Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aussie napisał(a):
Słodki biedny piesio, ech ci ludzie :shake: W typie i wyrazie przypomina aussika, dlatego założyłam mu wątek na aussikowym. Może komuś wpadnie w oko...

Bardzo dziękuję za umieszczenie na wątku...

• Replies 556
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

UBOCZE napisał(a):
Bardzo martwię się o Dekiego. Czy będzie miał trzecie allegro?

Ja już prosiłam...tuz po drugim allegro ale cisza:shake:...Ubocze może Ty poprosisz?;)Zapłacimy za allegro(wolontariuszki)...bardzo Cię proszę...:lol:

Posted

Romka napisał(a):
Ja już prosiłam...tuz po drugim allegro ale cisza:shake:...Ubocze może Ty poprosisz?;)Zapłacimy za allegro(wolontariuszki)...bardzo Cię proszę...:lol:

Napiszę dziś do lilk_i, może będzie mogła...

Posted

[quote name='mussimusk']propozycja do wszystkich którzy mają drukarkę - wydrukujcie jeden plakacik i powieście w swoim sklepie zoo lub pobliskiej lecznicy :) Pozwoliłam sobie wykorzystać zamieszczoną tu fotkę dla dobra psiaka .

http://annaglowacka.strefa.pl/DEKI.jpg

Dopiero teraz widzę, że został już wstawiony. Bardzo Dziekuję!:lol::lol::lol:

Posted

Rozwiozłam część plakatów:są już na naszej tablicy w Intermarche,w sklepie zoologicznym przy Podrzecznej oraz w lecznicy weterynaryjnej przy ul.Starościńskiej...to dla tych co znają nasze miasto...dziś rozwiozę do pozostałych planowanych miejsc...

Posted

Isadora7 napisał(a):
masakrycznie smutne oczy ma

Tak oczy ma bardzo smutne...stracił dom a w psiaki w każdym boksie wyczuwają jego łagodność i...mały obrywa.

Posted

Romka napisał(a):
Tak oczy ma bardzo smutne...stracił dom a w psiaki w każdym boksie wyczuwają jego łagodność i...mały obrywa.
kurcze zaraziłam się na fejsie i codziennie wchodzę.

Posted

Deki siedzi z Rebusem, będzie miał tam dobrze, bo rebus to cichy psiak, który się nie wychyla i nie będzie chciał zjeść Dekiego.
Dziś na spacerze był bardzo szczęśliwy - biegał, tarzał się w mokrej trawce i przytulał, ale potrafił się też ładnie skupić na mnie ( i smakołykach oczywiście) więc nauczyłam go siadać na komendę. Siadał z szerokim uśmiechem na pyszczku, widać, ze lubi gdy człowiek poświęca mu trochę uwagi.

Posted

Zobaczcie jakie ma spokojne i już wcale nie smutne oczy...tak jak pisze Kajka,lubi kiedy ludzie poświęcają mu czas...wrócił bardzo szczęśliwy ze spacerku...a Rebus to naprawdę spokojna psinka,weteran schroniskowy...