Eurasierka Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Mnie w ogóle "Zapomniany język psów" zirytował bardzo mocno i mam wiele wątpliwości dotyczących zarówno szczerości autorki, jak i jej podejścia do psów. Zdecydowanie - do kitu :diabloti: Bardzo lubię czytać Corena - "Jak rozmawiać z psem" jest niezłe, warto zajrzeć również do "Tajemnic psiego umysłu", ale szczególnie wyróżniam jego "Inteligencję psów" :cool3: Co do innych lektur... Czytałam oba tytuły Fishera ("Okiem psa", "Dlaczego mój pies...?") i uważam, że znakomicie się uzupełniają. Świetna i moim zdaniem niezbędna książka w biblioteczce każdego psiarza to publikacja Turid Rugaas "Sygnały uspokajające" :p Quote
Arlene Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 "Tajemnice..." Corena to zdecydowanie książka bardzo ciekawa i świetnie napisana. Jest jedną z moich ulubionych :) Nie czytałam jeszcze innych publikacji tego autora, ale jestem pewna, że niebawem to się zmieni. Quote
BlackSheWolf Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Eurasierka napisał(a): Świetna i moim zdaniem niezbędna książka w biblioteczce każdego psiarza to publikacja Turid Rugaas "Sygnały uspokajające" :p Czytalam :) Quote
shangri_la Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 "tajemnice psiego umyslu" i "jak rozmawiac z psem" Corena czytalam i musze przyznac ze sa to super ksiazki, jeszcze tylko poluje na "Inteligencje psow" :cool3: pozdrawiam Quote
Atena Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 :evil_lol:Jest już temat o Corenie Tak, czytałam "Jak ...." uważam, ze jest to b. dobra ksiazka mowiaca nie tylko o psychice psów. Niestety nie mam teraz mozliwości zakupu "Tajemnice psiego umysłu" i "Inteligencja psów", a przy tym przeczytania. Moze jak moja długa lista planowanych do zakupienia ksiązek będzie się powoli skracać:evil_lol: Quote
Recommended Posts