Agama Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 GRALLINKO dopiero teraz odkrylam TWOJA galerie:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: GRALL cudo szczegolnie swietnie wyglada na tych fotach w wodzie-moje grzywki tez ,,zaliczaja,, kazdy zbiornik wodny-najfajniej bylo w SOPOCIE po wystawce-musze dodac ,ze zimno bylo niemilosiernie ludziska w cieplych kurtkach a moje nagusy wskoczyly do morza i wcale wychodzic nie chcialy ku zdumieniu gapiow Quote
Marta_Ares Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 witam kiedy nowe foteczki??> galeria taka opuszczona:mad: :mad: Quote
grallinka Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 Chwilowo byliśmy w rozjazdach,więc nie było kiedy robić,ale postaramy się nadrobić ten brak:evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 grallinka witaj więc z powrotem :multi: Quote
puchu Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Na Święta Bożego Narodzenia życzę Wam : kolorowych bombeczek, dużo aniołków i gwiazdeczek, słodkiego lenistwa i wielkiego oddechu od codziennego pośpiechu i takiego śniegu jak poniżej :) Quote
:: FiGa :: Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Jak humorek po świętach, a raczej po drugim dni świąt :evil_lol: Quote
puchu Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Fajerwerki, śnieg, muzyka, już szampana każdy łyka, Stary Rok się w Nowy zmienia, Przeto szczęścia śle życzenia. :cunao::BIG::cunao::BIG::cunao: Quote
Xiara Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Grallinka, super pieski :evil_lol: :loveu: Quote
grallinka Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 Dziękujemy wszystkim za życzenia! I wstawiam nową porcję fotek: taki jestem malutki i tak się wtulam w pana: Lolec: oczywiście nieostre zdjęcia w ruchu.. i troszkę sylwestrowo: Quote
Marta_Ares Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 swietne foty, piekny pies:loveu: :loveu: Quote
Jupi Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 no no prawdziwe z nich przystojniaki:lol: a ta fotka jest świetna:evil_lol: Quote
aneczka82 Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Piękne zdjęcia, cudne psy, jak sie na nie patrzy to cały czas sie uśmiecha człowiek i zachwyca :lol: Quote
:: FiGa :: Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Cześć :multi: Swietne te zdjęcia :loveu: ;) A co to za piekny irland?? :loveu: Quote
Kati Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 O rany, jakie wspaniałe psy. :) że ja tutaj tak późno trafiłam, tyle miałam stron do przegladania. Ta fotka jest swietna, dopiero po obejzeniu reszty fotek zorientowałam się co to jest to kudłate. :lol: Quote
grallinka Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Cześć :multi: Swietne te zdjęcia :loveu: ;) A co to za piekny irland?? :loveu: To LOLO-moj prezent walentynkowy-ma 4 lata prawie,ale woli towarzystwo mojej mamy:mad: i zamieszkal z nia, a ja musialam sobie sprawic drugiego duzego psiutka...:loveu: Quote
milena182 Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='grallinka']To LOLO-moj prezent walentynkowy-ma 4 lata prawie,ale woli towarzystwo mojej mamy:mad: i zamieszkal z nia, a ja musialam sobie sprawic drugiego duzego psiutka...:loveu:[/quote] to macie charta,setera u mamy i czarnuszka? Quote
:: FiGa :: Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Rudy zdrajca :evil_lol: W takim razie ja domagam się wiecej fotek irlanda :loveu: I drugiego dużego psiutka :loveu: Quote
grallinka Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 Lolo-rudzielec-mieszkał ze mną,ale wolał mamę i jak się przeprowadzałam do innego miasta został z nia i ze mna nawet na spacer nie chce teraz wychodzic :mad: Teraz mieszkam z samym Grallem-drugi duży, bo Roki-mały czarny-został z TZ-em po rozstaniu w innym mieście( podział majątku hehe :cool1: ) ps.fotki Lolca-pierd-olca wstawie na dniach , jak znajde w komputerku:) Quote
grallinka Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Obiecane foteczki rudzielca Lolca i kilka Gralla ze spacerów na starym lotnisku: i kilka roznych wyszukanych w komputerku: a tu z tylu lezy Grall i ma w nosie frisbee i szalenstwa malucha: i goscinnie w galeryjce:Brutus mojego dziadka: Quote
Czarna_Owieczka Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='grallinka'] Świetne :loveu: Grall-piękny, i mam nadzieje że zobacze go na wystawie ;) Quote
:: FiGa :: Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Witamy ;) Cudne fotki :multi: :loveu: I bokserek jaki sympatyczny :cool3: Quote
Recommended Posts