Romka Posted August 19, 2011 Author Posted August 19, 2011 UBOCZE napisał(a):Udało się, ja jeszcze nawet nie ochłonąłem.:lol::lol::lol: Nie ma za co dziękować, Romka, bo wszystkie psiaki są nasze.:loveu: Ja po cichu liczę na fotoreportaż z wyjazdu ze schroniska, bo na pewno ucieszyliby się ci, którzy go też na FB propagowali .:lol: A było to sporo osób i robili to z dużym zaangażowaniem.:lol: A gdy szczęście Dekiego stanie się faktem, możemy już zająć się Rebusikiem.;) Na fotoreportaż możesz liczyć na pewno ktoś podjedzie do schroniska...będą zdjęcia.:lol:A potem możemy już zająć się Rebusikiem...już się cieszę!:loveu:Mam nadzieję,że i do niego po ponad 5 latach uśmiechnie się los... Quote
UBOCZE Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Romka napisał(a):Na fotoreportaż możesz liczyć na pewno ktoś podjedzie do schroniska...będą zdjęcia.:lol:A potem możemy już zająć się Rebusikiem...już się cieszę!:loveu:Mam nadzieję,że i do niego po ponad 5 latach uśmiechnie się los... Obiecuję, że postaramy się pomóc też Rebusikowi.:lol: Quote
Marycha35 Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Dopiero dotarłam na Dogo, HURAAA, HURAAAAA, HURAAAAAAAAAAA Ludkowie kocham Was:):):) Kolejny psowaty ocalony i to jak, taki domek!!!! Brawo Ludkowie:):):) A to się śliczne pysio zdziwi...hi:) Teraz tylko foty, Deki w domku i ....bierzemy następnego bidulca na tapetę;) Quote
UBOCZE Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 [quote name='Marycha35']Dopiero dotarłam na Dogo, HURAAA, HURAAAAA, HURAAAAAAAAAAA Ludkowie kocham Was:):):) Kolejny psowaty ocalony i to jak, taki domek!!!! Brawo Ludkowie:):):) A to się śliczne pysio zdziwi...hi:) Teraz tylko foty, Deki w domku i ....bierzemy następnego bidulca na tapetę;) Witaj, Marycha!:lol::lol::lol: Ja wciąż oszołomiony!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye: A skaczę z radości, bo wiem już, co to za domek:multi::multi::multi: Rebusik to ten ostatni psiak, z którym Deki siedział i się zgadzał, bo bardzo łagodny. Pięć lat w schronie to zdecydowanie za długo. Trzeba spróbować mu pomóc: http://www.dogomania.pl/threads/179579-REBUS-pokochaj-schroniskowca-)/page11 Optymizm Twój bardzo potrzebny...:loveu::loveu::loveu: I oczywiście nasłuchujemy, co u Dekusia przed wyjazdem...;) Quote
Marycha35 Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Dziękuję Adasiu, Ty jak zwykle bardzo miły:) Też podskakuję z radości i nie mogę uwierzyć, że Kulek nie płacze, Deki zaraz w kochającym domku, Kuba w cudnych rękach, ech, życie....choć barwy ściemniasz i tej wędrówki nam nie uprzyjemniasz, kocham Cię życie:):):) A do Rebusa już biegnę:):):) 5 lat, Boszeeee, to połowa niektórego psiego życia... Quote
Isadora7 Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Kaja10014 napisał(a):Rewelacja! :laola: megarewelacja Quote
Romka Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 Ubocze,jak mnie informuje Paula,jakieś zdjęcia Dekunia będą wieczorem...jak mam tylko takie.Najważniejszy na tym zdjęciu jest ten mały grubiutki piesek Olsen,siedzi razem z Dekim i Rebusem,żeby choć trochę zsocjalizował się a pomagają wolontariuszom w tym właśnie Deki i Rebus oraz pychotki,które dla nich mamy...dziś Olsen nie szczekał(SUKCES!)oraz nie gryzł po kostkach(SUKCES!)i nawiązaliśmy pierwszy kontakt...duża zasługa w tym Dekusia i Rebusika: Quote
UBOCZE Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Kochane pychole z tego Dekiego i Rebusika... Quote
Aussie Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Wspaniała wiadomość! :) Ciekawa jestem skąd ci państwo się dowiedzieli o Dekim: czyżby z Facebooka? Quote
UBOCZE Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Aussie napisał(a):Wspaniała wiadomość! :) Ciekawa jestem skąd ci państwo się dowiedzieli o Dekim: czyżby z Facebooka? Tak, z Facebooka...:loveu::loveu::loveu: Quote
Aussie Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 UBOCZE napisał(a):Tak, z Facebooka...:loveu::loveu::loveu: Magia Twarzoksięgi! :D Quote
luka1 Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Pomóżcie w szukaniu domu dla Luki http://www.dogomania.pl/threads/213204-LUKA-quot-Brakuje-czasem-s%C5%82%C3%B3w-by-m%C3%B3wi%C4%87-jak-smutno-jest-gdy-kogo%C5%9B-brak...-quot?p=17477409#post17477409 Quote
UBOCZE Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Ten pychol tarzający się w zielonej trawce wart wszystkiego!!!:loveu: Czy to fotki z wczorajszego spaceru?:lol: Quote
Paula03 Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 UBOCZE napisał(a):Ten pychol tarzający się w zielonej trawce wart wszystkiego!!!:loveu: Czy to fotki z wczorajszego spaceru?:lol: Tak :loveu: Quote
UBOCZE Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Paula03 napisał(a):Tak :loveu: Dzięki, zaraz przenoszę dla kochanych ludków, którzy Dekiego duchem wspierali...:loveu: Quote
Marycha35 Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 No i ryczę ze szczęścia:):):) Tarzanko pierwsza klasa, to taki cudny psiak, udało mu się:):):) Quote
szafra Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Cieszę się bardzo :multi::multi::multi:. FB czyni cuda - może Żwirka też ktoś wypatrzy !!!! Quote
Romka Posted August 21, 2011 Author Posted August 21, 2011 Paula,dziękuję wszyscy czekali na zdjęcia Dekunia,który jutro będzie miał zabieg kastracji...na ostatnim zdjęciu w moich objęciach...obie z Paulą powiedziałyśmy mu,że jeszcze chwila i...będzie w domku,stąd zapewne ten radosny pychol.:lol: Quote
Romka Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 UBOCZE napisał(a):Witaj Deki! Czy jesteś już po zabiegu? Dziś miał mieć zabieg...pewnie zaraz dziewczyny coś napiszą na forum... Quote
Romka Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 Zadzwoniłam do lecznicy,Deki już po zabiegu czuje się dobrze...resztę pewnie będzie ustalać Mamanabank...nie mogę się doczekać,żeby zobaczyć go w nowym domku...napiszcie jakie są ustalenia. Quote
UBOCZE Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Romka napisał(a):Zadzwoniłam do lecznicy,Deki już po zabiegu czuje się dobrze...resztę pewnie będzie ustalać Mamanabank...nie mogę się doczekać,żeby zobaczyć go w nowym domku...napiszcie jakie są ustalenia. Ufff.:loveu::loveu::loveu: Dzięki!:lol: Przekazuję na FB.;) Quote
Recommended Posts