Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 142
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bo on jest szalony:evil_lol:dzis w lesie na spacerku nawet ludzie sie zatrzymywali i pytali czy on tak zawsze, bo u nas spacer wyglada tak,ze dochodzimy do polanki puszczam go ze smyczy a on lata ogroomne kola z predkoscia swiatla...calosc trwa jakies 30 minut po czym kladzie sie, co oznacza,ze mozna powoli wracac do domu:diabloti:

Posted

napatrzyć się nie moge na te piękności :loveu:

grallinka skąd jesteś? bo znajoma mówiła, że niedaleko odemnie mieszka jasny afghan z ciemną maską uratowny z podobnych warunków

Posted

Kruk to liceum, zaraz przy światłach

Pani Barego (duży, owczarkowaty, w kolczatce; pani sympatyczna , gadatliwa blondynka)powiedziała. Jakoś w trakcie rozmowy wyszło i obie zaczełyśmy się zachwycać nad chartami :lol:

Posted

Grallinko masz pięknego charta i fajnego sznaucia.:lol: :loveu: Ja kiedyś marzyłam o Afganie, ale niestety mieszkam w malutkiej kawalerce i taki piesio jak Grall zająłby mi całe wolne miejsce. :shake: :-( Mam zato 2 sznaucerki mini - straszne łobuzy:diabloti: :mad: :razz:
Odwiedzaj czasem naszą sznaucerkową galerię i wklejaj fotki swojego sznaucerka:Dog_run: ;) :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

A więc i ja pochwalę się moim przystojniaczkiem :))

Szybki bieg :)

Portret ALF-a :)

Nikomu nie da za wygraną :)

Potrafi się dzielić z innymi :)

Wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej :)

Pozdrawiam-y
Mateo&ALF