Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

krótkie przypomnienie jaki jestem piękny:
[IMG]http://foto0.m.onet.pl/_m/004d1a5676a69865c0777d5075c66710,10,19,0.jpg[/IMG]

dziś był na dłuuugim spacerze w Zenkiem. Kochany pies.

• Replies 455
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Romeczko, wyróżniłam dzisiaj Igorkowi tablicę i mam zapytanie w sprawie jego adopcji, wysyłam Ci mailem ;)

EDIT : Pani mi odpisała na portalu tablica, wyslałam wątek Igorka.
Pani ma 5000 metrów działki i dwa psy, pytała czy Igor toleruje inne psiaki, więc podałam link do wątku, bo nie mam pojecia jak z Igorkiem w tych sprawach :shake:

Posted

Bardzo dziękuję,:lol:ja też już odpisałam.też podrzuciłam link.W tym domu jest...jużak i owczarek niemiecki.Chyba z Igorkiem to mieszanka dość wybuchowa...ale czekamy co dalej.

Posted

Romka napisał(a):
Bardzo dziękuję,:lol:ja też już odpisałam.też podrzuciłam link.W tym domu jest...jużak i owczarek niemiecki.Chyba z Igorkiem to mieszanka dość wybuchowa...ale czekamy co dalej.

No to naprwdę troszkę wybuchowa mieszanka.
A to samce ?
Może jakąs sunię pani jak coś zaproponować, kurcze obawiam się, że może być wojna, z sunią to jednak inaczej :roll:

Posted

Ziutka napisał(a):
A to samce ?
Może jakąs sunię pani jak coś zaproponować, kurcze obawiam się, że może być wojna, z sunią to jednak inaczej :roll:

Czekam na odpowiedz,może więcej dowiem się wieczorem,jak odpisze- będziemy negocjować...;)

Posted

wielebny napisał(a):
Robicie ogłoszenia dla Igora?

Oczywiście,dzięki uprzejmości Ziutki Igor ma ogłoszenia,dużo ogłoszeń-patrz wyżej post 108 i post 123;)

Posted

Żal mi Igora, jest duży i silny, siedzi w małym betonowym boksie razem z koleżanką Kasią, która doskonale sobie z nim radzi. Niech ogłoszenia zadziałają.

Posted

Ziutka napisał(a):
A to samce ?

Pani mailowała,oceniła sama,ze trzeci silny osobowościowo psiak to jednak za dużo na działce nawet półhektarowej.Obiecała rozejrzeć się za domem dla Igorka i...miałam maila z zapytanie o wiek Igorka.Trzy dni temu...

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Igor, na pierwszej wyglądasz wspaniale, a w swoim domu wyglądałbyś super! Podobno ludzie lubią okazałe psy... i piękne ... Życzę ci dobrego domku.

• 1 month later...
Posted

Mamy ogłoszenia dla Igorka ale po awarii na forum poznikały wszystkie linki,ważne,że już jakieś telefony odezwały się...;)

A tak spacerował w sobotę przed Wielkanocą nasz Igorek:

To był nasz pierwszy wspólny spacer po zmianach ...;)

A oto dzisiejszy Igorek,silny,młody,niewybiegany:

...ile tam było zapachów...:lol:

• 2 weeks later...
Posted

Ostatnio na spacerku Igor wcale nie ciągnął...ale wcześniej kiedy miał sprzątany boks wybieg z boksu i w korytarzu między boksami poszczekał sobie na psiaki,pierwsze emocje i energia znalazły ujście i Igorek był super kompanem na spacerku: