Kalva Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 było jedno, ale nietrafione niestety - Deki byłby narażony na kontakt z agresywnym psiakiem, nie miałby opieki, więc niestety to nie ten dom, Dekuś to psiak, który potrzebuje swojego człowieka do pokochania, na pewno się uda! Propagujmy Dekiego! Mam nadzieję, że na spacerku troszkę się rozweseli, jeszcze trochę, domku pokaż się! Quote
Romka Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 Szarotka napisał(a):No i co u malucha ??? Bez zmian Szarotko,siedzi smutny w schronisku:-(...ogłoszenia ma aktualne...chyba tylko allegro trzeba mu odnowić! Quote
Kalva Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Jak tam Dekuś? Już 431 osób na fb interesuje się jego losem, on musi koniecznie mieć już dom :/ Quote
Romka Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 Był na spacerku z dziewczynami...jakoś tak cicho zrobiło się nagle na jego wątku a psiak nadal potrzebuje pomocy...siedzi sam w oddzielnym boksie...ale jak długo jak znów są informacje o nowych zgłoszeniach do schroniska...:-( Quote
UBOCZE Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Wczoraj wczesnym wieczorem wróciłem. Do Dekusia z Włoch zaglądałem. Dziś na FB znów będę o Dekim przypominał. Widzę tam, że duźo serca wkłada w jego propagowanie Kalva, za co wielkie, wielkie dzięki! Może, Romka, masz nowe fotki Dekusia, zaraz wrzuciłbym na FB, tym samym o Dekusiu przypominając... Quote
mamanabank Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Kalva, UBOCZE, ogromnie dziękujemy! Trzymam kciuki za DS dla Dekiego, na razie tylko tyle mogę. Quote
Romka Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 UBOCZE napisał(a):Wczoraj wczesnym wieczorem wróciłem. Do Dekusia z Włoch zaglądałem. Dziś na FB znów będę o Dekim przypominał. Widzę tam, że duźo serca wkłada w jego propagowanie Kalva, za co wielkie, wielkie dzięki! Może, Romka, masz nowe fotki Dekusia, zaraz wrzuciłbym na FB, tym samym o Dekusiu przypominając... Ubocze,jak dobrze widzieć Cię na wątku...:lol:zaraz zapytam czy Kajka ma nowe zdjęcia małego,były z nim na spacerku...Kalvie już dziękowałam za zaangażowanie.KAJU,MACIE NOWE ZDJĘCIA DEKUSIA? Quote
UBOCZE Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Kaja10014 napisał(a):Niestety nie mamy. To może przy następnym spacerku zróbcie, a ja dziś o o Dekim w inny sposób przypomnę... Quote
Romka Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 Będę pamiętać i poproszę Kaję o jej super zdjęcia...może domek znajdziemy...chciałabym,zeby nie zostawał w schronisku na zimę... Quote
Marycha35 Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 A fuj, tfu, tfu!!!!!! Do października nie zostanie!!! Quote
Aussie Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Słodki biedny piesio, ech ci ludzie :shake: W typie i wyrazie przypomina aussika, dlatego założyłam mu wątek na aussikowym. Może komuś wpadnie w oko... Quote
Ainee Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Biedaczek :( Strasznie smutno wygląda... nikt się nim nie interesuje?? Quote
UBOCZE Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Bardzo martwię się o Dekiego. Czy będzie miał trzecie allegro? Quote
mussimusk Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 propozycja do wszystkich którzy mają drukarkę - wydrukujcie jeden plakacik i powieście w swoim sklepie zoo lub pobliskiej lecznicy :) Pozwoliłam sobie wykorzystać zamieszczoną tu fotkę dla dobra psiaka . http://annaglowacka.strefa.pl/DEKI.jpg Quote
Romka Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 Bardzo Wam wszystkim dziękuję!Plakaciki już drukujemy...:lol::lol::lol: Quote
Recommended Posts