Ela&Puch Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 MÓJ KOCHANY BLEKUŚ:( Blekus :loveu: Quote
Drzagodha Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Przykro mi Elu... Niestety zawsze nadchodzi taki moment, że trzeba się rozstać. To zawsze boli, ale Bleki będzie przy Tobie zawsze - w Twoim sercu. Nie zostawiaj go tylko samego z weterynarzem. Pomóż mu przejść na drugą stronę, niech odejdzie przy Tobie... Quote
zerduszko Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Przykro mi bardzo :( To zawsze jest trudne. Dacie sobie jakoś radę z Puszkiem, w końcu po to pojawił się w Waszym życiu... w takim momencie. Trzymaj się. Quote
Agucha Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 Ela&Puch napisał(a):" Do mojego NAJKOCHAŃSZEGO PRZYJACIELA BLEKUSIA" Przyjacielu TY zawsze przy mnie byłeś Przyjacielu krok w krok za mną chodziłeś Dzień w dzień budząc mnie Swym mokrym noskiem Sprawiałeś , że nawet najgorsze dni stawały się radosne. Pamiętasz nasze spacery ? Pamiętasz te widoki oglądane z zachwytem? Pamiętasz........... Pamiętam i ja choć CIEBIE już nie ma Pamiętam Twe oczy,Twe pełne miłości spojrzenia Oczy, które błyszczały aż do końca Twego istnienia Oczy, w których zgasło życie w oka mgnieniu Chce wierzyć ,że gdy nadejdzie mój kres Zamknę oczy, a My znów spotkamy się Wśród zieleni traw i woni kwiatów Pochodzimy jak dawnej,jak za dawnych czasów TERAZ TYLKO JEDNO POWIEDZIEĆ CHCĘ NIGDY CIĘ NIE ZAPOMNĘ BLEKUSIU TAK BARDZO KOCHAM CIĘ dziś opuszcza nas i Puszka członek naszej rodziny Blekuś , przechodzi na drugą stronę tęczy gdzie nie ma bólu i chorób. Bardzo będziemy za NIM tesknić:( :( :( :( :( Kochanie :( Pozwalając mu odejść - robisz dla niego to co dyktuje Ci miłość. Gdzieś tam głęboko, wiesz, czujesz że to dla jego dobra. On na pewno nie chciałby, żebyś patrzyła na niego jak jest niedołężny i cierpi... Tak jak Ci mówiłam - On dał Ci znak, że już nadszedł ten czas. Poczekał aż przyjdzie do Ciebie Puszek, pozwolił mu się zadomowić a kiedy był już pewien, że może Cię zostawić pod jego opieką i nie zostaniesz sama - dopiero opadł z sił. To właśnie jest miłość! Idź z nim na łączkę, ugotuj mu to co najbardziej lubi, pomiziaj tak jak najbardziej mu odpowiada. Obydwoje zapamiętajcie ten dzień jak najlepiej... mimo wszystko. Na pewno na Ciebie zaczeka i się kiedyś spotkacie. JESTEM Z WAMI! :calus::glaszcze: Ps. Odpadłam... :( :( :( Quote
haliza Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 O rany, to straszne przeżycie, wiem jak to jest, ja też musiałam podjąć taką decyzję po 15 latach :-( . Agucha ma rację, właśnie wczoraj dostałam tomik wierszy od Tessy i tam ktoś napisał że one nie odchodzą tylko wracają w innym futerku :shake::p Quote
Ela&Puch Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Drzagodha napisał(a):Przykro mi Elu... Niestety zawsze nadchodzi taki moment, że trzeba się rozstać. To zawsze boli, ale Bleki będzie przy Tobie zawsze - w Twoim sercu. Nie zostawiaj go tylko samego z weterynarzem. Pomóż mu przejść na drugą stronę, niech odejdzie przy Tobie... Wet będzie w domu u nas mamy jeszcze czas się pożegnać , chce aby usnął w domu na podusi i przy nas ,,,,,, nie przeżyje tego :( Quote
Gioco Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Ela&Puch napisał(a): nie przeżyje tego :( Przeżyjesz :-( Będzie/jest potwornie ciężko i z czasem nie będzie łatwiej ale Blekuś już nie będzie cierpiał i nie będzie się męczył. Będzie gdzieś tam obok Ciebie, będzie Ciebie pilnował i Puszkowi podpowiadał jak się ma Tobą opiekować. Bo One nie odchodzą, są obok, choć Ich nie widzimy. Przyjdzie jednak taki czas gdy się z Nimi spotkamy :-) Quote
Ela&Puch Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Puszek był u wet. do kontroli waży 2,78 superrrrrrrrrr Quote
wellington Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='Ela&Puch']Puszek był u wet. do kontroli waży 2,78 superrrrrrrrrr[/QUOTE] Niesamowite ! Widzialam Pucha pare dni temu, jest taka przylepa przekochana, caly czas chce byc blisko czlowieka i sie wtula :loveu: Tak sie spieszylam ze zapomnialam zrobic fotki, ale w niedziele Ela nam pomoze z psiakami do aukcji to go znowu zobacze i te cale 2,78 kg obfoce :) Quote
