Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 556
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

było jedno, ale nietrafione niestety - Deki byłby narażony na kontakt z agresywnym psiakiem, nie miałby opieki, więc niestety to nie ten dom, Dekuś to psiak, który potrzebuje swojego człowieka do pokochania, na pewno się uda! Propagujmy Dekiego! Mam nadzieję, że na spacerku troszkę się rozweseli, jeszcze trochę, domku pokaż się!

Posted

Szarotka napisał(a):
No i co u malucha ???

Bez zmian Szarotko,siedzi smutny w schronisku:-(...ogłoszenia ma aktualne...chyba tylko allegro trzeba mu odnowić!

Posted

Był na spacerku z dziewczynami...jakoś tak cicho zrobiło się nagle na jego wątku a psiak nadal potrzebuje pomocy...siedzi sam w oddzielnym boksie...ale jak długo jak znów są informacje o nowych zgłoszeniach do schroniska...:-(

Posted

Wczoraj wczesnym wieczorem wróciłem. Do Dekusia z Włoch zaglądałem. Dziś na FB znów będę o Dekim przypominał. Widzę tam, że duźo serca wkłada w jego propagowanie Kalva, za co wielkie, wielkie dzięki!
Może, Romka, masz nowe fotki Dekusia, zaraz wrzuciłbym na FB, tym samym o Dekusiu przypominając...

Posted

UBOCZE napisał(a):
Wczoraj wczesnym wieczorem wróciłem. Do Dekusia z Włoch zaglądałem. Dziś na FB znów będę o Dekim przypominał. Widzę tam, że duźo serca wkłada w jego propagowanie Kalva, za co wielkie, wielkie dzięki!
Może, Romka, masz nowe fotki Dekusia, zaraz wrzuciłbym na FB, tym samym o Dekusiu przypominając...

Ubocze,jak dobrze widzieć Cię na wątku...:lol:zaraz zapytam czy Kajka ma nowe zdjęcia małego,były z nim na spacerku...Kalvie już dziękowałam za zaangażowanie.KAJU,MACIE NOWE ZDJĘCIA DEKUSIA?

Posted

Słodki biedny piesio, ech ci ludzie :shake: W typie i wyrazie przypomina aussika, dlatego założyłam mu wątek na aussikowym. Może komuś wpadnie w oko...