Gioco Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Agucha napisał(a):szeroko pojmowana tolerancja jest w modzie :evil_lol: :megagrin::megagrin::megagrin: Ale czy również w użytku? :hmmmm: Quote
Agucha Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 Gioco napisał(a):Ale czy również w użytku? :hmmmm: takiemu Dziadeczkowi należy wybaczyć i kochać takiego jaki jest... z ograniczeniem towarzycha męskiego :lol::evil_lol: Quote
ania z poznania Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 A może to tylko Maniek tak na niego działa :razz:?? Quote
Gioco Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Agucha napisał(a):takiemu Dziadeczkowi należy wybaczyć i kochać takiego jaki jest... z ograniczeniem towarzycha męskiego :lol::evil_lol: Oczywiście tylko psiego męskiego? ;-) Gdyż na takich ludzkich, męskich kolanach wyglądałby zachwycająco ;-) Quote
Agucha Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 ania z poznania napisał(a):A może to tylko Maniek tak na niego działa :razz:?? Na dworze pała chęcią zjedzenia wszystkiego futrzastego co się rusza... w domu gościliśmy tylko jednego facecika, tak więc ciężko stwierdzić :lol: Gioco napisał(a):Oczywiście tylko psiego męskiego? ;-) Gdyż na takich ludzkich, męskich kolanach wyglądałby zachwycająco ;-) Tylko psiego, ludzkie męskie osobniki go nie chwytają za... serce :lol: :lol: :evil_lol: Quote
Gioco Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Agucha napisał(a): ludzkie męskie osobniki go nie chwytają za... serce :lol: :lol: :evil_lol: Ale zadek to chyba lubi na ichniejszych kolanach ułożyć? ;-) Quote
Agucha Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 [quote name='Gioco']Ale zadek to chyba lubi na ichniejszych kolanach ułożyć? ;-) Oczywiście :lol: [FONT=Comic Sans MS]SZUKAM OSOBY DO WIZYTY PRZED-ADOPCYJNEJ W OKOLICACH STARGARDU SZCZECIŃSKIEGO![/FONT] Quote
Agucha Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 zerduszko napisał(a):Kawał świata! A dla kogo? :P Kawał, kawał ale domek przez telefon zapowiada się bardzo fajnie ;) :P Quote
Agucha Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 zerduszko napisał(a):Ale z niego model! jak z koziej d*** trąba :lol: Quote
wellington Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 zerduszko napisał(a):Ale z niego model! Ja nic nie widze :( Nie moge ogladac tej koziej traby :( Agucha, czy jestes pewna ze wytrzymasz jesli Puch mialby jechac na drugi koniec swiata ? Quote
haliza Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Fajnie by była jakby znalazł super domeczek :p Quote
wellington Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Widze nagle !! Nie wiem co sie stalo , ale widze Puncia w lesie :)))) Quote
Agucha Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 wellington napisał(a): Agucha, czy jestes pewna ze wytrzymasz jesli Puch mialby jechac na drugi koniec swiata ? Jeżeli będę miała pewność, że trafił super - będę musiała! To jedyny warunek - jeżeli pojawią się najmniejsze wątpliwości - nie oddam! On jest u mnie za długo... obydwoje się straszliwie zżyliśmy... żebyście widzieli jak On mnie pogania na spacerkach, żebym szła za nim... koczuje pod łazienką jak się kąpię i zaciesza jak w końcu wyjdę... łypie oczkiem "na liska chytruska" kiedy coś do niego mówię (pewnie nie słyszy, ale odczuwa, rozumie że to do niego)... MASAKRA jak sobie wyobrażę, że przyjdzie dzień kiedy będę musiała go oddać :( haliza napisał(a):Fajnie by była jakby znalazł super domeczek :p Moje marzenie! wellington napisał(a):Widze nagle !! Nie wiem co sie stalo , ale widze Puncia w lesie :)))) Czyli ciemność minęła! ha ha :lol: Quote
Kora Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Juz wiem i musze napisac ze byl plan aby Niunio trafil do mnie bo zakochalam sie w nim od pierwszej chwili, niestety nie moge go zabrac :-( musialam to konsultowac z corka i urabiac ziecia, bo gdyby cos to psy zostalyby na jej glowie no i sa male dzieci. Kasia sledzila caly temat bo wiedziala jak bardzo tego psiaka chcialam. Wczoraj mialam ostateczna rozmowe i juz wiem ze w swoich argumentach moja corcia miala wiele racji, ale jest mi strasznie przykro bo Niunio kojarzy mi sie z moim podopiecznym z Palucha Rudkiem :-(. Quote
wellington Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Kora napisał(a):Juz wiem i musze napisac ze byl plan aby Niunio trafil do mnie bo zakochalam sie w nim od pierwszej chwili, niestety nie moge go zabrac :-( musialam to konsultowac z corka i urabiac ziecia, bo gdyby cos to psy zostalyby na jej glowie no i sa male dzieci. Kasia sledzila caly temat bo wiedziala jak bardzo tego psiaka chcialam. Wczoraj mialam ostateczna rozmowe i juz wiem ze w swoich argumentach moja corcia miala wiele racji, ale jest mi strasznie przykro bo Niunio kojarzy mi sie z moim podopiecznym z Palucha Rudkiem :-(. Szkoda ! U Ciebie mialby bezpieczna i kochajaca przystan :(((( Ale na szczescie argumenty racjonalne zwyciezyly nad emocjami :) Quote
wellington Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Czy ten Stargard Szczecinski jest jeszcze aktualny ? Jesli tak, to moze Emilia ma tam jakies kontakty ? Quote
Agucha Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 wellington napisał(a):Czy ten Stargard Szczecinski jest jeszcze aktualny ? Jesli tak, to moze Emilia ma tam jakies kontakty ? Napisałam do jednej dogomanki z polecenia, ma mi dać odpowiedź dziś wieczorem... Zobaczymy co z tego wyjdzie. ja tam nikogo nie znam ;/ Quote
wellington Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Agucha napisał(a):Napisałam do jednej dogomanki z polecenia, ma mi dać odpowiedź dziś wieczorem... Zobaczymy co z tego wyjdzie. ja tam nikogo nie znam ;/ No i co ? Dostalas odpowiedz ? Quote
Agucha Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 [quote name='wellington']No i co ? Dostalas odpowiedz ? Prosiłam katlis, ale niestety odmówiła :( ... Kurcze, co robić? Quote
wellington Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Pisalam do Emilii, ona radzila zebny sie ew. zwrocic do Agnieszki32 Quote
Recommended Posts