Romka Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 O rany, ja też nie mogę uwierzyć...do wizyty przedadopcyjnej trzeba znależć kogoś doświadczonego,zapytajcie Majqi,ona zna wszystkich...on musi mieć już ostatni dom w swoim życiu.Bardzo się cieszę!Zajęta Rafikiem i Rufusem dopiero teraz to zauważyłam.Super wiadomość!:lol::lol::lol::lol: Quote
edzia.71 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 mamanabank napisał(a):Dzięki UBOCZE i akcji na FB Deki ma ogromne szanse na dom. Właśnie rozmawiałam z Panią, która chce mu pomóc i ofiarować dom. Poszukujemy osoby do wizyty przed/a w Łodzi (Andrzejów). Łatwo nie będzie, bo jest to tzw. Łódź pod Łodzią. Dzwoniłam do Rity60 z prośbą o wskazanie wolontariuszy, którzy mają względnie blisko i mogą pomóc. Obiecała się rozejrzeć. I Was proszę o pomoc w uruchomieniu kontaktów. Marysiu, może Ty znasz kogoś z okolic? Deki, kciukam bardzo, bardzo mocno !:thumbs::thumbs: Quote
Paula03 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Wspaniałe wieści! :multi: Trzymam kciuki! Quote
Marycha35 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Zapytam majqę, to rzeczywiście bardzo doświadczona osoba, GURU;):):):) Cholera, a ja nie jestem w Łodzi teraz:( Dekusiu, oby się udało:):):) Quote
majqa Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Marycha35 napisał(a):Zapytam majqę, to rzeczywiście bardzo doświadczona osoba, GURU;):):):) Cholera, a ja nie jestem w Łodzi teraz:( Dekusiu, oby się udało:):):) Seee rób jaja Maryś, see rób. :evil_lol: Jestem już po pogadaniu z Mamanabank i co mogłam/ a raczej kto mi do łepetyny przyszedł, podpowiedziałam. Jak mnie jeszcze dorwie jakaś iluminacja dam znać. Quote
Romka Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 Romka napisał(a):O rany, ja też nie mogę uwierzyć...do wizyty przedadopcyjnej trzeba znależć kogoś doświadczonego,zapytajcie Majqi,ona zna wszystkich...on musi mieć już ostatni dom w swoim życiu.Bardzo się cieszę!Zajęta Rafikiem i Rufusem dopiero teraz to zauważyłam.Super wiadomość!:lol::lol::lol::lol: Majqa,to ja tak zasugerowałam bo zależy mi na dokładnym sprawdzeniu domku,to staruszek,choć w bardzo dobrej kondycji...dzięki za podpowiedzi...;) Quote
UBOCZE Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Teraz przeczytałem!!!:loveu::loveu::loveu: Nic już nie piszę, żeby nie zapeszyć!:thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Romka Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 UBOCZE napisał(a):Teraz przeczytałem!!!:loveu::loveu::loveu: Nic już nie piszę, żeby nie zapeszyć!:thumbs::thumbs::thumbs: Ubocze to wszystko dzięki Tobie...:lol: Quote
sylwiaso Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Cały "lasek brzozowy"trzyma kciukasy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dekuniu powodzenia!!! Quote
majqa Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Romka napisał(a):Majqa,to ja tak zasugerowałam bo zależy mi na dokładnym sprawdzeniu domku,to staruszek,choć w bardzo dobrej kondycji...dzięki za podpowiedzi...;) Oj, żeby zwłaszcza któryś z tych znanych mi pewniaków wypalił... 3mam kciuki. :-) Quote
Panca Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 lo matko az mnie zatkalo.....z Lodzi jest Agata51, bardzo fajna babka na pewno jak moze to pomoze Quote
Romka Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 Coś mi się wydaje,że negocjacje już trwają;)...nie wiem tylko z kim bo rozmowy były wielostronne...;) Quote
asik007 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Chyba ze mną. Pojadę jutro na wizytę. Czy oprócz tego, że psiak wiekowy i być może wyższe koszty utrzymania (myślę o wet) są jeszcze jakieś szczególne rzeczy np. w zachowaniu o których powinnam wiedzieć i Państwa uprzedzić? Quote
Romka Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 asik007 napisał(a):Chyba ze mną. Pojadę jutro na wizytę. Czy oprócz tego, że psiak wiekowy i być może wyższe koszty utrzymania (myślę o wet) są jeszcze jakieś szczególne rzeczy np. w zachowaniu o których powinnam wiedzieć i Państwa uprzedzić? Wszystko co wiemy jest napisane na wątku,w schronisku nie wykazywał żadnych zachowań,które byłyby trudne dla nowego domku.Co do kotów, to Łiskasem kotem schroniskowym nie interesował się.Jest super łagodnym,spokojnym psiakiem.Ogólny stan zdrowia Dekiego też jest dobry.I przy okazji,dziękujemy za wizytę przedadopcyjną.:lol: Quote
UBOCZE Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 asik007 napisał(a):Dzwoniłam do Pani, wizyta w piątek. Ja też Ci bardzo dziękuję, Asiu, za wizytę!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Marycha35 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Supero, to zaciskam do białości kłykcie;) Izuś dziękuję za odzew, GURU i już:);) Quote
UBOCZE Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Może też warto o tej szansie napisać w tytule? Tak ciut zmodyfikować, żeby było troszkę optymistyczniej... A może zostawić, żeby nie zapeszyć? Sam już nie wiem...:roll: Quote
Marycha35 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Kochany Ubocze:) Może poczekajmy jeszcze, też się denerwuję.... Quote
Romka Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 UBOCZE napisał(a):Może też warto o tej szansie napisać w tytule? Tak ciut zmodyfikować, żeby było troszkę optymistyczniej... A może zostawić, żeby nie zapeszyć? Sam już nie wiem...:roll: Nie zapeszać...czekamy!Ja też nie mogę się doczekać! Quote
UBOCZE Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Marycha35 napisał(a):Coś wiadomo już? Wizyta w piątek i ponad 20 postów kciuków na FB...:lol::lol::lol: Quote
Marycha35 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Dziękuję:) To ja też kciukaczę, mocno, mocno, mocno:) A wiecie, że posłowie poparli właśnie ustawę:) 382 NA TAK, 14 NA WSTRZYMUJE SIĘ I 7 pOsłów NA NIE;) Może wreszcie sie coś zmieni w życiu psiaków:) Quote
mamanabank Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Ubocze, asik007 ogromne podziękowanie!!! Marycha, wiemy!!!!!!!!!!!!!!! Radość ogromna! Quote
Marycha35 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 :)Ja też się cholernie cieszę, dzwonię do znajomych, skaczę, sunię wycałowałam w kiełki:):):) Razem można jednak coś dobrego zdziałać:) Quote
Recommended Posts