Romka Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 Aussie napisał(a):Słodki biedny piesio, ech ci ludzie :shake: W typie i wyrazie przypomina aussika, dlatego założyłam mu wątek na aussikowym. Może komuś wpadnie w oko... Bardzo dziękuję za umieszczenie na wątku... Quote
Romka Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 UBOCZE napisał(a):Bardzo martwię się o Dekiego. Czy będzie miał trzecie allegro? Ja już prosiłam...tuz po drugim allegro ale cisza:shake:...Ubocze może Ty poprosisz?;)Zapłacimy za allegro(wolontariuszki)...bardzo Cię proszę...:lol: Quote
UBOCZE Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Romka napisał(a):Ja już prosiłam...tuz po drugim allegro ale cisza:shake:...Ubocze może Ty poprosisz?;)Zapłacimy za allegro(wolontariuszki)...bardzo Cię proszę...:lol: Napiszę dziś do lilk_i, może będzie mogła... Quote
UBOCZE Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Pewna dobra duszyczka z FB zrobiła Dekiemu plakat do ewentualnego wydrukowania i rozwieszenia w lecznicach weterynaryjnych... Quote
UBOCZE Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 [quote name='mussimusk']propozycja do wszystkich którzy mają drukarkę - wydrukujcie jeden plakacik i powieście w swoim sklepie zoo lub pobliskiej lecznicy :) Pozwoliłam sobie wykorzystać zamieszczoną tu fotkę dla dobra psiaka . http://annaglowacka.strefa.pl/DEKI.jpg Dopiero teraz widzę, że został już wstawiony. Bardzo Dziekuję!:lol::lol::lol: Quote
kajkoowa Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Aussie, dziękujemy bardzo! Oby się coś ruszyło. Quote
Romka Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 Mam już plakaty,rozwiozę po mieście do: sklepu Intermarche na naszą tablicę,lecznic i sklepów zoologicznych... Quote
UBOCZE Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 [FONT=Arial Black]"Smutek w oczy mi zagląda Smutek szyje serce me Ciemne światło, jasna noc Przepaść już chcą myśli me"...[/FONT] Quote
mussimusk Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Piękna fota !!!!!!!!!!!!! i poezja też :) Quote
Marycha35 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Ubocze pięknie smutny tekścior...... żal DEKIEGO! Quote
UBOCZE Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Tym razem tekścik znalazłem w necie. Nie wiem czyj, bo nie był podpisany... Quote
UBOCZE Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Ja boję się, że Dekusiowi psychika siądzie do cna... Quote
Aussie Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Kurcze, tak mnie ujął za serce, że gdybym miałam domek, to może... Ale niestety, mam trzy psy w bloku i nie ma mowy o więcej :( Quote
Romka Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 Rozwiozłam część plakatów:są już na naszej tablicy w Intermarche,w sklepie zoologicznym przy Podrzecznej oraz w lecznicy weterynaryjnej przy ul.Starościńskiej...to dla tych co znają nasze miasto...dziś rozwiozę do pozostałych planowanych miejsc... Quote
Romka Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 Isadora7 napisał(a):masakrycznie smutne oczy ma Tak oczy ma bardzo smutne...stracił dom a w psiaki w każdym boksie wyczuwają jego łagodność i...mały obrywa. Quote
Isadora7 Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Romka napisał(a):Tak oczy ma bardzo smutne...stracił dom a w psiaki w każdym boksie wyczuwają jego łagodność i...mały obrywa.kurcze zaraziłam się na fejsie i codziennie wchodzę. Quote
kajkoowa Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Deki siedzi z Rebusem, będzie miał tam dobrze, bo rebus to cichy psiak, który się nie wychyla i nie będzie chciał zjeść Dekiego. Dziś na spacerze był bardzo szczęśliwy - biegał, tarzał się w mokrej trawce i przytulał, ale potrafił się też ładnie skupić na mnie ( i smakołykach oczywiście) więc nauczyłam go siadać na komendę. Siadał z szerokim uśmiechem na pyszczku, widać, ze lubi gdy człowiek poświęca mu trochę uwagi. Quote
UBOCZE Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Czy to są dzisiejsze fotki? Jeśli tak, to zaraz wprowadzę na FB... Quote
Romka Posted August 6, 2011 Author Posted August 6, 2011 Zobaczcie jakie ma spokojne i już wcale nie smutne oczy...tak jak pisze Kajka,lubi kiedy ludzie poświęcają mu czas...wrócił bardzo szczęśliwy ze spacerku...a Rebus to naprawdę spokojna psinka,weteran schroniskowy... Quote
Recommended Posts