Jump to content
Dogomania

!!!!!!!!!!!!!!nadia uciekła w halinowie!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Ona nigdy nie była wesołą suczką,zawsze z dystansem do ludzi,chyba strach był silniejszy niż potrzeba bliskości.Myślę że poddała się i musi sama się przekonać że nie wszyscy ludzie są źli.Czy już zaczęła jeść? Czy nadal jest zbuntowana?

• Replies 533
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szarotka napisał(a):
Jestescie pewne, ze jest zdrowa ??

O badaniach pisałam, nie ma dramatu. Jak się ni poprawi, będziemy szukać dalej

sambo_os1 napisał(a):
Ona nigdy nie była wesołą suczką,zawsze z dystansem do ludzi,chyba strach był silniejszy niż potrzeba bliskości.Myślę że poddała się i musi sama się przekonać że nie wszyscy ludzie są źli.Czy już zaczęła jeść? Czy nadal jest zbuntowana?

To delikatny pies... Po wlewach wczorajszych trochę zjadła. Dzisiaj znowu jest jak było. Dostaje kroplówki z witaminami. Tak naprawdę, musimy czekać aż się przełamie. Innego wyjścia nie ma. Zostają leki ale z tym się chcemy wstrzymać...

Posted

Chyba mamy kolejny etap.
Dzięki wlewom poprawił się apetyt. Za to zaczęła się zmiana konstrukcyjna kojca. Powoli znikają deski z dachu, również front budy stanowczo nie jest w guście dziewczyny, więc przerabia go na swoją modłę. Pięknie też wyje....
Mam nadzieję, że apetyt utrzyma się także po zakonczeniu wlewów.
CIekawe jak zakończy się przebudowa wnętrza kojca

Posted

z jednej strony dobrze, bo ma dziewczyna jakiś cel a i energia jej do tego potrzebna, to chociaż jeść powinna ale obawiam sie rachunku albo informacji, że w hotelu mają dość takich przypadków od nas....

Posted

jak jasna cholera;)
Za to ładne są ;) To tak na pocieszenie. Rudy niby też ładny ale tylko my to piękno widzimy najwyraźniej;) Zresztą Zoska ta sama kategoria:)
Może chociaż te nowe, co przyjechały okażą się ładniejsze dla ogółu;)

Posted

ja bym chciała połączenie:) Ładnego i bezproblemowego:)
Ale na razie te nowe są bezproblemowe. Wg.mnie też ładne ale biorąc pod uwagę mojego osobistego Fafika, to ja mam spaczony gust:)))

Posted

azalia napisał(a):
Biedna sunia,chyba tak rozładowuje swój stres,trzeba czasu.

Mnie się wydaje, że to jej sposób na uwolnienie się, ona bardzo potrzebuje wolności i tak to sobie wymyśliła ;).

Posted

Ale dlaczego ładne? Smoku jest brzydki, ale kochany i jeśli idzie o zachowanie - póki co bezproblemowy :p I z mojego doświadczenia im pies brzydszy, tym fajniejszy - zresztą większość moich to brzydale :)
No i te brzydkie zwykle mają w życiu bardziej pod górkę, na ulicy prędzej dostaną kopa, w schronie będą tkwiły latami :(

Posted

bea100 napisał(a):
Dzisiaj wpłaciłam (pocztą) 50zł tytułem "Nadia od bea100" na konto Fundacji Viva :)
Proszę o info jak wpłynie.

Ciocia, bardzo dziękujemy:)

bea100 napisał(a):
Mnie się wydaje, że to jej sposób na uwolnienie się, ona bardzo potrzebuje wolności i tak to sobie wymyśliła ;).

Tak, to sposób na wydostanie się. Niestety psom jakoś ciężko wytłumaczyć, żr to kraty dla ich dobra, one myślą inaczej :(

koosiek napisał(a):
Ale dlaczego ładne? Smoku jest brzydki, ale kochany i jeśli idzie o zachowanie - póki co bezproblemowy :p I z mojego doświadczenia im pies brzydszy, tym fajniejszy - zresztą większość moich to brzydale :)
No i te brzydkie zwykle mają w życiu bardziej pod górkę, na ulicy prędzej dostaną kopa, w schronie będą tkwiły latami :(

My najwyraźniej lubimy probleemy albo one nas. To tak jak u ludzi z tą urodą itp;)

Posted

A mi mój Reksiu :loveu::loveu::loveu::loveu: wielka miłość moja....i też inni go za diabełka mają :diabloti: bo taki wielki i czarny a to taka wielka fajtłapa....i klucha

Posted

haha a mój fafik do tego w łydki szczypie i tak oczami wywraca jak dziamie przy brami, że ludzie się boją i to serio, serio:)
A dzieć może na niego włazić, skakać itp i ja też mogę z nim wszystko:)

Posted

Na razie przebudowa kojca wstrzymana. W miarę je ale nie wiemy czy to z chęci, czy efekt po kroplówkach. Od jutra się okaże. Ida dzisiaj u niej była. Zachowanie bez zmian. Siedzi w budzie i z nikim nie chce mieć kontaktu...