Jump to content
Dogomania

!!!!!!!!!!!!!!nadia uciekła w halinowie!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 533
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciotki a powiadomiłyście DIF i astaroth? Dif jest z Halinowa a Astaroth blisko tez jest. Przesle mojemu tz on tez z Halinowa. Do hycla - Szostaka trzeba dzwonic albo pojechac ze zdjeciem najlepiej.

Posted

A on w końcu nie wyjechał, tak? Albo już wrócił? Jeśli tak, to może jest jakaś szansa, że Nadię odłowi, złapał Hugo i Bossa, których nie mogliśmy zgarnąć przez kilka miesięcy...

Posted

koosiek napisał(a):
A on w końcu nie wyjechał, tak? Albo już wrócił? Jeśli tak, to może jest jakaś szansa, że Nadię odłowi, złapał Hugo i Bossa, których nie mogliśmy zgarnąć przez kilka miesięcy...

Tylko, że oni byli widywani w danej okolicy a o Nadii słuch zaginął...

Wiedźma napisał(a):
Biedne suczysko. Mam nadzieję, że nic się jej nie stało.

Też mam taką nadzieję. I liczę na to, że gdyby już (nie daj Boże) jej nie było, to ktoś by się ulitował i zadzwonił pod numer z adresatki. Dlatego liczę na to, że ona sobie radzi

Posted

Nadal telefon głucho milczy:( Dzwoniłam do hycla i pytałam jak wygląda ew. sprzątanie psich zwłok (w nadziei, że może nawet gdzyby się martwa znalazła, to skoro ma adresatkę, to ktos by zadzwonił...) ale niestety. Gmina nie ma podpisanej umowy i zazwyczaj wysyła kogos, żeby zakopał itp, zwłoki nie są zabierane do utylizacji...Więc nadal nie wiemy nic. I zaczynam się obawiać, że już się nie dowiemy:(

Posted

Ludwa - nadzieja umiera ostatnia ;)

Skoro Nadia długo radziła sobie sama, nie można zakładać najgorszego. Pewnie pamiętając "krzywdę" zamknięcia, długi czas będzie trzymała się z dala od ludzi...

Posted

Właśnie dzwonił do mnie hycel z Halinowa, że ma brązową dobermankę, wiezie ją do weta na ostatnim tchnieniu:(
Niestety jest dobkiem bez ogona...a Nadia miała ogon...no i raczej wygląda na starszą sunię. I tak sobie myślę, że Nadia by nie była zasuszona jednak....Ale jak mi się wyświetlił, to aż podskoczyłam i tuptałam po biurze w podnieceniu

Posted

ludwa napisał(a):
Właśnie dzwonił do mnie hycel z Halinowa, że ma brązową dobermankę, wiezie ją do weta na ostatnim tchnieniu:(
Niestety jest dobkiem bez ogona...a Nadia miała ogon...no i raczej wygląda na starszą sunię. I tak sobie myślę, że Nadia by nie była zasuszona jednak....Ale jak mi się wyświetlił, to aż podskoczyłam i tuptałam po biurze w podnieceniu

a jakies wieści dotyczące tej dobermanki? :(

Posted

wczoraj jak zadzwoniłam zapytać, to była u weta na kroplówkach ale stan był ciężki. Albo skrajne zagłodzenie albo jakiś nowotwór. Czemu pytasz? Bo ew. mogę zadzwonić ale nie chcę dzwonić ot tak, skoro nic nie mogę zaoferować...

Posted

Może jednak warto poprosić o zdjęcia? To, że nie ma ogona o niczym nie świadczy... Mam pod opieką Portosa, któremu ogon odgryzł inny pies, a wygląda jak kopiowany.

Posted

koosiek, wypytałam o tę sukę, na ogonie nie ma rany a raczej przy odgryzieniu, wnykach itp by była. Poza tym, nie sądzę, żeby Nadia mogła być skrajnie zagłodzona. No i Nadia nie miała białej krawatki