Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mała została znaleziona 30.03.11 r. Jej wiek oszacowano na 3 lata. Jest wielka i urocza. Taki duży misiu do przytulania :loveu: więcej napiszę jak się dowiem.

Posted

W boksie nie ma zatargów z jej udziałem, ale ona jest niezwykle energiczna, bardzo dynamiczna (widać , ze niewybiegana) skacząca , jak tylko smycz jej się przypnie, to szaleje z radości, a że ma masę dużą , to potrafi zamienić spacer w dramat, ale to wszystko jest do opanowania, wyspacerowania, wyuczenia. Nie jest zadziorą, do innych suk, ale do suki rezydentki trzeba wprowadzić zawsze ostrożnie, bo to wprowadzenie musi być umiejętne. I jeśli ta jej energiczność i dynamiczność będzie suce rezydentce nie na łapę, to będą konflikty - bo jak wspomniałam - leosia do wychowania jest :)

Posted

Napisałam tyle, ile o niej wiem, więcej informacji udzieli ci Paweł - opiekun suki w schronisku, ale powie tyle samo co ja :). Generalnie suczydło fajne jest i dla miłosników wielkopsów jak najbardziej polecane.

Posted

Dzięki inicjatywie E.DEREK i pomocy Ulv sunia od wczoraj znajduje się w BDT pod opieką Fundacji Pasterze. :p

Przed adopcją zostanie wysterylizowana.
Jeśli ktoś chciałby wspomóc nas finansowo prosimy o wpłaty na konto:

========================================

FUNDACJA PASTERZE
56-300 Milicz ul. Osadnicza 19

nr konta: 58 9582 0000 2000 0024 2660 0001

========================================