Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 455
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Igor dzisiaj tez był na spacerze z Ewa, która chwali go za posłuszeństwo, psiak stara sie zdobyc przychylnośc swojej opiekunki "spacerowej". Wiec nie jest z nim tak zle ale napewno nasz Igorek na podwórku powinien być sam.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Donata']Igor dzisiaj tez był na spacerze z Ewa, która chwali go za posłuszeństwo, psiak stara sie zdobyc przychylnośc swojej opiekunki "spacerowej". Wiec nie jest z nim tak zle ale napewno nasz Igorek na podwórku powinien być sam.
A oto dowód;

• 2 weeks later...
Posted

mamanabank napisał(a):
Igor wygląda teraz rewelacyjnie, przydałaby mu się sesja z prawdziwego zdarzenia, przejrzałam wątek, zdjęcia są takie sobie, te najlepsze dodałam do allegro.

W poniedziałek przyjechali młodzi ludzie do schroniska. Zafascynowani byli Igorem. Pan zastanawiał sie tylko czy Igor nie przeskoczy płotu. Państwo mieli podjąć decyzję i przyjechać raz jeszcze.

Posted

To chyba właśnie oni wzięli dziś Refleksa...myślałam,że byli w sobotę i tak napisałam na wątku Refleksa...Igor teraz siedzi razem z Herą i Kaśką,na razie trochę zdezorientowany ale chyba będzie miał tam lepiej...

...boks Igora zajął owczarek Barry,był trochę przestraszony.Trzeba mu założyć wątek...

• 2 weeks later...
Posted

Jak to możliwe, że ludzie nie widzą tak pęknego psa i ciągle jest w schronisku? Igor wydoroślał , nabrał ciałka i ma piękną sierść, cudowny pies- stróż podwórka, nie potrzebuje towarzystwa innego psa, aktualnie przebywa w kojcu z Kasią - jest zgoda.

• 2 weeks later...
Posted

Piękny Igor, uwielbiam tego psa, ładnie spaceruje na smyczy i prawie wszyscy się go boją... Jest duży, to fakt, przeskakuje ogrodzenia, jest młody, lubi pieszczoty i ma ogromne zapasy energii. W sobotę zabiorę go na długi spacer.

Posted

Jaka siła... jeszcze bolą mnie palce po spacerku z moim ulubionym kolosem... i dziś zaliczyłam glebę- trawa była mokra, wszystko mnie boli, ale warto było, długi spacer wreszcie zmęczył Igora.

Posted

Wspaniale się Igor prezentuje na tych zdjeciach; widać że nie tylko swą wielkością zwraca na siebie uwagę ale też przywiązaniem do człowieka.

Igorku niech cię ktoś w końcu zauważy.