Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 556
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

UBOCZE napisał(a):
Romka, może zmienić tytuł? Chociaż na taki przejściowy. Bo obecny jest koszmarny...

Już zmieniłam...może być?Czy coś innego proponujesz?

Posted

Romko, a która łapką już jest w domku?;) Dobrze, że po zabiegu już, niechaj zdrowieje i bryka do chatki:):):)
Adamie czy dasz się zaprosić na toast łykiem wirtualnego szampana po adopcji, tak ku radości????;)

Posted

Marycha35 napisał(a):
Romko, a która łapką już jest w domku?;) Dobrze, że po zabiegu już, niechaj zdrowieje i bryka do chatki:):):)
Adamie czy dasz się zaprosić na toast łykiem wirtualnego szampana po adopcji, tak ku radości????;)

Dzięki!!!:loveu:Bardzo chętnie, Marysiu.:loveu::loveu::loveu: Należy chyba się spodziewać ok. środy...;)

Posted

Wczoraj rozmawiałam z p.Barbarą w ciągu dnia, kiedy Deki był jeszcze na zabiegu. Pani miała rozmawiać z p.Markiem, zadzwonię dziś ponownie i dopytam o szczegóły, kiedy Pani planuje odebrać Dekiego.

Posted

Jeśli wszystko będzie dobrze Deki pojedzie do domu już jutro ok. godz. 12.00-13.00, dzisiaj wraca do schroniska. Pani ma rozmawiać jeszcze raz z p.Markiem w tej sprawie, bo wszystko zależy od samopoczucia Dekiego.

Posted

Czy ktoś podjedzie do schroniska zrobić zdjęcia?Edzia,Uczeń czarnoksiężnika?Zdjęcia będą potrzebne na FB...Ubocze na pewno się upomni...;)

Posted

Romka napisał(a):
Czy ktoś podjedzie do schroniska zrobić zdjęcia?Edzia,Uczeń czarnoksiężnika?Zdjęcia będą potrzebne na FB...Ubocze na pewno się upomni...;)

Bardzo prosiłbym.:lol: Osoby wspierające na FB już pytają.:lol:

Cieszę się, że to może być już jutro.:lol:

Posted

UBOCZE napisał(a):
Bardzo prosiłbym.:lol: Osoby wspierające na FB już pytają.:lol:

Cieszę się, że to może być już jutro.:lol:

O już się upomniał! :lol: Pewnie Mamanabank niedługo napisze kto wybiera się jutro do schroniska...jak będzie problem to dajcie znać,ja nadal jestem na urlopie...

Posted

Ok,zadzwonię do p.Marka...jak nikt nie informuje,że będzie w schronisku, to podjadę do schroniska...wypada dobrze zakończyć wydarzenie Dekunia na FB, tym bardziej,że to właśnie dzięki FB znalazł domek.

Posted

Jeśli to może byc godzina 12- 13 to ja sie tez piszę wpadnę pożegnać naszego slicznego Dekiego.

Bardzo mi ten psiak przypadł do serca i życzę mu najwspanialszego domku .

Posted

Marycha35 napisał(a):
Dekusiu spakuj się Przyjacielu i w drogę:)

:lol::lol::lol:...........

[video=youtube;KcEnLAvsZTg]http://www.youtube.com/watch?v=KcEnLAvsZTg[/video]

Posted

Deki już w domu. Jak pisała Basia na FB, od dziś właścicielka Dekusia, właśnie zajął się obwąchiwaniem kwiatków w ogródku. Aż chce się zaśpiewać: "Takiemu to dobrze".:loveu:

Posted

A ja zaraz wrzucę zdjęcia z pożegnania schroniska...jak mnie informuje Ubocze 60 osób już zdążyło zapytać na FB co tam słychać u Dekusia...to się nazywa siła rażenia FB.:lol:

Posted

Romka napisał(a):
A ja zaraz wrzucę zdjęcia z pożegnania schroniska...jak mnie informuje Ubocze 60 osób już zdążyło zapytać na FB co tam słychać u Dekusia...to się nazywa siła rażenia FB.:lol:

Ok. 60 osób wpisało się, że się cieszy, a nawet skacze z radości. Oczywiście też pytają. A wcześniej trzymali kciuki. Kochane ludziki.:loveu:

Romka, spokojnie.:lol: Pewnie, że jesteśmy ciekawi, ale odetchnij nieco, a my jeszcze razem z FB - poczekamy...;)