Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

UBOCZE napisał(a):
Udało się, ja jeszcze nawet nie ochłonąłem.:lol::lol::lol: Nie ma za co dziękować, Romka, bo wszystkie psiaki są nasze.:loveu: Ja po cichu liczę na fotoreportaż z wyjazdu ze schroniska, bo na pewno ucieszyliby się ci, którzy go też na FB propagowali .:lol: A było to sporo osób i robili to z dużym zaangażowaniem.:lol:

A gdy szczęście Dekiego stanie się faktem, możemy już zająć się Rebusikiem.;)

Na fotoreportaż możesz liczyć na pewno ktoś podjedzie do schroniska...będą zdjęcia.:lol:A potem możemy już zająć się Rebusikiem...już się cieszę!:loveu:Mam nadzieję,że i do niego po ponad 5 latach uśmiechnie się los...

• Replies 556
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Romka napisał(a):
Na fotoreportaż możesz liczyć na pewno ktoś podjedzie do schroniska...będą zdjęcia.:lol:A potem możemy już zająć się Rebusikiem...już się cieszę!:loveu:Mam nadzieję,że i do niego po ponad 5 latach uśmiechnie się los...

Obiecuję, że postaramy się pomóc też Rebusikowi.:lol:

Posted

Dopiero dotarłam na Dogo, HURAAA, HURAAAAA, HURAAAAAAAAAAA Ludkowie kocham Was:):):) Kolejny psowaty ocalony i to jak, taki domek!!!! Brawo Ludkowie:):):)
A to się śliczne pysio zdziwi...hi:)
Teraz tylko foty, Deki w domku i ....bierzemy następnego bidulca na tapetę;)

Posted

[quote name='Marycha35']Dopiero dotarłam na Dogo, HURAAA, HURAAAAA, HURAAAAAAAAAAA Ludkowie kocham Was:):):) Kolejny psowaty ocalony i to jak, taki domek!!!! Brawo Ludkowie:):):)
A to się śliczne pysio zdziwi...hi:)
Teraz tylko foty, Deki w domku i ....bierzemy następnego bidulca na tapetę;)

Witaj, Marycha!:lol::lol::lol: Ja wciąż oszołomiony!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye: A skaczę z radości, bo wiem już, co to za domek:multi::multi::multi:

Rebusik to ten ostatni psiak, z którym Deki siedział i się zgadzał, bo bardzo łagodny. Pięć lat w schronie to zdecydowanie za długo. Trzeba spróbować mu pomóc:
http://www.dogomania.pl/threads/179579-REBUS-pokochaj-schroniskowca-)/page11

Optymizm Twój bardzo potrzebny...:loveu::loveu::loveu:

I oczywiście nasłuchujemy, co u Dekusia przed wyjazdem...;)

Posted

Dziękuję Adasiu, Ty jak zwykle bardzo miły:) Też podskakuję z radości i nie mogę uwierzyć, że Kulek nie płacze, Deki zaraz w kochającym domku, Kuba w cudnych rękach, ech, życie....choć barwy ściemniasz i tej wędrówki nam nie uprzyjemniasz, kocham Cię życie:):):)
A do Rebusa już biegnę:):):) 5 lat, Boszeeee, to połowa niektórego psiego życia...

Posted

Ubocze,jak mnie informuje Paula,jakieś zdjęcia Dekunia będą wieczorem...jak mam tylko takie.Najważniejszy na tym zdjęciu jest ten mały grubiutki piesek Olsen,siedzi razem z Dekim i Rebusem,żeby choć trochę zsocjalizował się a pomagają wolontariuszom w tym właśnie Deki i Rebus oraz pychotki,które dla nich mamy...dziś Olsen nie szczekał(SUKCES!)oraz nie gryzł po kostkach(SUKCES!)i nawiązaliśmy pierwszy kontakt...duża zasługa w tym Dekusia i Rebusika:

Posted

Aussie napisał(a):
Wspaniała wiadomość! :)

Ciekawa jestem skąd ci państwo się dowiedzieli o Dekim: czyżby z Facebooka?

Tak, z Facebooka...:loveu::loveu::loveu:

Posted

Paula,dziękuję wszyscy czekali na zdjęcia Dekunia,który jutro będzie miał zabieg kastracji...na ostatnim zdjęciu w moich objęciach...obie z Paulą powiedziałyśmy mu,że jeszcze chwila i...będzie w domku,stąd zapewne ten radosny pychol.:lol:

Posted

Zadzwoniłam do lecznicy,Deki już po zabiegu czuje się dobrze...resztę pewnie będzie ustalać Mamanabank...nie mogę się doczekać,żeby zobaczyć go w nowym domku...napiszcie jakie są ustalenia.

Posted

Romka napisał(a):
Zadzwoniłam do lecznicy,Deki już po zabiegu czuje się dobrze...resztę pewnie będzie ustalać Mamanabank...nie mogę się doczekać,żeby zobaczyć go w nowym domku...napiszcie jakie są ustalenia.

Ufff.:loveu::loveu::loveu: Dzięki!:lol: Przekazuję na FB.;)