Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 708
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przykro mi Elu... Niestety zawsze nadchodzi taki moment, że trzeba się rozstać. To zawsze boli, ale Bleki będzie przy Tobie zawsze - w Twoim sercu.

Nie zostawiaj go tylko samego z weterynarzem. Pomóż mu przejść na drugą stronę, niech odejdzie przy Tobie...

Posted

Ela&Puch napisał(a):
" Do mojego NAJKOCHAŃSZEGO PRZYJACIELA BLEKUSIA"

Przyjacielu TY zawsze przy mnie byłeś
Przyjacielu krok w krok za mną chodziłeś
Dzień w dzień budząc mnie Swym mokrym noskiem
Sprawiałeś , że nawet najgorsze dni stawały się radosne.

Pamiętasz nasze spacery ?
Pamiętasz te widoki oglądane z zachwytem?
Pamiętasz...........

Pamiętam i ja choć CIEBIE już nie ma
Pamiętam Twe oczy,Twe pełne miłości spojrzenia
Oczy, które błyszczały aż do końca Twego istnienia
Oczy, w których zgasło życie w oka mgnieniu

Chce wierzyć ,że gdy nadejdzie mój kres
Zamknę oczy, a My znów spotkamy się
Wśród zieleni traw i woni kwiatów
Pochodzimy jak dawnej,jak za dawnych czasów

TERAZ TYLKO JEDNO POWIEDZIEĆ CHCĘ
NIGDY CIĘ NIE ZAPOMNĘ BLEKUSIU TAK BARDZO KOCHAM CIĘ

dziś opuszcza nas i Puszka członek naszej rodziny Blekuś , przechodzi na drugą stronę tęczy gdzie nie ma bólu i chorób. Bardzo będziemy za NIM tesknić:( :( :( :( :(

Kochanie :(
Pozwalając mu odejść - robisz dla niego to co dyktuje Ci miłość. Gdzieś tam głęboko, wiesz, czujesz że to dla jego dobra. On na pewno nie chciałby, żebyś patrzyła na niego jak jest niedołężny i cierpi...
Tak jak Ci mówiłam - On dał Ci znak, że już nadszedł ten czas.
Poczekał aż przyjdzie do Ciebie Puszek, pozwolił mu się zadomowić a kiedy był już pewien, że może Cię zostawić pod jego opieką i nie zostaniesz sama - dopiero opadł z sił. To właśnie jest miłość!

Idź z nim na łączkę, ugotuj mu to co najbardziej lubi, pomiziaj tak jak najbardziej mu odpowiada.
Obydwoje zapamiętajcie ten dzień jak najlepiej... mimo wszystko.

Na pewno na Ciebie zaczeka i się kiedyś spotkacie.

JESTEM Z WAMI! :calus::glaszcze:

Ps. Odpadłam... :( :( :(

Posted

O rany, to straszne przeżycie, wiem jak to jest, ja też musiałam podjąć taką decyzję po 15 latach :-( . Agucha ma rację, właśnie wczoraj dostałam tomik wierszy od Tessy i tam ktoś napisał że one nie odchodzą tylko wracają w innym futerku :shake::p

Posted

Drzagodha napisał(a):
Przykro mi Elu... Niestety zawsze nadchodzi taki moment, że trzeba się rozstać. To zawsze boli, ale Bleki będzie przy Tobie zawsze - w Twoim sercu.

Nie zostawiaj go tylko samego z weterynarzem. Pomóż mu przejść na drugą stronę, niech odejdzie przy Tobie...
Wet będzie w domu u nas mamy jeszcze czas się pożegnać , chce aby usnął w domu na podusi i przy nas ,,,,,, nie przeżyje tego :(

Posted

Ela&Puch napisał(a):
nie przeżyje tego :(

Przeżyjesz :-(
Będzie/jest potwornie ciężko i z czasem nie będzie łatwiej ale Blekuś już nie będzie cierpiał i nie będzie się męczył. Będzie gdzieś tam obok Ciebie, będzie Ciebie pilnował i Puszkowi podpowiadał jak się ma Tobą opiekować. Bo One nie odchodzą, są obok, choć Ich nie widzimy. Przyjdzie jednak taki czas gdy się z Nimi spotkamy :-)

• 5 weeks later...
Posted

[quote name='Ela&Puch']Puszek był u wet. do kontroli waży 2,78 superrrrrrrrrr[/QUOTE]

Niesamowite !
Widzialam Pucha pare dni temu, jest taka przylepa przekochana, caly czas chce byc blisko czlowieka i sie wtula :loveu:
Tak sie spieszylam ze zapomnialam zrobic fotki, ale w niedziele Ela nam pomoze z psiakami do aukcji to go znowu zobacze i te cale 2,78 kg obfoce :)

Posted

[quote name='Ela&Puch']wiesz ze zapraszamy cie serdecznie , i czekamy na odwiedziny :)[/QUOTE]
Następny raz będzie z dzieciaczkami :)
Przy okazji zobaczą Smoka Wawelskiego :)

... tylko kiedy to będzie? Pewnie gdzieś po zimie... bądź co bądź - na pewno Was nawiedzimy! Kraków, pomimo zniechęcającej pogody i bajorach w butach - bardzo mnie zauroczył :loveu:

Posted

[quote name='wellington']Niesamowite !
Widzialam Pucha pare dni temu, jest taka przylepa przekochana, caly czas chce byc blisko czlowieka i sie wtula :loveu:
Tak sie spieszylam ze zapomnialam zrobic fotki, ale w niedziele Ela nam pomoze z psiakami do aukcji to go znowu zobacze i te cale 2,78 kg obfoce :)[/QUOTE] Przykro mi ale z powodów zdrowotnych nie mogę pomóc Wellington chociaż bardzo bym chciała , i następnym razem się zgłosze .ale na sesje zdjęciową Pucha zapraszam chociaż w innym terminie

• 1 month later...
Posted

PUSZEK był dziś do kontroli u naszego ulubionego weta . waga Puszka 2.840 supcio i wszystko jest w porządku Puch samo zdrowie , postaram sie coś wrzucić jakąś fotkę bo Agusia widziała Pucha w zimowym ubranku , jest boski jako model , Top Model 2011 :)

Posted

Ela&Puch napisał(a):
PUSZEK był dziś do kontroli u naszego ulubionego weta . waga Puszka 2.840 supcio i wszystko jest w porządku Puch samo zdrowie , postaram sie coś wrzucić jakąś fotkę bo Agusia widziała Pucha w zimowym ubranku , jest boski jako model , Top Model 2011 :)

Tap Madl sezonu zimowego 2011/2012!!! :loveu:

Bardzo się cieszę, że u Was do przodu Puchowa Rodzinko :loveu:
Pozdrawiam cieplutko mimo chłodów za oknem i miziam ogonki! ;)

-------------------------------------------------------------------------

Puszek model :loveu:

Zuzia :)

Posted

Agucha napisał(a):
Tap Madl sezonu zimowego 2011/2012!!! :loveu:

Ja bym powiedziala Tap Madle wszelkich sezonow - jest ich przeciez tam wiecej :)

Elu, ciesze sie ze Puch jest u Ciebie - nier wyobrazam sobie zeby mogl miec lepiej gdzie indziej lub byc bardziej kochany :loveu:

Przysylaj fotki w kazdej ilosci - wstawie bezzwlocznie z najwieksza przyjemnoscia :)