!

Elcia,nie możesz się poddawać!

Posted

Jesteśmy z Tobą Elu!
My też bardzo bardzo tęsknimy za Puszkiem i niestety tylko czas może złagodzić tęsknotę.
Dzięki Tobie psina miała tyle miłości ile tylko mieć mogła i za to Ci dziękujemy ważne że On już nie cierpi a blizny pozostaną w naszych sercach i niestety otwierać się będą zawsze gdy inne istity nas otaczające będą odchodzić za TM.
Gdyby nie Twoja miłość i Aguchy to Puch ostatnie dni życia miałby jakie tylko dzięki Wam psinka godnie żyła i odeszła jak na Boże stworzenie przystało.

Posted

Kilka dni temu, oglądałam zdjęcia Puszka, a teraz wchodzę i nie wierzę, że jego już nie ma...Znam ten ból Elu, nic tu i nikt Ci nie pomoże.Czas złagodzi jedynie, ale też nie do końca.Jak potrafisz, to daj domek podobnej bidzie, jak Puszek.Mnie pomaga, choć jak ta kolejna kochana, stara morda odchodzi, to cierpię znowu i nie zapominam...Puszku
[*]
[*]
[*]

Posted

[B]Kochani, szukamy godnego następcy naszego kochanego Księciunia.[/B]
Puszek grozi nam z chmurki łapką, że jak nie znajdziemy dla Eli Anioła, który się nią zaopiekuje przyjdzie nas straszyć po nocy!

Zapraszam na wątek:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/219051-Poszukuj%C4%99-psa-w-typie-SZPICA-MINIATUROWEGO-w-potrzebie-[/url]!