UBOCZE Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Romka, może zmienić tytuł? Chociaż na taki przejściowy. Bo obecny jest koszmarny... Quote
Romka Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 UBOCZE napisał(a):Romka, może zmienić tytuł? Chociaż na taki przejściowy. Bo obecny jest koszmarny... Już zmieniłam...może być?Czy coś innego proponujesz? Quote
UBOCZE Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Romka napisał(a):Już zmieniłam...może być?Czy coś innego proponujesz? Dzięki, Romka! Tytuł bardzo fajny.:lol: I zaraz lżej.:lol: Quote
Romka Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 Czy wiemy kiedy Dekuś jedzie do domu?Kiedy nowy domek,po niego przyjedzie?Czy wraca do schroniska?Hop,hop jest tam ktoś z naszych?;) Quote
Marycha35 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Romko, a która łapką już jest w domku?;) Dobrze, że po zabiegu już, niechaj zdrowieje i bryka do chatki:):):) Adamie czy dasz się zaprosić na toast łykiem wirtualnego szampana po adopcji, tak ku radości????;) Quote
UBOCZE Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Marycha35 napisał(a):Romko, a która łapką już jest w domku?;) Dobrze, że po zabiegu już, niechaj zdrowieje i bryka do chatki:):):) Adamie czy dasz się zaprosić na toast łykiem wirtualnego szampana po adopcji, tak ku radości????;) Dzięki!!!:loveu:Bardzo chętnie, Marysiu.:loveu::loveu::loveu: Należy chyba się spodziewać ok. środy...;) Quote
mamanabank Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Wczoraj rozmawiałam z p.Barbarą w ciągu dnia, kiedy Deki był jeszcze na zabiegu. Pani miała rozmawiać z p.Markiem, zadzwonię dziś ponownie i dopytam o szczegóły, kiedy Pani planuje odebrać Dekiego. Quote
mamanabank Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Jeśli wszystko będzie dobrze Deki pojedzie do domu już jutro ok. godz. 12.00-13.00, dzisiaj wraca do schroniska. Pani ma rozmawiać jeszcze raz z p.Markiem w tej sprawie, bo wszystko zależy od samopoczucia Dekiego. Quote
Romka Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 Czy ktoś podjedzie do schroniska zrobić zdjęcia?Edzia,Uczeń czarnoksiężnika?Zdjęcia będą potrzebne na FB...Ubocze na pewno się upomni...;) Quote
UBOCZE Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Romka napisał(a):Czy ktoś podjedzie do schroniska zrobić zdjęcia?Edzia,Uczeń czarnoksiężnika?Zdjęcia będą potrzebne na FB...Ubocze na pewno się upomni...;) Bardzo prosiłbym.:lol: Osoby wspierające na FB już pytają.:lol: Cieszę się, że to może być już jutro.:lol: Quote
Romka Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 UBOCZE napisał(a):Bardzo prosiłbym.:lol: Osoby wspierające na FB już pytają.:lol: Cieszę się, że to może być już jutro.:lol: O już się upomniał! :lol: Pewnie Mamanabank niedługo napisze kto wybiera się jutro do schroniska...jak będzie problem to dajcie znać,ja nadal jestem na urlopie... Quote
mamanabank Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Nie wiem niestety kto się wybiera, mogę tylko napisać, że mnie nie będzie. Pani planuje przyjechać koło 13.00, może być wcześniej. Warto poprosić p.Marka o cynk. Quote
Romka Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 Ok,zadzwonię do p.Marka...jak nikt nie informuje,że będzie w schronisku, to podjadę do schroniska...wypada dobrze zakończyć wydarzenie Dekunia na FB, tym bardziej,że to właśnie dzięki FB znalazł domek. Quote
Donata Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Jeśli to może byc godzina 12- 13 to ja sie tez piszę wpadnę pożegnać naszego slicznego Dekiego. Bardzo mi ten psiak przypadł do serca i życzę mu najwspanialszego domku . Quote
Romka Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 O super!Mogę po Ciebie przyjechać Donato. Quote
Marycha35 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Dekusiu spakuj się Przyjacielu i w drogę:) Quote
UBOCZE Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Marycha35 napisał(a):Dekusiu spakuj się Przyjacielu i w drogę:) :lol::lol::lol:........... [video=youtube;KcEnLAvsZTg]http://www.youtube.com/watch?v=KcEnLAvsZTg[/video] Quote
Romka Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 Już dzwoniłam dziś do p.Marka,ma dać znać jak pani z Łodzi zadzwoni...czekam na telefon. Quote
UBOCZE Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Deki już w domu. Jak pisała Basia na FB, od dziś właścicielka Dekusia, właśnie zajął się obwąchiwaniem kwiatków w ogródku. Aż chce się zaśpiewać: "Takiemu to dobrze".:loveu: Quote
Romka Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 A ja zaraz wrzucę zdjęcia z pożegnania schroniska...jak mnie informuje Ubocze 60 osób już zdążyło zapytać na FB co tam słychać u Dekusia...to się nazywa siła rażenia FB.:lol: Quote
UBOCZE Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Romka napisał(a):A ja zaraz wrzucę zdjęcia z pożegnania schroniska...jak mnie informuje Ubocze 60 osób już zdążyło zapytać na FB co tam słychać u Dekusia...to się nazywa siła rażenia FB.:lol: Ok. 60 osób wpisało się, że się cieszy, a nawet skacze z radości. Oczywiście też pytają. A wcześniej trzymali kciuki. Kochane ludziki.:loveu: Romka, spokojnie.:lol: Pewnie, że jesteśmy ciekawi, ale odetchnij nieco, a my jeszcze razem z FB - poczekamy...;) Quote
UBOCZE Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Cleo2008 napisał(a):ja tez skacze:) Witaj Cleo:lol:, chyba stworzymy nowy portal: dogofejs...:evil_lol: Quote
Recommended Posts