Jump to content
Dogomania

!!!!!!!!!!!!!!nadia uciekła w halinowie!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 533
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj, bo teraz sie cieszę a boję się, ze wrócimy do punktu wyjścia...
Dziewczyna z upodobaniem łazi po panelach. Dostałam już ostrzeżenie, że nie wiadomo jak to się skońcy, bo wyczynia akrobacje niezłe...

Posted

Nadia....tak....Nadia...
To bardzo utalentowany i wyjątkowy egzemlarz:)
Kiedy już nie ma możliwośći ogryzania górnej belki, to ogryza boczną. Ale jak oda to robi od zewnątrz, to nie wie nikt:) Na pewno sprawa jest genetyczna, bo Rudy też belkę skubał sukcesywnie i skutecznie:)
Równie dobrze wychodzi jej rozkładanie budy. Regularnie, co drugi panel wyciąga, choć do budy zamontowane są wszystkie:)
No i kolejna ciekawostka. Zaginął garnek z wodą. Najcięższy w hotelu. Pełen wody. W budzie jest teraz basen:)
Opadło mnie to i owo. Na szczęście do ludzia coraz lepiej, to na pocieszenie. Tylko dla takiej agentki, to dom potrzebny z ludziem, który jest w domu cały czas i ma cierpliwość i serce dla zwierzaków. Czyli jakieś 2 lata szukania;)

Posted

ludwa napisał(a):
Tylko dla takiej agentki, to dom potrzebny z ludziem, który jest w domu cały czas i ma cierpliwość i serce dla zwierzaków. Czyli jakieś 2 lata szukania;)

Może wcześniej się uda ;) Trzymam kciuki za małą! Fajnie, że się powoli otwiera.

Posted

to trochę straszne się robi;)
Mój tz psioczy na naszą sucz, bo mają zawody: jak zabezpieczyć kawałek ogródka, żeby tam nie wlazła:) A ona zawsze kombinuje i się dostaje:) Do tego krowa ciężka a między sznureczkami (10-20 odstęp) też wskoczy:)
A jak ją ostatnio gonił, to myślał, ze prysnęła z podwórka jakoś, nie mógł jej znaleźć a ta cwaniara wlazła w winogrona, gdzie nigdy nie właziła:)
No i potem muszę mu tłumaczyć, że psy nie są złośliwe i nie kalkulują jak Go z trąbę zrobić. A On i tak wie swoje:)

Posted

Ty sie Ciotka nie nabijaj:) Ty mi lepiej podsuń argumenty, że psy nie są złośliwe i nie knują jak biedakowi dokuczyć i roboty dołożyć:)

Posted

Psy nie sa zlosliwe tylko akurat Nadia ma ogromna potrzebe wolnosci:):) i najchetniej by smigala po polach i dolinach a nie siedziala w ogrodzonym terenie, to jak juz to chociaz sie w krzaki schowa :):)

Posted

Moja (gończa) przez ponad 2 lata się uparła na coś i w końcu to dostała (chodziło o sypianie z moim TZtem w jednym łożu hehe). A kombinacje z jej strony były różne ;) I nie tylko to. Jak się na coś uprą, dążą do tego niezmordowanie. Kombinują. I nie ma co liczyć, że zapominają. Przykro mi.

Posted

pochwalę się Ciotkom dzisiajszymi fotkami:)
Niunia ma kolegę:) i jest z tego faktu zadowolona:) Randkują się na spacerach. Ale wbrew pozorom ona nie do wszystkich psów jest wylewna, potrafi zęby pokazać.

Posted

jest różnica, nawet od czasu kiedy ja ją ostatnio widziałam. Już samo to, że idzie z synem właścicielki:) A do tego prawie na Jego wysokości a nie z tyłu ze zwieszoną głową świadczy o tym, że jest lepiej:) Powolutku ale się zmienia:)
Jeszcze głaskanie do przyjemności nie należy, raczej jestprzymusem ale nie leży rozpłaszczona i znosi to jakoś;)

Posted

dzisiaj jest święto:) Nadia się bawiła z psem:) Dopóki nie nadepnęła sobie na linkę...ale jednak się chwilę pobawiła:) No i Kasia psioczy na to imię, bo rzeczywiście królewna z dziewczyny:)

Posted

[quote name='ludwa']dzisiaj jest święto:) No i Kasia psioczy na to imię, bo rzeczywiście królewna z dziewczyny:)[/QUOTE]
Że psioczy, to oczywiste, w końcu dogo :). A może imię kojarzy się jej z Krupską (za przeproszeniem)?