Jump to content
Dogomania

"Jak rozmawiac z psem" Stanleya Corena - Super ksiazka :)

Recommended Posts

Posted

Mnie w ogóle "Zapomniany język psów" zirytował bardzo mocno i mam wiele wątpliwości dotyczących zarówno szczerości autorki, jak i jej podejścia do psów. Zdecydowanie - do kitu :diabloti:

Bardzo lubię czytać Corena - "Jak rozmawiać z psem" jest niezłe, warto zajrzeć również do "Tajemnic psiego umysłu", ale szczególnie wyróżniam jego "Inteligencję psów" :cool3:

Co do innych lektur...
Czytałam oba tytuły Fishera ("Okiem psa", "Dlaczego mój pies...?") i uważam, że znakomicie się uzupełniają.
Świetna i moim zdaniem niezbędna książka w biblioteczce każdego psiarza to publikacja Turid Rugaas "Sygnały uspokajające" :p

Posted

"Tajemnice..." Corena to zdecydowanie książka bardzo ciekawa i świetnie napisana. Jest jedną z moich ulubionych :) Nie czytałam jeszcze innych publikacji tego autora, ale jestem pewna, że niebawem to się zmieni.

Posted

:evil_lol:Jest już temat o Corenie
Tak, czytałam "Jak ...." uważam, ze jest to b. dobra ksiazka mowiaca nie tylko o psychice psów.
Niestety nie mam teraz mozliwości zakupu "Tajemnice psiego umysłu" i "Inteligencja psów", a przy tym przeczytania. Moze jak moja długa lista planowanych do zakupienia ksiązek będzie się powoli skracać:evil_lol: