Olivin Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 krótkie przypomnienie jaki jestem piękny: [IMG]http://foto0.m.onet.pl/_m/004d1a5676a69865c0777d5075c66710,10,19,0.jpg[/IMG] dziś był na dłuuugim spacerze w Zenkiem. Kochany pies. Quote
Olivin Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Przykre, ze nikt nie interesuje sié Igorem :-( Quote
Ziutka Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Romeczko, wyróżniłam dzisiaj Igorkowi tablicę i mam zapytanie w sprawie jego adopcji, wysyłam Ci mailem ;) EDIT : Pani mi odpisała na portalu tablica, wyslałam wątek Igorka. Pani ma 5000 metrów działki i dwa psy, pytała czy Igor toleruje inne psiaki, więc podałam link do wątku, bo nie mam pojecia jak z Igorkiem w tych sprawach :shake: Quote
Romka Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 Bardzo dziękuję,:lol:ja też już odpisałam.też podrzuciłam link.W tym domu jest...jużak i owczarek niemiecki.Chyba z Igorkiem to mieszanka dość wybuchowa...ale czekamy co dalej. Quote
Ziutka Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Romka napisał(a):Bardzo dziękuję,:lol:ja też już odpisałam.też podrzuciłam link.W tym domu jest...jużak i owczarek niemiecki.Chyba z Igorkiem to mieszanka dość wybuchowa...ale czekamy co dalej. No to naprwdę troszkę wybuchowa mieszanka. A to samce ? Może jakąs sunię pani jak coś zaproponować, kurcze obawiam się, że może być wojna, z sunią to jednak inaczej :roll: Quote
Romka Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 Ziutka napisał(a):No to naprwdę troszkę wybuchowa mieszanka. A to samce ? Może jakąs sunię pani jak coś zaproponować, kurcze obawiam się, że może być wojna, z sunią to jednak inaczej :roll: Czekam na odpowiedz,może więcej dowiem się wieczorem,jak odpisze- będziemy negocjować...;) Quote
Romka Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 wielebny napisał(a):Robicie ogłoszenia dla Igora? Oczywiście,dzięki uprzejmości Ziutki Igor ma ogłoszenia,dużo ogłoszeń-patrz wyżej post 108 i post 123;) Quote
Olivin Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Żal mi Igora, jest duży i silny, siedzi w małym betonowym boksie razem z koleżanką Kasią, która doskonale sobie z nim radzi. Niech ogłoszenia zadziałają. Quote
Romka Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 Ziutka napisał(a):No to naprwdę troszkę wybuchowa mieszanka. A to samce ? Może jakąs sunię pani jak coś zaproponować, kurcze obawiam się, że może być wojna, z sunią to jednak inaczej :roll: Pani mailowała,oceniła sama,ze trzeci silny osobowościowo psiak to jednak za dużo na działce nawet półhektarowej.Obiecała rozejrzeć się za domem dla Igorka i...miałam maila z zapytanie o wiek Igorka.Trzy dni temu... Quote
Romka Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 Igor wraca ze spaceru: Przed wejściem jeszcze trochę pieszczotek,taki duży a taki zadowolony: Quote
Donata Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Taki duży , silny pies ale już na spacerach już nie najgorzej sobie radzi. Może i tak nie najgorzej bedzie z Igorem w domu. Quote
Olivin Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 patusiove napisał(a):ale super wielki piesek! Igor jest fantastyczny:loveu: Quote
Donata Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Igorek w oistatnie weekendy ma obowiązkowe wyjścia z młodymi wolontariuszami. Quote
Olivin Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Piękny, duży pies ciągle w schronisku czeka na kochającego opiekuna. Quote
Olivin Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Igor, kiedy psiaku pójdziesz do domku... Taki piękny pies... Dziś Igor był na spacerku... Quote
Olivin Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Wielki Igor nie był na niedzielnym spacerku. Wygłaskałam go w boksie... Quote
Olivin Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Igor, na pierwszej wyglądasz wspaniale, a w swoim domu wyglądałbyś super! Podobno ludzie lubią okazałe psy... i piękne ... Życzę ci dobrego domku. Quote
Romka Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 Mamy ogłoszenia dla Igorka ale po awarii na forum poznikały wszystkie linki,ważne,że już jakieś telefony odezwały się...;) A tak spacerował w sobotę przed Wielkanocą nasz Igorek: To był nasz pierwszy wspólny spacer po zmianach ...;) A oto dzisiejszy Igorek,silny,młody,niewybiegany: ...ile tam było zapachów...:lol: Quote
Romka Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 Nadal coś dzieje się na forum...znikają zdjęcia,reszta zdjęć jutro...;) Quote
Romka Posted April 28, 2012 Author Posted April 28, 2012 Ostatnio na spacerku Igor wcale nie ciągnął...ale wcześniej kiedy miał sprzątany boks wybieg z boksu i w korytarzu między boksami poszczekał sobie na psiaki,pierwsze emocje i energia znalazły ujście i Igorek był super kompanem na spacerku: Quote
Recommended Posts