Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 266
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja podnosząc Mozzarcika zapowiadam rychłe powstanie kolejnego wątku orzechowskiego psiaka.
Będzie to mini szorstkowłosy Mozzart w wydaniu bardziej kobiecym :evil_lol:

Mam nadzieję, że wątek ten nie stanie w miejscu, bo suczka jest naprawdę genialna. Szczerze mówiąc gdy trafiła do schroniska byłam pewna, że za tydzień już jej nie będzie... a tu miesiące lecą...

Posted

A ja wam coś powiem.... 8-)

MOZZARTA NIE MA JUŻ W SCHRONISKU !!! :loveu:
Przyjechał dziś do schroniska Pan w poszukiwaniu dużego psa, który zamieszka w jego ogrodzie. W miejscowości jakieś 30km od schroniska, także bardzo blisko. Za niedługo planujemy już kontrolę poadopcyjną wraz z akcją fotografowania chłopaka :loveu::loveu:

Trzymajcie najmocniej kciuki, żeby wszystko było w porządku.
Za kilka dni zadzwonię do Pana zapytać jak nasz gagatek się sprawuje :multi:

Posted

Wow, oczom nie wierzylam jak przeczytalam tytul :):) bo przed chwila napisalam na podhalanie, ze Mozzart, dalej nie ma domu i ze tego nie rozumiem.
Zrobcie wizyte, bo to wazne, zeby wiedziec gdzie trafil.

Posted

Zadzwonię jutro ze schroniska do Mozzartowej rodzinki ;)
Tylko błagam... będę mega wdzięczna, jak ktoś napisze mi choćby krótkiego sms'a na 694 789 169
w treści wpisując choćby "Mozzart" czy coś na ten styl :D
Boję się, że standardowo będzie tyle do roboty, że zapomnę :D

Posted

Nie zapomniałam ;)
Rozmawiałam z Mozzartową właścicielką. Starsza Pani, totalnie zakochana w naszym białasie. Opowiadała, jak biega po ogrodzie, bawi się, tarza w trawie :roll: Zauroczył wszystkich domowników. Jedyne czym się martwi jest to, że Mozzart postanowił urządzić głodówkę... ale to napewno szybko minie :roll:
Generelanie z rozmowy wnioskuję, że to naprawdę dobry dom :)
Teraz czekamy na zdjęcia i za kilka tygodni jedziemy na wizytę poadopcyjną, z której wydaje mi się, Mozzartowa rodzina ucieszy się :)