Jump to content
Dogomania

!!!!!!!!!!!!!!nadia uciekła w halinowie!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 533
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gorzej złożyć się nie mogło, nie chiałam tego pisać, bo nie jest to optymistyczne, ale same lepiej to wiecie. Moja sunia wycofała się z powrotem po zabiegu, wróciła szybko do siebie, ale ona nas kochała z całego swojego psiego serduszka! A tu mamy trudniejszy przypadek. Też kruchutki, ale czlowieków nielubiący. Ale wyjścia nie ma :(

Posted

na razie nic w kwestii weta, bo nie udało się nam dodzwonić dzisiaj do wetki, która mogłaby się Nadią zająć.
Za to w kwestii psychiki lepiej. A ja, kretynka jedna, zamiast się cieszyć, że dziewczyna się otwiera, to się załamuję, że trzeba ją będzie w lecznicy zamknąć znowu jej dołożyć.
Człowiek to głupi jest. Zamiast się cieszyć, to się dołuje.
Idę bazarka jakiegoś wystawić, żeby się czymś zająć. Dostałam trochę rzeczy od Cioci estrojek na Nadię, za co dziękuję, bo tutaj też jesteśmy w ciemni...

Posted

tylko diabelnie delikatną ma strukturę spychiczną. Ja jednak wolę takie z kołka ciosane, szalone chłopaki jak Rudy, Lizak i mój szypawek-Fafinio;), bo tutaj nawet strach burknąć na nią, bo się w sobie zamknie;)

Posted

Znam takie struktury, hoduję wszak ogary ;)
Zawsze marchewka, stonowany głos, tylko delikatnie, dobrocią wszędzie ale nic na siłę (odwrotny skutek zazwyczaj). Wielkia inteligencja, "słoniowa" pamięć, wielka subtelność. Nadia ma dużo z psów gończych.

Posted

Mamy umówioną sterylkę. Koszt- 250 zł + przetrzymanie 7 dni 140, czyli 390 łącznie. Niestety dzisiaj dziewczyna pokonała kojec. Wylazła szczeliną przy dachu. Dlatego nie bedziemy ryzykować gojenia w hotelu, bo jak będzie łaziła po panelach, to szwy puszczą. Oj, poprawia jej się humor jak widać. Kolejne problemy:)
A co do ogarów:) Jak widzę zdjęcia Nadii z boku, to też widzę OGRA;) Może nazwiemy ją Szreczyca? Bo jak będzie taka małpa-uciekinierka, to na pieszczotliwe przemówienia niech nie liczy:)

Posted

przelałam na sterylkę Nadin 50 zł,to francuskie imię pasuje do tej delikatnej francuskiej Damy ;-)
no a damie z brzuchem nie do twarzy....już się w swoim życiu dość rozmnożyła :laola:

Posted

:) Bardzo dziękuję:) Jak znajdę kabel, to prześlę z telefonu zdjęcie, które dzisiaj dostałam.
Nadia jest z francuska? Mi się zawsze z rosyjskiego kojarzyło:) Ale mi tez to do niej pasuje. Taka chłodna, niedostępna, delikatna. Trzeba o nią dbać:)

Posted

Ciotki, SERDECZNIE DZIĘKUJĘ:) Nie choć 200 ale AŻ 200:):iloveyou:
A sterylka i tak w kolejnym tygodniu, więc mamy jeszcze chwilę na uzbieranie:)
Dziękuję

Posted

Alo, alo. Przeca po to została odłowiona;) W końcu musi się udać;)
A jak nie znajdzie się dom, to kupimy wieeeelki namiot w którym Nadia będzie miała swoje pokazy akrobatyczne. Może chociaż na utrzymanie innych pomoże zarobić;) Dziewczyna ma talent, to trzeba go jakoś wykorzystać:) Na razie jednek jej talent jest mocno frustrujący;)