Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 708
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gioco napisał(a):
Ale czy również w użytku? :hmmmm:

takiemu Dziadeczkowi należy wybaczyć i kochać takiego jaki jest... z ograniczeniem towarzycha męskiego :lol::evil_lol:

Posted

Agucha napisał(a):
takiemu Dziadeczkowi należy wybaczyć i kochać takiego jaki jest... z ograniczeniem towarzycha męskiego :lol::evil_lol:

Oczywiście tylko psiego męskiego? ;-) Gdyż na takich ludzkich, męskich kolanach wyglądałby zachwycająco ;-)

Posted

ania z poznania napisał(a):
A może to tylko Maniek tak na niego działa :razz:??

Na dworze pała chęcią zjedzenia wszystkiego futrzastego co się rusza... w domu gościliśmy tylko jednego facecika, tak więc ciężko stwierdzić :lol:

Gioco napisał(a):
Oczywiście tylko psiego męskiego? ;-) Gdyż na takich ludzkich, męskich kolanach wyglądałby zachwycająco ;-)

Tylko psiego, ludzkie męskie osobniki go nie chwytają za... serce :lol: :lol: :evil_lol:

Posted

Agucha napisał(a):

ludzkie męskie osobniki go nie chwytają za... serce :lol: :lol: :evil_lol:

Ale zadek to chyba lubi na ichniejszych kolanach ułożyć? ;-)

Posted

[quote name='Gioco']Ale zadek to chyba lubi na ichniejszych kolanach ułożyć? ;-)
Oczywiście :lol:

[FONT=Comic Sans MS]SZUKAM OSOBY DO
WIZYTY PRZED-ADOPCYJNEJ

W OKOLICACH
STARGARDU SZCZECIŃSKIEGO
!
[/FONT]

Posted

zerduszko napisał(a):
Ale z niego model!

Ja nic nie widze :(
Nie moge ogladac tej koziej traby :(
Agucha, czy jestes pewna ze wytrzymasz jesli Puch mialby jechac na drugi koniec swiata ?

Posted

wellington napisał(a):

Agucha, czy jestes pewna ze wytrzymasz jesli Puch mialby jechac na drugi koniec swiata ?

Jeżeli będę miała pewność, że trafił super - będę musiała!
To jedyny warunek - jeżeli pojawią się najmniejsze wątpliwości - nie oddam!

On jest u mnie za długo... obydwoje się straszliwie zżyliśmy... żebyście widzieli jak On mnie pogania na spacerkach, żebym szła za nim... koczuje pod łazienką jak się kąpię i zaciesza jak w końcu wyjdę... łypie oczkiem "na liska chytruska" kiedy coś do niego mówię (pewnie nie słyszy, ale odczuwa, rozumie że to do niego)... MASAKRA jak sobie wyobrażę, że przyjdzie dzień kiedy będę musiała go oddać :(

haliza napisał(a):
Fajnie by była jakby znalazł super domeczek :p

Moje marzenie!

wellington napisał(a):
Widze nagle !!
Nie wiem co sie stalo , ale widze Puncia w lesie :))))

Czyli ciemność minęła! ha ha :lol:

Posted

Juz wiem i musze napisac ze byl plan aby Niunio trafil do mnie bo zakochalam sie w nim od pierwszej chwili, niestety nie moge go zabrac :-( musialam to konsultowac z corka i urabiac ziecia, bo gdyby cos to psy zostalyby na jej glowie no i sa male dzieci.
Kasia sledzila caly temat bo wiedziala jak bardzo tego psiaka chcialam. Wczoraj mialam ostateczna rozmowe i juz wiem ze w swoich argumentach moja corcia miala wiele racji, ale jest mi strasznie przykro bo Niunio kojarzy mi sie z moim podopiecznym z Palucha Rudkiem :-(.

Posted

Kora napisał(a):
Juz wiem i musze napisac ze byl plan aby Niunio trafil do mnie bo zakochalam sie w nim od pierwszej chwili, niestety nie moge go zabrac :-( musialam to konsultowac z corka i urabiac ziecia, bo gdyby cos to psy zostalyby na jej glowie no i sa male dzieci.
Kasia sledzila caly temat bo wiedziala jak bardzo tego psiaka chcialam. Wczoraj mialam ostateczna rozmowe i juz wiem ze w swoich argumentach moja corcia miala wiele racji, ale jest mi strasznie przykro bo Niunio kojarzy mi sie z moim podopiecznym z Palucha Rudkiem :-(.

Szkoda !
U Ciebie mialby bezpieczna i kochajaca przystan :((((
Ale na szczescie argumenty racjonalne zwyciezyly nad emocjami :)

Posted

wellington napisał(a):
Czy ten Stargard Szczecinski jest jeszcze aktualny ?

Jesli tak, to moze Emilia ma tam jakies kontakty ?

Napisałam do jednej dogomanki z polecenia, ma mi dać odpowiedź dziś wieczorem... Zobaczymy co z tego wyjdzie.

ja tam nikogo nie znam ;/

Posted

Agucha napisał(a):
Napisałam do jednej dogomanki z polecenia, ma mi dać odpowiedź dziś wieczorem... Zobaczymy co z tego wyjdzie.

ja tam nikogo nie znam ;/

No i co ?
Dostalas odpowiedz ?