Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wellington napisał(a):
Jak na zlosc, jak gdyby wiedzial ze chcesz przeprowadzic skrupulatna analize :diabloti:
Dodaj mu pare kropelek oliwy oliwkowej do obiadu, powinno zadzialac nie szkodzac :)

A może za bardzo go obserwowałam i poczuł się chłopak zażenowany ha ha

• Replies 708
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agucha napisał(a):
A może za bardzo go obserwowałam i poczuł się chłopak zażenowany ha ha

Ale miłość uprawiać publicznie to się nie wstydzi :lol:
Moja Liz też nie zrobi w niskiej, ani jak się na nią patrze. Jakiś ród książęcy?

Posted

wellington napisał(a):
Agucha, jestem jeszcze u p.Eli.
Szykuj sie na wyjazd w piatek !
Szczegoly jak wroce do domu :)))))
Wow!!!!!!!Czyżby Król Puchosław zmieniał swoją rezydencję na gród Kraka?To znowu tam będzie stolica!

Posted

wellington napisał(a):
Agucha, jestem jeszcze u p.Eli.
Szykuj sie na wyjazd w piatek !
Szczegoly jak wroce do domu :)))))

W żaden piątek!
Prawdopodobnie w niedzielę dopiero będę mogła, ewentualnie na szybko w sobotę po południu...

Czekam na wieści... zaraz jajo zniosę!

Ps. Idę pić z rozpaczy....

Posted

Witam jestem Ela myślę że już nową panią Puszka już nie mogę się doczekać spotkania .:)))) Ps. a A dlaczego pić z rozpaczy???? Wellington coś sobie pomyliła ja czekam w sobotę :))
Albo w niedzielę dostosuje się do Ciebie

Posted

Ela&Puch napisał(a):
Witam jestem Ela myślę że już nową panią Puszka już nie mogę się doczekać spotkania .:)))) Ps. a A dlaczego pić z rozpaczy???? Wellington coś sobie pomyliła ja czekam w sobotę :))

Witam najserdeczniej! :) :) :)

Jak to dlaczego? Jak ja Puchosława oddam? :( :( :(

Posted

Uploaded with ImageShack.us

Blacky/Bleki i Zuzka razem z pania Ela czekaja na przyjazd Pucha :)

Agucha, mozesz byc pewna ze u p.Eli Puchowi wlosek z glowki nie spadnie, byc moze mu nawet jeszcze runa przybedzie :evil_lol:
P.Ela dba o najmniejszy szczegol jesli chodzi o zwierzeta, lecznica jest za rogiem - tam p.Ela juz jest stalym i znanym gosciem :)

Oczywiscie rozmowa zeszla na szpikulce...i opowiedzialam jej o wroclawskim Romku.
Jak sie okazalo wlasnie wahala sie miedzy Puchem a Romkiem, ale przewazylo to ze Puch jest starszy z malymi szansami na domek.
Romek w miedzyczasie juz znalazl domek :
http://www.dogomania.pl/threads/206950-RATUNEK-dla-mini-szpica-na-CITO-potrzebny-Wroclaw-%28post-nr.2%29/page18

Pucha pani juz zauwazyla dawno temu na allegro , ale nie chciala te decyzje pohopnie podjac, chciala wpierw wszystko dobrze przemyslec .

Kastracja Pucha oczywiscie uzgodniona.

Jednym slowem : Puch ma dom !
Dom taki o jakim mu sie chyba nie snilo , dom gdzie Agucha moze go oddac w ciemno ze spokojnym sumieniem !

Posted

Ela&Puch napisał(a):
I ja witam cieplutko:lol:
Opinia i fotki zamieszczone przez Wielkiego Inkwizytora to miód na serce.Właśnie takie domki są potrzebne dla psinek.
Decyzja należy jednak do Aguchy i ja rozumiem jej rozterkę bo mieć Pucha u siebie to wielkie szczęście:loveu:.A troska i serce jakie włożyła w Puszka już na zawsze zostawią ślad w jej pamięci.

Posted

Na takie domki czekają "nasze" psiaki :loveu:
Agucha nie płacz, zrobiłaś dla niego co najlepsze do tej pory. Uratowałaś, włożyłaś masę pracy i znalazłaś dom jak z bajki.
Teraz w iście królewskim domku Puch będzie miał niebo na ziemi :loveu:
I domek powiązany z dogo, wiec liczymy na ciągle relacje :loveu:

Posted

Piękny Czarnuszkowy Braciszek Puszkowy...

Eh - cieszę się i nie cieszę... ale to lepsze cieszenie przeważa :lol:

Mam nadzieję, że rozumiecie o czym mówię, bo zdaje się że coś gmatwam i bredzę...:stupid:

Ja już po rozmowie telefonicznej nie miałam wątpliwości... ale zawsze trzeba się upewnić.

Dziękuję wellington za wizytację!

U nas dziś nieciekawie... posrało się towarzystwo.
Puchosław w moje buty... chyba się jednak namyślił i doszedł do wniosku, że pokaże zawartość Q :lol:
Na szczęście przeszło na razie - będziemy się obserwować i w razie wu interweniować.
Od 3 dni sporo pije... uważam, że dobrze będzie mu powtórzyć badania krwi. Bo ta chudość mnie nie pokoi... Ja już chyba nie zdążę tego zrobić u siebie, ale trzeba go pooglądać koniecznie.

Chyba jakiś wirus, bo i ja pół nocy z bólem brzucha się obżerałam.

Posted

[quote name='Ela&Puch']Witam i jak Puszek minęły sensacje kupkowe???? w Krakowie wiruska nie ma bo zwierzaczki ok :) już nie mogę się doczekać spotkania :)
Witamy "Nową Rodzinkę Puchową" :) :) :)
Sensacje się wyciszyły. Na razie jest spokój i oby tak zostało :)

Pani Elu - powtórzycie badania u siebie czy mam z Puchosławem jutro jechać do weta?