uczeń czarnoksieżnika Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Jak to pozory potrafią mylić :) Quote
Donata Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Igor dzisiaj tez był na spacerze z Ewa, która chwali go za posłuszeństwo, psiak stara sie zdobyc przychylnośc swojej opiekunki "spacerowej". Wiec nie jest z nim tak zle ale napewno nasz Igorek na podwórku powinien być sam. Quote
Romka Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 Igor o mały włos miałby dom ale Państwo wybrali naszego Lobo...Igor musi jeszcze poczekać... Quote
Romka Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 [quote name='Donata']Igor dzisiaj tez był na spacerze z Ewa, która chwali go za posłuszeństwo, psiak stara sie zdobyc przychylnośc swojej opiekunki "spacerowej". Wiec nie jest z nim tak zle ale napewno nasz Igorek na podwórku powinien być sam. A oto dowód; Quote
mamanabank Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Igor wygląda teraz rewelacyjnie, przydałaby mu się sesja z prawdziwego zdarzenia, przejrzałam wątek, zdjęcia są takie sobie, te najlepsze dodałam do allegro. Quote
edzia.71 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 mamanabank napisał(a):Igor wygląda teraz rewelacyjnie, przydałaby mu się sesja z prawdziwego zdarzenia, przejrzałam wątek, zdjęcia są takie sobie, te najlepsze dodałam do allegro. W poniedziałek przyjechali młodzi ludzie do schroniska. Zafascynowani byli Igorem. Pan zastanawiał sie tylko czy Igor nie przeskoczy płotu. Państwo mieli podjąć decyzję i przyjechać raz jeszcze. Quote
Romka Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 To chyba właśnie oni wzięli dziś Refleksa...myślałam,że byli w sobotę i tak napisałam na wątku Refleksa...Igor teraz siedzi razem z Herą i Kaśką,na razie trochę zdezorientowany ale chyba będzie miał tam lepiej... ...boks Igora zajął owczarek Barry,był trochę przestraszony.Trzeba mu założyć wątek... Quote
Romka Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 Kaju,jest konieczność zrobienia nowych zdjęć Igora,będziesz w sobotę z aparatem? Quote
kajkoowa Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Romka napisał(a):Kaju,jest konieczność zrobienia nowych zdjęć Igora,będziesz w sobotę z aparatem? Postaram się. Quote
Romka Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 Wrzuciłam Igora tu: http://www.dogomania.pl/threads/213467-Pies-do-pilnowania-owczarek-niemiecki-owczarek-srodkowoazjatycki-lub-inny?p=17513590#post17513590 ktoś poszukuje psa do pilnowania. Quote
Olivin Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Był dziś na spacerze, jest dostojny, spokojny, przeraża wielkością i temperamentem. Mnie zachwyca. Quote
Olivin Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Jak to możliwe, że ludzie nie widzą tak pęknego psa i ciągle jest w schronisku? Igor wydoroślał , nabrał ciałka i ma piękną sierść, cudowny pies- stróż podwórka, nie potrzebuje towarzystwa innego psa, aktualnie przebywa w kojcu z Kasią - jest zgoda. Quote
Donata Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Igor jak najszybciej do domu; pracować trzeba na podwórku i biegać , biegac a nie wyglądac z za krat boksu. Quote
Olivin Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Piękny Igor, uwielbiam tego psa, ładnie spaceruje na smyczy i prawie wszyscy się go boją... Jest duży, to fakt, przeskakuje ogrodzenia, jest młody, lubi pieszczoty i ma ogromne zapasy energii. W sobotę zabiorę go na długi spacer. Quote
Olivin Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Jaka siła... jeszcze bolą mnie palce po spacerku z moim ulubionym kolosem... i dziś zaliczyłam glebę- trawa była mokra, wszystko mnie boli, ale warto było, długi spacer wreszcie zmęczył Igora. Quote
Romka Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 Na początek 2 cudne zdjęcia Igora...potem pozostałe; Zdjęcia:Wielebny Quote
Olivin Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Imponujący... Piękny... Zbieram siły na jutro, na długi spacer :multi::multi::multi: Quote
Romka Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 Igor potrafi być też taki...to zdjęcie podoba mi się najbardziej: Quote
Donata Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Wspaniale się Igor prezentuje na tych zdjeciach; widać że nie tylko swą wielkością zwraca na siebie uwagę ale też przywiązaniem do człowieka. Igorku niech cię ktoś w końcu zauważy. Quote
Olivin Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Igor jest śliczny, duży, silny, młody i energiczny. Piękny pies. Quote
Olivin Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Igorku, jadę zaraz do ciebie, wyściskam cię mocno.... Piękny Igor! Quote
Olivin Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Igor, dziś wypieszczony, a jutro spacerek, no nie... to musi być długi spacer... Quote
Recommended Posts