PACZEK Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='Ela&Puch']MÓJ KOCHANY BLEKUŚ:( Blekus :loveu: Trzymaj się BLEKUSIU jesteśmy z Tobą i Twoją pancią! Najważniejsze aby psinka nie cierpiała. Quote
Agucha Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 [quote name='Ela&Puch']Puszek był u wet. do kontroli waży 2,78 superrrrrrrrrr :laola: Elcia - CUDOTWÓRCZYNI!!!:laola: Quote
Ela&Puch Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 [quote name='Agucha']:laola: Elcia - CUDOTWÓRCZYNI!!!:laola: staram sie kochana :) :) Quote
Agucha Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 [quote name='Ela&Puch']staram sie kochana :) :)[/QUOTE] Może znajdziesz kącik i dla mnie? :lol: :diabloti: Quote
Ela&Puch Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 wiesz ze zapraszamy cie serdecznie , i czekamy na odwiedziny :) Quote
Agucha Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 [quote name='Ela&Puch']wiesz ze zapraszamy cie serdecznie , i czekamy na odwiedziny :)[/QUOTE] Następny raz będzie z dzieciaczkami :) Przy okazji zobaczą Smoka Wawelskiego :) ... tylko kiedy to będzie? Pewnie gdzieś po zimie... bądź co bądź - na pewno Was nawiedzimy! Kraków, pomimo zniechęcającej pogody i bajorach w butach - bardzo mnie zauroczył :loveu: Quote
Ela&Puch Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 [quote name='wellington']Niesamowite ! Widzialam Pucha pare dni temu, jest taka przylepa przekochana, caly czas chce byc blisko czlowieka i sie wtula :loveu: Tak sie spieszylam ze zapomnialam zrobic fotki, ale w niedziele Ela nam pomoze z psiakami do aukcji to go znowu zobacze i te cale 2,78 kg obfoce :)[/QUOTE] Przykro mi ale z powodów zdrowotnych nie mogę pomóc Wellington chociaż bardzo bym chciała , i następnym razem się zgłosze .ale na sesje zdjęciową Pucha zapraszam chociaż w innym terminie Quote
Ola164 Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 O tak... Na puchową sesję to czekam z niecierpliwością :loveu: Tylko raz miałam okazje miziać pompka - istne cudo :loveu: Quote
Ela&Puch Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 PUSZEK był dziś do kontroli u naszego ulubionego weta . waga Puszka 2.840 supcio i wszystko jest w porządku Puch samo zdrowie , postaram sie coś wrzucić jakąś fotkę bo Agusia widziała Pucha w zimowym ubranku , jest boski jako model , Top Model 2011 :) Quote
Agucha Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 Ela&Puch napisał(a):PUSZEK był dziś do kontroli u naszego ulubionego weta . waga Puszka 2.840 supcio i wszystko jest w porządku Puch samo zdrowie , postaram sie coś wrzucić jakąś fotkę bo Agusia widziała Pucha w zimowym ubranku , jest boski jako model , Top Model 2011 :) Tap Madl sezonu zimowego 2011/2012!!! :loveu: Bardzo się cieszę, że u Was do przodu Puchowa Rodzinko :loveu: Pozdrawiam cieplutko mimo chłodów za oknem i miziam ogonki! ;) ------------------------------------------------------------------------- Puszek model :loveu: Zuzia :) Quote
wellington Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Agucha napisał(a):Tap Madl sezonu zimowego 2011/2012!!! :loveu: Ja bym powiedziala Tap Madle wszelkich sezonow - jest ich przeciez tam wiecej :) Elu, ciesze sie ze Puch jest u Ciebie - nier wyobrazam sobie zeby mogl miec lepiej gdzie indziej lub byc bardziej kochany :loveu: Przysylaj fotki w kazdej ilosci - wstawie bezzwlocznie z najwieksza przyjemnoscia :) Quote
Agucha Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 Zuzieńka :) Śpioch w pudełku ze szmatkami :lol: Śpiący królewicz :loveu: No i... GWÓŹDŹ PROGRAMU - TAP MADL SEZONU ZIMOWEGO!!! Quote
Ela&Puch Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 No i... GWÓŹDŹ PROGRAMU - TAP MADL SEZONU ZIMOWEGO!!! Puszek w superrrrrrrrrrrr pikóweczce z polarkiem na zimowe chłody :) nawet lubi w niej chodzić :) :) Quote
wellington Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Ale miny nie ma za bardzo zadowolnej:cool3: Quote
Drzagodha Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 "Odwalcie Wy się wszyscy ode mnie, nie będę żadną TOP MODEL!" :evil_lol: http://i1198.photobucket.com/albums/aa455/agucha1/Zuzia11.jpg?t=1322076124 Quote
Recommended Posts